.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Супер фен
    Град
    Гето Милев

Вашите герои?

Кои са вашите герои/идоли, заради които сте променили нещо в себе си, за да приличате на тях? Който са оказали влияние върху интересите ви, начина ви на живот, стил и общо взето всички тези, които ви вдъхновяват..

вие сте

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Не се водя по акъла на разни дришльовци. Целта е да направиш така че другите да искат да бъдат като теб.
    2т. системно

Герой си имам един, идоли нямам. (:
    Не искам да подражавам на някого, няма хора, които да искам да имитирам като стил или начин на поведение. Аз съм си аз. Точка.
    Има хора, на които се възхищавам и оценявам таланта им, в дадени отношения бих искала и аз да успея да се развия до така степен, както са направили те, но не мога да кажа, че са ми някакви идоли, хм. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Имам си идол, на когото се възхищавам, от когото черпя вдъхновение, но не се старая да съм точно като него. Аз съм си аз - уча се от кумира си, но не му подражавам.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Вашите герои?

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Кои са вашите герои/идоли, заради които сте променили нещо в себе си, за да приличате на тях? Който са оказали влияние върху интересите ви, начина ви на живот, стил и общо взето всички тези, които ви вдъхновяват..

вие сте
    Имам идол, на който се възхищавам, който ме е карал да променям някои неща в живота си, до известна степен. Не съм се старал да съм точно, като него, защото знам, че никога няма да мога да постигна успехите му и въобще всичко, което той е направил.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Хвърлих се в мисли... Мисля, че нямам идол... Има хора, на които се възхищавам но съм прекалено мързелива и ината за да се старая да приличам на тях...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на koalka
    Аз поне нямам такъв човек,на който да подражавам и да ми се е променил с нещо живота,защото ми е идол.

Град
    Plovdiv

Това е пълна простотия правил съм го като бях в детската градина и накарах една жена да ми ушие костюм на Батман и настанаха едни времена тогава мислех се за безсмъртен ,че мога да летя всички бяха вдигнали ръце от мен ,но всеки луд с номера си

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на quench
    Знаех си,че и наците ще се проявят тук,рано или късно! Щом Хитлер е бил толкова велик,защо си е теглил курпума,а? Или е доблестно да избягаш от съдбата и живота,когато осъзнаеш в каква отрепка си се превърнал?

Моите герои са всички велики пълководци в историята. Вкл. и немските генерали от Втората световна,които въпреки нелогичните заповеди на умопобъркания си лидер са успяли да постигнат такива велики победи!

Пълководецът като характер ме привлича с умението си да ръководи най-неуправляемия ресурс - хората. Излседвайки "творбите" на генералите на бойното поле,ще се научите на важни уроци,които никой няма да ви предаде ей-така - например как да направиш жертва,за да постигнеш победа и как да разполагаш рационално ресурсите си в живота,без да се ръководиш от емоцията.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Anis Cheurfa,Sess Houmaro,KJER :'>

Град
    Plovdiv
    [quote="quench"]

Мега фен Аватара на quench
    Значи се чувстваш беден,мизерен и незначителен и затова искаш да подражаваш на харизматичния лидер,така ли?
    Виж,моето момче,докато ти си заровил нос само в една идея,аз съм се занимавал с много повече идеологии. Не съм ограничен,дори напротив. Но не е признак на смелост това да се самоубиеш,вместо с достойнство да посрещнеш загубата в очите на врага. Освен това екзекуцията на веоннопрестъпник е нормална (нека не говорим за престъпления срещу човечеството,но по заповед на Хитлер са били погазвани брутално принципите на международното право що се отнася до правата на военоплениците).
    Който е извършил нещо,трябва да посрещне последствията - или в етнически чистата държава-утопия няма да има нужда от обществена справедливост,защото тя ще е въплатена в личността на народния лидер?

freak,на спор не можеш да ме биеш,макар да съм сигурен,че в нападките си ще чуя много непознати за мен обиди.
    а,да - снощи до от 11,30 до 4,00 сутринта гледах сайта в подписа ти - прилича ми на сайта на някоя футболна агитка,ще знаеш...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Plovdiv
    [quote="quench"]

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от BORISS
    Това че си сменял безброй идеи означава просто,че си несериозен и объркан човек.Отрепки като теб никога не биха си поставили велики цели и никога не биха се борили за тях,ти си просто поредния интернет дърдорко,сигурно на живо не можеш да си отвориш устата
    Това за сменянето на идеите....въобще не съм съгласна с теб.Не означава, че е несериозен И като си такъв привърженик на Хитлер, трябва да знаеш, че и той доста често си е сменял идеите....мечтите и целите...преди да стигне до "великата си цел".Имал е доста разностранни интереси ... и той ли е бил несериозен според теб? Това човек да се интересува от повече неща показва нещо далеч от "несериозен и объркан човек"
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Това че си сменял безброй идеи означава просто,че си несериозен и объркан човек.Отрепки като теб никога не биха си поставили велики цели и никога не биха се борили за тях,ти си просто поредния интернет дърдорко,сигурно на живо не можеш да си отвориш устата
    Това за сменянето на идеите....въобще не съм съгласна с теб.Не означава, че е несериозен И като си такъв привърженик на Хитлер, трябва да знаеш, че и той доста често си е сменял идеите....мечтите и целите...преди да стигне до "великата си цел".Имал е доста разностранни интереси ... и той ли е бил несериозен според теб? Това човек да се интересува от повече неща показва нещо далеч от "несериозен и объркан човек"
    Аз също се интересувам от доста неща.Едно е да се интересуваш от различни неща,съвсем друго е да сменяш възгледите си от днес за утре.Хитлер от малък е бил националист,разбира се с течение на годините е доусъвършенствал възгледите си и е ставал все по радикален,но никога не е предавал идеите си.

Гошо гледа лошо
    Guest
    Моя идол е Раковски, Левски, Адолф Хитлер, Гьоринг, Химлер, Мусолини и най-накрая най-големия ми идол е Владимир Расате. Ако искаме да бъдем Българи и да запазим националноста и кръвта си ние трябва да изповядваме модерен национал-социализъм. В противен случай ще сме поредния поробен народ от доктрините на Ционизма, Илюминатството и Масонството, защото всяка над-национална институция обслужва еврейския елит, владеещ света със своите колосални финанси, изградени на базата на международни измами. Иначе сме си шибана нихилитна нация, която е мачкана и мачкана през вековете, сега доста младежи са запалени по хомосексуалните си идоли, често с еврейски и цигански имена като Давид Бекам и Азис. Наркоманията е мода, която всеки приема за газария, а стила на обличане и прически наподобява негроидните пънкарски лайна или пък ямайско-еврейските расти. Плюя на всяка една такава ИЗМЕТ. В България има и нормални хора, един ден те ще имат власт! Защото в условията на тоталитарната демокрация хомосексуалния и полу-човека, както и не-Българина, както и Българина-лайнар имат равен глас с Български изобратател, Български професор, Български учител, Български писател и т.н. Когато власта се даде на знаещи и можещи ръководители, които да имат истински експерти в дадената област (а както знаем България бъка от такива), тогава държавата ни ще стане нещо много мощно. Защита на Българска кръв и чест! Хляб и свобода! Семейство с деца! Това е което ще се случи и на всеки със своите псевдо идоли ще му кажа едно - ДА ГО ДУХА, иска или не един ден България ще бъде в ръцете на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ! Тогава вие лайнари и вашите лайнарски идоли ще бъдат по-ниски с една глава! НЕ СЕ БОРЕТЕ СЪС СПИНА - ПРИРОДАТА УБИВА ХОМОСЕКСУАЛНИЯ С ПРИЧИНА!!!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Чакай малко де...кой тук ти говори за сменяне на идеите от днес за утре? quench ти каза, че се е занимавал с много идеологии.Ти разлика правиш ли? Значи...доусъвършенствал се Разбрах....Само дето е искал да бъде художник....после е искал да стане архитект ....а тази негова идея се заражда много по-късно Въобще не е от дете
    What you mean to me

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Чакай малко де...кой тук ти говори за сменяне на идеите от днес за утре? quench ти каза, че се е занимавал с много идеологии.Ти разлика правиш ли? Значи...доусъвършенствал се Разбрах....Само дето е искал да бъде художник....после е искал да стане архитект ....а тази негова идея се заражда много по-късно Въобще не е от дете
    Това да искаш да си художник или архитект няма нищо общо с идеологията.И да те питам теб и другия олигофрен,какви идеи имате и как се борите за тях?

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Олигофрен Хахаха чакай бе дете ...ти въобще знаеш ли кой е той...или коя съм аз...какви идеи и цели имаме, за да говориш така? Щом питаш...ще ти кажа.Имам си доста идеи (цели) и си ги следвам...и успявам да си ги постигам....една по една. За сега не съм решила да превземам света...но ако реша ще те уведомя...и ще разбереш как ще го направя
    What you mean to me

Град
    Plovdiv
    Малей,представям си идеите ти - да си купиш кола и да си намериш някой,който да те чука 3 пъти в седмицата? \/

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Малей,представям си идеите ти - да си купиш кола и да си намериш някой,който да те чука 3 пъти в седмицата? \/
    Само 3? Ако е на ден...става Дааа...точно това са ми идеите... Абе ти или си наистина много прост (извинявам се), или и ти незнаеш какво искаш да кажеш! Първо говориш на quench за идеи... като той беше написал "идеологии" Когато аз ти говоря за идеите на Хитлер...веднага сменяш на идеологии.Май както повече ти оттърва.От ИДЕЯ до ИДЕОЛОГИЯ има разлика...разбери я каква е и ела пиши И недей обижда...непознаваш хората с които спориш!
    What you mean to me

Град
    Plovdiv
    [quote="Unknow"]

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Гошо гледа лошо
    Моя идол е Раковски, Левски, Адолф Хитлер, Гьоринг, Химлер, Мусолини и най-накрая най-големия ми идол е Владимир Расате. Ако искаме да бъдем Българи и да запазим националноста и кръвта си ние трябва да изповядваме модерен национал-социализъм. В противен случай ще сме поредния поробен народ от доктрините на Ционизма, Илюминатството и Масонството, защото всяка над-национална институция обслужва еврейския елит, владеещ света със своите колосални финанси, изградени на базата на международни измами. Иначе сме си шибана нихилитна нация, която е мачкана и мачкана през вековете, сега доста младежи са запалени по хомосексуалните си идоли, често с еврейски и цигански имена като Давид Бекам и Азис. Наркоманията е мода, която всеки приема за газария, а стила на обличане и прически наподобява негроидните пънкарски лайна или пък ямайско-еврейските расти. Плюя на всяка една такава ИЗМЕТ. В България има и нормални хора, един ден те ще имат власт! Защото в условията на тоталитарната демокрация хомосексуалния и полу-човека, както и не-Българина, както и Българина-лайнар имат равен глас с Български изобратател, Български професор, Български учител, Български писател и т.н. Когато власта се даде на знаещи и можещи ръководители, които да имат истински експерти в дадената област (а както знаем България бъка от такива), тогава държавата ни ще стане нещо много мощно. Защита на Българска кръв и чест! Хляб и свобода! Семейство с деца! Това е което ще се случи и на всеки със своите псевдо идоли ще му кажа едно - ДА ГО ДУХА, иска или не един ден България ще бъде в ръцете на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ! Тогава вие лайнари и вашите лайнарски идоли ще бъдат по-ниски с една глава! НЕ СЕ БОРЕТЕ СЪС СПИНА - ПРИРОДАТА УБИВА ХОМОСЕКСУАЛНИЯ С ПРИЧИНА!!!

=D>

Град
    Plovdiv
    [/list]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си