- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- останаха само 3 кочана с бележки (вече само 1) на дребно
Извинителни бележки 1 кочан = 100броя = 20лв.С два печата на всяка бележка от истинска лекарка.много хора вече си взеха и са доволни,който има желание да си спечели много свободно време ,а и някой лев ако се занимава да ги продава на дребно по 1лв да побърза...
Щом като можеш да спе4ели6 100 лв(ако продава6 всяка бележка за 1 лв) защо тогава ги даваш всичките за 20 лв като е такава голяма далавера,а?!!!Нещо не е много оферта не мислиш ли?!Първоначално написано от nikoceto
....Don't bother!Be happy!....
защото имах 10 кочана по 100 бележки което прави 1000 ,а тази година завършвам и няма как да ги продам всичките на дребно за няколко месеца , а и предпочитам наведнъж да е макар и да взема по-малко пари пак ме устройва.така давам възможност да си избиете парите ,които ми дадете ,че и да ви остане нещо.трябва на 50лв ли да ми пусна за да ми повярвате ,че вършат работа...
вече са 2 кочана...
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Добре, като в дневника пише, че личната ми лекарка е Емилия Кременска, а ти ми даваш бележки, на които печата е на Елена Иванова, как си мислиш, че ще ми приемат бележките?!!![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
по закон на всеки 6 месеца имаш право да си смениш личната лекарка и вече ще носиш само от новата...а и не навсякъде пишат имената на личните лекарки в дневникаПървоначално написано от miloto_girl-4e
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Е, това се казва бизнес =D> =D> =D>
Е то не е задължително да са от личната лекарка...аз см предала истински бележки и от зъболекарката си и от ортопеда..нищо различно
Наистина не е нужно да е от личната лекарка...Ще кажеш, че ти се е наложило да отидеш при частна лекарка, това е.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
A mene me interesuva znae li nqkoi kude mogat da mi napravqt pechat suhtiq kato na moita si lekarka..shoto kochancheta si iam mn ..ama pechat ne
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
Хаха браво на пича така се правят пари. Сега завършва и пласира яко. хаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Ne e zadyljitelno da e otli4en belejkata.Primerno pe4ata e na nevrolog popylva6 is belejkata i gotovo.Nalojilo ti se e drug pregled pri drug lekar,ili primerno li4niq e bil v otpuska![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
дам именно...а мойта лекарка е на индивидуална практика ,така че няма никакъв проблем да се ползва където и да билоПървоначално написано от sherry
Първоначално написано от meri88
ти да не учиш в некой затвор?!?!?
omg ako nqmate 18 otivate pri li4nata kazvate "hyk-hyk" i aide 3 dena na vitamin C i 4ai ..
не при всеки става така лесно.
omg...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
последния кочан го разпродавам на дребно вече...цена за 1 бележка 0.50ст...като минимума за закупуване е 4 бележки
slaba rabota si we brat! Koito iska belejki da mi pi6e imam 20 ko4ana po 200 belejki prodavam gi po 2 lv pi6a bolest po izbor i kolkoto iskate dniii!!O GOSPODI az pomagam
mneee
Mnoo pozdravi ot:![]()
Дъ бест аватар от галерията
някой през ваканцийката да иска да си уреди продължение или да се подсигури за по натам ? Бележките са тествани много пъти и гарантирано минават.
Нови цени:
10 бележки - 6лв
20 бележки - 10лв
50 бележки - 15лв
София,телефон 0886159452
Ти луд ли си бе?Първоначално написано от nikoceto