.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 136 от общо 136
    Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    О БОЖЕ!!!! Тва кво трябва да е.Истината пречупена през твоите очи или просто сарказъм ?
    За съжаление, авторите на подобни творби обикновено остават анонимни. А самите им произведения се разпространяват от лаици.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Mi spored men ne e normalno

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Talisman
    Кратко. Точно. Ясно. А виж ние колко изписахме, Коте, Безименний и всички останали.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Кратко. Точно. Ясно. А виж ние колко изписахме, Коте, Безименний и всички останали.
    еми горното 'стихче' много точно описа ситуацията с 10, 20, 30 години разлика....хах хайде живи и здрави и нали знаете,че и около вашият набор с асе раждали мъжки чеда?

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    еми горното 'стихче' много точно описа ситуацията с 10, 20, 30 години разлика....хах хайде живи и здрави и нали знаете,че и около вашият набор с асе раждали мъжки чеда?

Не вервах че ще видя това написано от момиче но все пак е факт.БРАВО!!! =D>

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo

Не вервах че ще видя това написано от момиче но все пак е факт.БРАВО!!! =D>
    хах ми кво да се прави Не съм привърженичка на 10-20 години разлика. За мен (усетила съм си) много лесно се привързвам към 3 години по-големи от мен мъже И много държа на тях и те на мен... Иначе Евала на госта, понеже имаше само 10-тина подобни теми за 2-3 дена
    П.П. Аз съм неповторима (Не идеална, в никакъв случай)

Не зная какъв маниак трябва да е човек, за да напише подобна "творба". То бива да хлопат дъските на някого, но това е чиста лудост.

Ако се обичате е нормално.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Не зная какъв маниак трябва да е човек, за да напише подобна "творба". То бива да хлопат дъските на някого, но това е чиста лудост.
    Ми това изцяло иронизира подобни мисли за 20-30 години разлика. Това е сърказъм, ирония, гротеска...та кажете му ако искате и фарс, който има поука - че тов ане е правилно. Хайде живи и здрави

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Стига да е по взаимно съгласие ...ок но ако разликата е прекалено голяма няма да е зле и да се разбере мнението на родителите на по-малкото!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Стига да е по взаимно съгласие ...ок но ако разликата е прекалено голяма няма да е зле и да се разбере мнението на родителите на по-малкото!

То по принцип винаги е по взаимно съгласие , а относно мнението на родителите това е малко глупаво щото всеки нормален родител би забранил такава връзка.А всеки тийнейджър/ка би направил/а на пук на забраната.Поне това е моето мнение.Всеки си има право на избор аз не се опитвам да кажа на момичетата не ходете с много по големи от вас , а и нямам право да им го казвам.Просто изразявам мнение и се опитвам да кажа на тези момичета че избора има е грешен и че след време ще си блъскат главите.

----> Още не се е родил човека който да ме убеди че има перспектива за такава връзка.Може би ще има някаква надежда примерно ако момичето е на 21-23 а мъжът на около 35 по простата причина че тогава единия(момичето) те първа се сблъсква с живота започва сама да си изкарва парите като работи и тем подобни а другия(мъжът) и той има работа и другите му там екстри.Тогава можем да говорим за истинска връзка ама тука некви си патенца на по 15-17 години дет още не правят разлика м-у "харесвам" и "обичам" , такива дето нямат хабер как се изкрват пари по трудния начин , наивни до такава степен че можеш да я убедиш че НОВА ГОДИНА СЕ ПРАНУВА В 1 И 30 НА ОБЯД ПРЕЗ ФЕВРУАРИ и тръгнали да ми твърдят че са зрели и дорасли да ходят с набори на бащите им а и имат наглоста да твърдят че човек на 30 чукащ ученичка е зрял и няма психични отклонения.Няма ама ИМА само това мога да кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си