- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне с къс пенис
Аре измислете някакъви по-различни нападки бре! Щото всички разбрахме,че Умнияя! е най-опитния и най-знаещия,защото човек с неговата висока култура не би бил "на всяка манджа - мерудия",без изказванията му да са подплатени солидно...
Ачка,батка,кефат ме ей такива луди,незлобливи флудъри като тебе!
![]()
На 19, мекокури ми приятелю.Първоначално написано от ачката
и къв опит имаш се шушляк?Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
тоя учебник дето го четеш не свършили![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
shizzle ne im obrashtai vnimanie mucunoko se zanimavash s tqh
Аз сега имам излизане, ама като се върна, ще продължа да си трупам мненийца![]()
Трябва да достигнем статус "Мега фен".Това ми е заветната мечта. :P
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз искам да съм със статус мега-пенис,но нейсе...
![]()
Що така бе?
Не си ли доволен от досегашния си пенис-статус?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
попринцип няма значение дължината(е освен ако не е 1 см)важна е дебелината
е ако си усетила болка значи те е отворил
![]()
абе момичето искало да пита нещо вие неината тема я направихте на място за каране.аиде направете си такава тема да се карате.....че ме изнервяте.+ щом си казва човека значи знае...това е форум и всеки изказва мнение.
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
щом вече отговориха на темата и за създалия я няма особено значение,защо да не пофлъдим малко? и ние сме хора,и ние сърце носим!
ами благодаря ви все пак.сега ще си измисля нещо кво да и кажа не гинеколожката щото не мога да и кажа "ми аз незнам дали съм девствена или не съм" баси тъпото.+ може и да не съм както се казва "отворена" разбирате ли...
неможе да не си отворена...ама знам ли кво се е случило, но при проникване и на 6-7 сантиметра пак ще да се скъса щото ципата не е до пъпа а на входа на влагалищетои ако първия път е бил провал,втория ще е по-добре,ако не 3тия и така
всичко с опита...и ми е мн интересно как прецени че са 12 сантиметра
![]()
маа фака
не се бъзикайите бе..Значи с 12 см не може да се разкъса ципата, защото тя се намира на 15см навътре така че бъди спокойна и кажи на гинеколога че си девствена![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Мъка! МЪКА! МЪКААААААААААААААААААААА!! И ТОВА Е ЖЕНА, ГОСПОДИ!! Не мога повече, вече ми се плачи от простотия. То бива да си пълен идиот, ама ние направо ги събрахме всички китайци в шепата си!
Хименът е на входа на влагалището!
Ако беше прочела мненията преди това, щеше да обогатиш значително общата си култура.
Е как няма да е с малка пишка нали е скапан шибан комунист!Заминаваи да миеш кенефите в ГУЛАГ!Първоначално написано от quench
Някъде четох, че една минута смях се равнява на 45 минути здравословен сън. Та по повод на това мнение... тази вечер просто няма да спя.Първоначално написано от malka_sladuranka
He who runs with aggression walks with no dignity
хахахах то, ако беше на 15 см и със 16- сантиметров нямаше да може да се отвори. Първоначално се разнасяше из този фоум, че е на 8 см от входа, после премина мълвата на 12, а сега достигна и заветните 15 см. След месец сигурно някой ще обяви и че е на 29 см от входа...Първоначално написано от malka_sladuranka
Точно заради това Умнияя-дъ ритърн създаде тема... поне се надявам, че сега ще я прочетеш.
Аз мисля, че си отворена. Но и да не си, гинекологът ти ще разбере. Човекът е с опит все пак.
Дам в тоя форум всички сме с по 12" /инча/ до коляното.Първоначално написано от Анонимко
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Пишлиока ми е 13см и,както забелязах,не са малко
Трика е,при тласъците,да го вадиш колкото може,повече,за да може релефа под главичката да масажира клиторчето.Моето много се кефи,когато му вкарвам само главата,като присвие учите и започне безпомощни опити да си го вкара целия,и недай се боже,не и разреша,полудява,точно тогава е момента,в който и го вкарвам целия.
Има много начини,които компенсират размера![]()
Mi na men mnogo mi haresvat mneniqta na shizzle!Nikak ne ni oteg4avat pove4eto (predpolagam)Horata iskat kompetentni mneniq,a ne nqkvi gluposti!Първоначално написано от ачката
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Първоначално написано от sweety^88
ако не може да ударя един ТВЪРД и ДЪЛЪГ пенисще те подпра
и после е той хахаха!!! Кви тъпотии питаш ве ти ако си му виждала пениса ще знаеш дали може или не и ще сте пробали я се скрий от фона моля те
![]()
anito.sl = най-сладкото диваче
Странно, но защо забелязвам че си споменал на два пъти думата "партньор", само до тази дума ли се изчерпва опита ти? И все пак е много жалко да сядаш с правописния речник до себе си. Таково умно и разбрано момче да не знае български. Простено да ти е!Първоначално написано от shizzle
Завистта е много лошо нещо Кунч. Не ми завиждай. С времето като поотраснеш всичко ще си дойде на мястото, но ти не се притеснявай. Всичко ще се оправи с теб. Ще се оправиш, ще те оправят. Спокойно мацко, рано или късно ще ти дойде цикъла.Първоначално написано от quench
Някой не е схванал идеята...
![]()
![]()