.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

mnogo pomo6t HARD diska mi go nqma !

slu6aite sega zna4i izteglih si programa Criptic Disk da ti za6titi diska : ) i da bude s parola ne iskah na6te da mi gledat snimkite i dr. raboti zatova q izteglih no sega imam problem - polovinata HARD disk go nqma ! a sum zabravila potrebitelskoto ime i parolata nz kak da go opravq shtrakam vsi4ko no ni6to ne stava ! kogato sae opitah da iztarkam samata prograsma pi6e 4e v momenta tq raboti i dori ne moje da se iztarka nz kakvo da pravq pomognete miii ... i sorry 4e ne pisah na kirilica no i ezicite mi iz4eznaha ! mersi predvaritelno !

Guest
    maleee ti qko precakan/a edinstvenoto, koeto moga da ti kaja e kak da spre6 programata i posle eventualno da q deinstalira6. ctrl + alt + del ednovremenno natiska6 -> processes -> namira6 programata -> end process i sled tva ot control panel q maha6

Не мисля, че ще стане. А и тако мжое да загуби цялото съдъждание което е защитила...

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Titan
    Не мисля, че ще стане. А и тако мжое да загуби цялото съдъждание което е защитила...
    Много вярно...
    ако се бъгне (изтриеш,спреш от task managera и т.н) автоматичо този дял който е бил криптиран си остава такъв завинаги ... иначе просто тази програма би била безмислена ако толкова лесно се деактивира и данните бъдат разкриптирани. Единственият начин е да се сетиш за паролата... мисли ...

Guest
    ne moje li sas system restore

hah da ne i gledali snimkite,a slychaino da si chywala za hidden folders?
    taka she e kato teglish kwoto ne trqbwa i neznaeh kwo se prawi s nego,che na wsichko otgore i username-a i pass-a si zabrawila...drygiq pyt si gi zapishi na edno listche i si gi zalepi na monitorcheto !

Guest
    ahhahah za hidden files kvo govori6 samo na prikazka da se namira6, sqka6 roditelite i sa tolkova tapi, 4e ne znaqt za tqh no moje6e prosto da napravi6 nqkolko user-a na windows. ti si administrator i si ima6 parola, a roditelite ti ograni4en dostap i taka

sexsimvola
    Guest
    Значи според мен напражи следното.Намери си тая програма Partition Megic с нея ще може да си оправиш Хард диска.(Стига да можеш да работиш с програмата).

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexsimvola
    Значи според мен напражи следното.Намери си тая програма Partition Megic с нея ще може да си оправиш Хард диска.(Стига да можеш да работиш с програмата).
    da we da taq programa e za cepene na diska, koeto se pravi pri preinstalaciq

Guest
    еми мерси се пак 6те видя какво мога да направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си