.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

останаха само 3 кочана с бележки (вече само 1) на дребно

Извинителни бележки 1 кочан = 100броя = 20лв.С два печата на всяка бележка от истинска лекарка.много хора вече си взеха и са доволни,който има желание да си спечели много свободно време ,а и някой лев ако се занимава да ги продава на дребно по 1лв да побърза...

Фен
    Град
    zoo....

Re: останаха само 3 кочана с бележки

Цитирай Първоначално написано от nikoceto
    Извинителни бележки 1 кочан = 100броя = 20лв.С два печата на всяка бележка от истинска лекарка.много хора вече си взеха и са доволни,който има желание да си спечели много свободно време ,а и някой лев ако се занимава да ги продава на дребно по 1лв да побърза...
    Щом като можеш да спе4ели6 100 лв(ако продава6 всяка бележка за 1 лв) защо тогава ги даваш всичките за 20 лв като е такава голяма далавера,а?!!!Нещо не е много оферта не мислиш ли?!
    ....Don't bother!Be happy!....

защото имах 10 кочана по 100 бележки което прави 1000 ,а тази година завършвам и няма как да ги продам всичките на дребно за няколко месеца , а и предпочитам наведнъж да е макар и да взема по-малко пари пак ме устройва.така давам възможност да си избиете парите ,които ми дадете ,че и да ви остане нещо.трябва на 50лв ли да ми пусна за да ми повярвате ,че вършат работа...

вече са 2 кочана...
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Добре, като в дневника пише, че личната ми лекарка е Емилия Кременска, а ти ми даваш бележки, на които печата е на Елена Иванова, как си мислиш, че ще ми приемат бележките?!!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Добре, като в дневника пише, че личната ми лекарка е Емилия Кременска, а ти ми даваш бележки, на които печата е на Елена Иванова, как си мислиш, че ще ми приемат бележките?!!
    по закон на всеки 6 месеца имаш право да си смениш личната лекарка и вече ще носиш само от новата...а и не навсякъде пишат имената на личните лекарки в дневника
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    по закон на всеки 6 месеца имаш право да си смениш личната лекарка и вече ще носиш само от новата...а и не навсякъде пишат имената на личните лекарки в дневника

dobre de a kva e ideqta i tiq det zavar6vat da kupqt celiq ko4an,a?

Голям фен
    Е, това се казва бизнес =D> =D> =D>

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Е то не е задължително да са от личната лекарка...аз см предала истински бележки и от зъболекарката си и от ортопеда..нищо различно

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Наистина не е нужно да е от личната лекарка...Ще кажеш, че ти се е наложило да отидеш при частна лекарка, това е.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

A mene me interesuva znae li nqkoi kude mogat da mi napravqt pechat suhtiq kato na moita si lekarka..shoto kochancheta si iam mn ..ama pechat ne
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Град
    Плевен
    Хаха браво на пича така се правят пари. Сега завършва и пласира яко. хаха
    Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ne e zadyljitelno da e otli4en belejkata.Primerno pe4ata e na nevrolog popylva6 is belejkata i gotovo.Nalojilo ti se e drug pregled pri drug lekar,ili primerno li4niq e bil v otpuska
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Ne e zadyljitelno da e otli4en belejkata.Primerno pe4ata e na nevrolog popylva6 is belejkata i gotovo.Nalojilo ti se e drug pregled pri drug lekar,ili primerno li4niq e bil v otpuska
    we nz pri vas kak e ,ma az ako dam belejka koqto ne mi e ot li4niq mogat da me izqdat s drehite.Ili belejkata ako e ot nqkoi zvanqt da li4niq mi da go pitat dali e taka.....

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Наистина не е нужно да е от личната лекарка...Ще кажеш, че ти се е наложило да отидеш при частна лекарка, това е.
    дам именно...а мойта лекарка е на индивидуална практика ,така че няма никакъв проблем да се ползва където и да било

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    we nz pri vas kak e ,ma az ako dam belejka koqto ne mi e ot li4niq mogat da me izqdat s drehite.Ili belejkata ako e ot nqkoi zvanqt da li4niq mi da go pitat dali e taka.....

ти да не учиш в некой затвор?!?!?

Фен
    Град
    Варна
    omg ako nqmate 18 otivate pri li4nata kazvate "hyk-hyk" i aide 3 dena na vitamin C i 4ai ..

не при всеки става така лесно.

последния кочан го разпродавам на дребно вече...цена за 1 бележка 0.50ст...като минимума за закупуване е 4 бележки

slaba rabota si we brat! Koito iska belejki da mi pi6e imam 20 ko4ana po 200 belejki prodavam gi po 2 lv pi6a bolest po izbor i kolkoto iskate dniii!! O GOSPODI az pomagam mneee

Mnoo pozdravi ot:
    Дъ бест аватар от галерията

някой през ваканцийката да иска да си уреди продължение или да се подсигури за по натам ? Бележките са тествани много пъти и гарантирано минават.
    Нови цени:
    10 бележки - 6лв
    20 бележки - 10лв
    50 бележки - 15лв
    София,телефон 0886159452

Guest
    някой през ваканцийката да иска да си уреди продължение или да се подсигури за по натам ? Бележките са тествани много пъти и гарантирано минават.
    Нови цени:
    10 бележки - 6лв
    20 бележки - 10лв
    50 бележки - 15лв
    София,телефон 0886159452
    Ти луд ли си бе?

8 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си