- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЛЯВИ ПОООООООМОЩ ! ! !
Хора 7 момичета искат едновременно да правят групов секс с мен но аз не си падам по групов секс а ако им откажа ще ме напуснтат а най-лошото е че ако го направят ще съжалявам защото са много чаровни. Кажете какво да правя ??? [-o< [-o< [-o<
Мри![]()
![]()
Робинята на Quench
И АЗ ТЪКА ЩЕ ТИ СЕ ПОДИГРАВАМ КОГАТО И ТИ ДОЙДЕШ В МОЯТА СИТУАЦИЯ ! ! !
Присади си още 6 кура и си готов, айде са бегай сери баластра ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
XaXaxAX...Gorkiq,ami pravi se na nedostijim i gi na.bi 1na po 1na ,ako ne iska6 vsi4ki na 1no puk i se pouzori6 malko 7 puti ne e lesno D:.I umnata samo s predpazni merki
ЛЕСНО ТИ Е НА ТЕБ ДА ГО КАЖЕШ ! ! !
хора добри хора просто има граматическа грешка!!
израза: 7 момичета би трябвало да е 7 момчета и тогава всичко е реално :P
едно послание към момчето: Бойчо ще те изкъртат 7 коча приготвисе за това куписи кофа с вазелин но не мъжи алкъта, тя ще издържи, мажи сърцето то няма да може!!!!
п.п. ще ти изкъртят мивката!![]()
![]()
![]()
![]()
7 momi4eta iskat da spqt s teb, pa tva si e super. Praavi kvoto trqbva che kato ostareesh ste sajalqvash pa i ako go napravish ste ima s kvo da se fukash. 7 momicheta brato 7 ne edna, dve a 7. Golqm kasmetliq si
ТИ ПРОСТО МИ ЗАВИЖДАШ ! ! !Първоначално написано от ачката
![]()
![]()
![]()
ами давайкак така не искаш.. аз ако бях на твое място щях да приема
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
За теб може и да е кеф ама за мен ееее там е друга исторята.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от panterata
Виж аз бих приел с 1 с 2 с 3 но нататък ми става много ! ! !
амии кфо ти пука.. ся ти са е паднало.. срамота ако откажешПървоначално написано от Незнайният
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Първоначално написано от panterata
мдааа може би е така. Какво като не си падам по групов секс няма са тука да къпризнича.
Ами пич виж сега,както казаха веднъж ти е паднало покажи им кой е шефа и мне се отчайвай.За секса умора няма стига да знаеш как да използваш силата си.Ако трябва и на почивки,но не отказвай такова предизвикателство.Просто ще ни засрамиш нас мъжетеДавай братле с тебе сме. :P
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Не си падал по групов секс.. ми като не си падаш, еби си майката бе, идиот.. не мога да разбера на к'ъв се правиш по форума? К'во, очакваш сега, да ти пишат лични съобщения 32804612305 мацки и да те мислят за ебати пича. Загубеняк!Първоначално написано от Незнаен
DANCE WITH THE DEAD IN MY DREAMS ...
Ми даде, как ще си падаш, ти си нежна натура...!Първоначално написано от Незнаен
Ako si misli6 4e si nedostijim. Pravi se na takuv posle mri.![]()
![]()
![]()
ОХ МАЛЕЕЕ БАШ ТОВА МИ ТРЯБВА ТОЧНО СЕГА. АМА ЧЕ СИ ТЪП ! ! !Първоначално написано от MR
хаха ми избреси 2 и таковай тях др само си ги гледай хахахах
абее ти си ИДИ*Т
Първоначално написано от Kitana
Виш са аз съм виждал групов максимум с 4 жени наведнъж. А със 7 даже не съм си и представял ! ! !
ТИ мъж ли си или .........
Xixi,da,a s mene iska da spi cqla Varna,ama az vikam-4akaite be hora,6e me umoriteEi,gotin, nadqvam se pone edno momi4e da ima tva jelanie..p1k kat stanat verno 7 6e mu misli6..
![]()
Look deep inside me ...
Първоначално написано от real-girl
еее да знаеш колко ми се иска да си права.
кажи им ,че си гей