.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Божеее паляци.... само бой ше ги опраи тия, уважение от такива не ти трябва, нито на твоята приятелка!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

burbeous
    Guest
    Такива гадове като онея не заслужават да живеят ЛАЙНАРИ !!! Лекета! Да мрат! Да им се влачат червата дано! Пфффф! Писна ми от говеда в тая държава! Вие като не сте хора кво тормозите нормалните създания ве!? Да изгният дано ония..позьори и загубеняци! Те заслужават някой да им натика главите в кенефа! И нека някой го направи това !

Голям фен
    И нека бог бъде с вас
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

zoya_90
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    И нека бог бъде с вас
    - IDIOT
    [inache: v moq klas sa SYSHTITE goveda-durjat se gadno s edno momiche i ne shtat da q ostavqt na mira..ama na nikogo ne mu puka za neq i ne znam kak tq ocelqva; spored men tova e gruba greshka tq da tarpi da q terorqt: neka se zamisli kakav e problema i zashto se darjat taka i da nameri SAMA izhod ot situaciqta...tova e moeto mnenie]

Guest

Re: NE MOGAT DA SE GAVRQT TAKA S NEQ!!!

mi mislq 4e za da se durjat taka bi trqbvalo tqw da gi e predizvikala s ne6to a koq e tazi "elitna" gimnaziq?

FuCKiN NiGGaА
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от burbeous
    Такива гадове като онея не заслужават да живеят ЛАЙНАРИ !!! Лекета! Да мрат! Да им се влачат червата дано! Пфффф! Писна ми от говеда в тая държава! Вие като не сте хора кво тормозите нормалните създания ве!? Да изгният дано ония..позьори и загубеняци! Те заслужават някой да им натика главите в кенефа! И нека някой го направи това !
    Малко си брутален,но си прав...като ти се изпречат такива типове ВИНАГИ ТРЕЕ САМО ТУПАНИЦИ И ШУТОВЕ....докато престанат!Дано се опрай всичко

Град
    Shumen
    може да се изкажа просташки ама си мисля че щом я терорят , значи тая твоя приятелка или е толкова противна че не моат я понасят или с нещо ги дразни което има повече от тях. лично аз бих ги смазал от бой ако закачат приятелката ми например. Но сигорно е че няма да си скръстят рацете. Имай си на предвид че едно момче със сигорност ще има повече хора (момчета) зад гърба си и после най-мноо и ти да го отнесеш. И аз съм се ебаал преди с хората от моя клас и са правили опит да ме бият но доста безуспешно. Но вече ми е дошъл акъла в главата и не се занимаам с глупости. М/у другото съм 12 клас сега.
    аре касмет с пряителката ти (един ден те само ще сажеляват сигорно)

Guest
    мацо не че нещо ама боя няма да ти помогне. Ся ще ти разкажа моята случка дано ти помогне с нещо...такам в 8 клас аз бях в "ново" даскало некви емоции там такиа работи кефках се нещо и така... първият месец всичко ок... още се опознаваме...вторият месец обаче се получи нещо непредвидено...в моя нов "любим" клас се появиха именно тези "гъзарчета", но в моя слу4ей бяха от женски пол и така опитваха се да се ебават със всеки един от моя клас и докато другите им мълчаха аз понеже не съм такава малко лошичка съм и немога да търпя много много и така аз жиках по тях и един ден набих едната защото ме ядоса ... и кво стана да бях при директорката щяха да ме изключват бях с предупреждение само, че имам респект над всичките от класа и не само от моя ами от цялото даскало,защото я бих в коридора... е верно че ми викаха после че съм лоша луда кучка и тн обиди имаше ама като се развиках и всичко се оправяше иначе и сега мн хора не ме обичат ама нали не ми казват нищо кво се ебе кво си мислят и дали ме обичат ..
    та... мисълта ми беше, че просто въпросното момиче тряя да бъде малко по смело и няма кво да ги търпи щот на тях им е през х** за нея а така само нея си тормози ..
    айде толко от мен надявам се да съм ти help

аве тея същества само от бой разбират ... "това не било решение...",а кое е?ако се опиташ по цивилизования начин или с говорене,просто не става.Същото е да говориш на животно,което може би повече ще те разбере и няма да се изсмее дебилно ...
    Изроди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си