- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- NE MOGAT DA SE GAVRQT TAKA S NEQ!!!
Божеее паляци.... само бой ше ги опраи тия, уважение от такива не ти трябва, нито на твоята приятелка!![]()
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Такива гадове като онея не заслужават да живеятЛАЙНАРИ !!! Лекета! Да мрат! Да им се влачат червата дано! Пфффф! Писна ми от говеда в тая държава! Вие като не сте хора кво тормозите нормалните създания ве!?
Да изгният дано ония..позьори и загубеняци! Те заслужават някой да им натика главите в кенефа! И нека някой го направи това !
И нека бог бъде с вас
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
- IDIOTПървоначално написано от xixi
[inache: v moq klas sa SYSHTITE goveda-durjat se gadno s edno momiche i ne shtat da q ostavqt na mira..ama na nikogo ne mu puka za neq i ne znam kak tq ocelqva; spored men tova e gruba greshka tq da tarpi da q terorqt: neka se zamisli kakav e problema i zashto se darjat taka i da nameri SAMA izhod ot situaciqta...tova e moeto mnenie]
mi mislq 4e za da se durjat taka bi trqbvalo tqw da gi e predizvikala s ne6to a koq e tazi "elitna" gimnaziq?
Малко си брутален,но си прав...като ти се изпречат такива типове ВИНАГИ ТРЕЕ САМО ТУПАНИЦИ И ШУТОВЕ....докато престанат!Дано се опрай всичкоПървоначално написано от burbeous
![]()
![]()
може да се изкажа просташки ама си мисля че щом я терорят , значи тая твоя приятелка или е толкова противна че не моат я понасят или с нещо ги дразни което има повече от тях. лично аз бих ги смазал от бой ако закачат приятелката ми например. Но сигорно е че няма да си скръстят рацете. Имай си на предвид че едно момче със сигорност ще има повече хора (момчета) зад гърба си и после най-мноо и ти да го отнесеш. И аз съм се ебаал преди с хората от моя клас и са правили опит да ме бият но доста безуспешно. Но вече ми е дошъл акъла в главата и не се занимаам с глупости. М/у другото съм 12 клас сега.
аре касмет с пряителката ти (един ден те само ще сажеляват сигорно)
мацо не че нещо ама боя няма да ти помогне. Ся ще ти разкажа моята случка дано ти помогне с нещо...такам в 8 клас аз бях в "ново" даскало некви емоции там такиа работи кефках се нещо и така... първият месец всичко ок... още се опознаваме...вторият месец обаче се получи нещо непредвидено...в моя нов "любим" клас се появиха именно тези "гъзарчета", но в моя слу4ей бяха от женски пол и така опитваха се да се ебават със всеки един от моя клас и докато другите им мълчаха аз понеже не съм такава малко лошичка съм и немога да търпя много много и така аз жиках по тях и един ден набих едната защото ме ядоса ... и кво стана да бях при директорката щяха да ме изключват бях с предупреждение само, че имам респект над всичките от класа и не само от моя ами от цялото даскало,защото я бих в коридора... е верно че ми викаха после че съм лоша луда кучка и тн обиди имаше ама като се развиках и всичко се оправяше иначе и сега мн хора не ме обичат ама нали не ми казват нищо кво се ебе кво си мислят и дали ме обичат ..
та... мисълта ми беше, че просто въпросното момиче тряя да бъде малко по смело и няма кво да ги търпи щот на тях им е през х** за нея а така само нея си тормози ..
айде толко от мен надявам се да съм ти help![]()
аве тея същества само от бой разбират ... "това не било решение...",а кое е?ако се опиташ по цивилизования начин или с говорене,просто не става.Същото е да говориш на животно,което може би повече ще те разбере и няма да се изсмее дебилно ...
Изроди![]()