- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се казвате и харесвате ли си името???
Виктор.. Харесвам си името,да
Николай.Харесвам си името да мое си е и си го нося със здраве![]()
Викат ми :Ники Коко , Коки ,Кайцата(много мразя) или пък "Еййй Кайца" Ник(повечето ми приятели така) Нийкърс ,Нини(леле ужас малкия ми вика така а няма още 2 годинки)
crazy_sexy_cool`f ти ще ми кажеш ,че не е толкова разпространено много често срещано име е и ми е любимото между другото по толкова много начини казвам на една моя приятелка
Крисчън , Криси, Крисенце , Криско , Кристинче , Кики , Криска , Крисче![]()
Гювеченцееее....Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Иначе аз съм Диана, харесвам си именцету, викат ми Диди, Дидка, Джиджи (гъхъх), Дидона,Диянчиту, Дианка и...мисля че са тва!Иначе често срещани са и "гущер", "варан"(по често от бащата) и Джиджка (тва днеска го чух).....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Росица се казвам... преди всички ми викаха "рос" , но сега взеха да ми викат Роска... Кефи ме тва "роска", въпреки че един колега каза, че било като име на крава...![]()
А за прякори- ехеее, много са- Бръкнала в КОнтакта, Праси(тва е с дълга и сложна история) рОСИНАНТ, рОСАЛИНДА, гЮЛЗА- тва последното е мангалското ми име...
И още много,де.
Много мразя обаче някой като ми каже "Росице"![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ина се казвам, харесвам си името многовъпреки че с две 'н' май е по-хубаво
миии викат ми Ина, Инче, Иничка, Ине, Ини, Иночка, Инка...
най-често Ини и Инче
сладко име
![]()
Диляна се казвам. Изобщо, ама изобщо не си го харесвам, ама какво да се прави![]()
Mmmm Zina se kazvam i adski ama adski mnogo si se kefq na imeto..1vo shtoto e adski razlichno i neobichaino i mnogo malko hora sa go chuvali dori i 2ro shtoto si e nekfo mnogo qko takova![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
що па цица бре, нещо са се объркалиПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
аз па се казвам бистра![]()
оле как може да не си го харесваш.. на мен винаги тва име ми е звучало много приятноПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
а иначе аз съм Валентина, казват ми Вале, Валя, Вал, Валентинке, Въл (това е някой като се опитва да ме ядоса
![]()
)
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ПетяВикат ми Пепи , Пепс , Пепка , Пецка
а кат най-често Петрана
![]()
ioana.. e mn`qsno 4e ne si haresvam imeto.. ujasno e![]()
![]()
![]()
![]()
Симона се казвам, амааа.. повече ме кефи МоникаИначе искам да се казвам Рая или Райна.. някак си имената с Р повече ми харесват
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Чо... И да, кефи ме... Глупавото е, че малко хора ми вярватидва от японското 'чоочо', което значи 'пеперуда'...
![]()
I'm a riotstarter
Molotov's on fire
Flame is getting higher
Higher, higher, higher
Non scholae, sed vitae discimus.
Emanyela.Mi da...haresva si miKakvo mu e na imenceto
Kazvat mi Em, Ema, Emooollll
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
yeeeeeeeeeeeeeeeee адашчееенцееее...бтв на мене брачед ми кат иска да ме ядоса ми вика Петрана или ПедроПървоначално написано от Angel_of_fate
![]()
![]()
![]()
![]()
некой ми викат Пепсата...пенда..петАр..
![]()
![]()
(пак излияния на брачед ми)
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Бисер се казвам... и си харесвам иметоЩото е някво..различно..
"Показва че си ценен" ми бе казала една даскалица... често ме бъркат и ми викат Борис
КОето също е хубаво има според мен
![]()
Ми Росица се казвам. Именцето не е лошо ама ми викат Роси, Рос, Роска, Росинка, Росенце, Росалинда (тва един приятел зверси ме дразни така) и Росарио (и то яко бие на име от сапунка)... А някой ако ми каже Росице или Росицооо направо ми бърка в мозъка
![]()
![]()
Робинята на Quench
Казвам се Александра и много харесвам името си! въпреки,че е доста често срещано...
Една усмивка разкрасява твоята душа,а пък две усмивки променят света (:
Ясен... кефа се, че не е толкова често срещано като Георги, Иван, Петър и т.н.![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Nina...mi ne me kefi mn ama pak stava nali si e moito...vikat mi nin4e ili nin,a nqkoi puh4o prosto e mn sladi4ko![]()
ioanna se kazvam i mn mi haresva kazvat mi yoanke,yoan4e,an4e,ani,nani i io)
Еми Симона се казвам и определено си харесвам иметоНЗз кефи си ме пък и нали си е мое
![]()
Ния се казвам.И никак не ми викат. ьахуьхау с това кратко име съм прокълната!!! но принципно трябвало да се казвам Евгения (wtf?), така че Ния ме устройва![]()
Където плюя, там не лижа
Kazwam se Alexandyr i mi vikat sa6o ili po familiq.. emi qko ime radva me
Аз пък се казвам Цветелина, викат ми Цвети,Цеци,Цури и много други ,но най си харесвам Цвети и още повече си харесвам иметуууу![]()
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE