- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще се чифтосвате ли с европейци от 2007 г.?
Когато и за нас паднат граници и задръжки и влезем в модерна Европа, смятате ли да ходите на секс туризъм в Париж, Амстердам, Берлин и изобщо в целия ЕС?
Ще се увеличи ли броя на контактите ви? Оптимисти ли сте в това отношение?
Аз крайно - ДА
Както едно време са ми разкавали родителите имало секс с руски, чехи унгарци, по лагери и сборове
Сега ще има и шведи, англичани, французи ммм, италянци и мммм мисля да правя интернационален секс от 1 януари.
Не разбира се............
chiftosate??????? taka li mu se vika veche maleeee i tvyrdo da sha suvokuplqvam s nqkoq evropeika
НЕ!
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Ше се '"4ифтосвам" с когото си реша, независимо европеец ли е или някъв друг...
![]()
Робинята на Quench
Аз винаги съм искал да се отдам на ласките на огромна,150-килограмова руса и надарена шведка - знаете ли какви масажи правят,а?
а на въпроса - мне,имам с кого да се чифтосвам и да си правя малки чифтосничета![]()
=D>Първоначално написано от SINDEL
ако става дума за секс аз съм си свикнал с кадъните от махалата стигат ми![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
prekaleno kraino ne bylgarite sme prekaleno hubavi kato naciq da se razvalqme s evropeiciti
[/quote]ако става дума за секс аз съм си свикнал с кадъните от махалата стигат ми [/quote]
ачката аи молята да млукнеш, защото след секи твои пост се обеждавам какъв голям селянин СИ![/quote]
Оххх браткоооо ти само ми дай обратни англичанки, мутирали от венерически болести французойки, и катастрофирали италиянки и гледай закво става дума-ще открие се е клуб на некрофилите. ПО ХУБАВО ОТ БЪЛГАРСКОТО НЯМА НИКЪДЕ!!!Първоначално написано от Европейка
ако става дума за секс аз съм си свикнал с кадъните от махалата стигат ми [/quote]
ачката аи молята да млукнеш, защото след секи твои пост се обеждавам какъв голям селянин СИ![/quote][/quote]
че то в бг каде има граждани?![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
ще се "чивтосвам" с този който оби4ам.. няма зна4ение произхода му ...
Има ревящи неверни капризни мързеливи италиански батковци. За секси не съм чувал. Същото и за каките. По-добро от българското ней го нийде.
Бахму, мно секси. Два пъти съм бил в Италяия, като пресметнем общо за два месеца и от цялото това време да съм видял само 1-2 хубави. Закво ми прикааш?Първоначално написано от Kulio Gangstera
Че какво ни е спирало преди да влезем в европейския съюз? Като че ли секса с чужденци е бил забранен и сега ще бъде някакво събитие.. Уау!
Където плюя, там не лижа
И защо трябва аз да ходя? До сега не съм се възползвал от възможността, но всяка година идват при нас по най-малко 20 англичанки, но никога не съм мислил сериозно по въпроса. Испанки, Фразцузийки, ама ... има си една доичландгърла...ех...любов от пръв поглед![]()
![]()
Vie ludili ste we ......NE RAZBIRASE puuuuuuuuuuffffffffffffffffffffff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
To za da se "4iftosa6" s nqkoi 4ujdenec ne e nujno da se 4aka da vlezem v ES, poradi prostata pri4ina , 4e cqlo lqto v Bylgariq e Full s 4ujdenci-tlysti germanki, mazni 6vedki, bozavi rusnaci, klio6tavi angli4ani, ....na koito mu stiska da se probva...Ne ste li razbrali oba4e, 4e Bylgarite sme nai-krasivata "rasa"...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...