.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Европейка
    Guest

Ще се чифтосвате ли с европейци от 2007 г.?

Когато и за нас паднат граници и задръжки и влезем в модерна Европа, смятате ли да ходите на секс туризъм в Париж, Амстердам, Берлин и изобщо в целия ЕС?
    Ще се увеличи ли броя на контактите ви? Оптимисти ли сте в това отношение?

Аз крайно - ДА

Както едно време са ми разкавали родителите имало секс с руски, чехи унгарци, по лагери и сборове

Сега ще има и шведи, англичани, французи ммм, италянци и мммм мисля да правя интернационален секс от 1 януари.

Не разбира се............

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    chiftosate??????? taka li mu se vika veche maleeee i tvyrdo da sha suvokuplqvam s nqkoq evropeika

Голям фен
    Град
    Бургас
    НЕ!
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен
    Град
    SF
    Ше се '"4ифтосвам" с когото си реша, независимо европеец ли е или някъв друг...

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на quench
    Аз винаги съм искал да се отдам на ласките на огромна,150-килограмова руса и надарена шведка - знаете ли какви масажи правят,а?
    а на въпроса - мне,имам с кого да се чифтосвам и да си правя малки чифтосничета
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ше се '"4ифтосвам" с когото си реша, независимо европеец ли е или някъв друг... само е важно да е няколко годинки по-малък
    =D>

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    ако става дума за секс аз съм си свикнал с кадъните от махалата стигат ми
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Супер фен
    prekaleno kraino ne bylgarite sme prekaleno hubavi kato naciq da se razvalqme s evropeiciti

Guest
    [/quote]ако става дума за секс аз съм си свикнал с кадъните от махалата стигат ми [/quote]

ачката аи молята да млукнеш, защото след секи твои пост се обеждавам какъв голям селянин СИ![/quote]

Guest

Re: Ще се чифтосвате ли с европейци от 2007 г.?

Цитирай Първоначално написано от Европейка
    Когато и за нас паднат граници и задръжки и влезем в модерна Европа, смятате ли да ходите на секс туризъм в Париж, Амстердам, Берлин и изобщо в целия ЕС?
    Ще се увеличи ли броя на контактите ви? Оптимисти ли сте в това отношение?

Аз крайно - ДА

Както едно време са ми разкавали родителите имало секс с руски, чехи унгарци, по лагери и сборове

Сега ще има и шведи, англичани, французи ммм, италянци и мммм мисля да правя интернационален секс от 1 януари.
    Оххх браткоооо ти само ми дай обратни англичанки, мутирали от венерически болести французойки, и катастрофирали италиянки и гледай закво става дума-ще открие се е клуб на некрофилите. ПО ХУБАВО ОТ БЪЛГАРСКОТО НЯМА НИКЪДЕ!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    ха ха ха и в секса ли се прокара Европата бре

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    ако става дума за секс аз съм си свикнал с кадъните от махалата стигат ми [/quote]

ачката аи молята да млукнеш, защото след секи твои пост се обеждавам какъв голям селянин СИ![/quote][/quote]
    че то в бг каде има граждани?
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ще се "чивтосвам" с този който оби4ам.. няма зна4ение произхода му ...

ами не мисля че има значение от какъв произход е някой за да се "чивтосваш" с него.на секс туризъм твърдо няма да ходя,но достъпа да секси италиански батковци определено ще е по-лесен след 1 януари

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    ... и секси италиански какички

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Има ревящи неверни капризни мързеливи италиански батковци. За секси не съм чувал. Същото и за каките. По-добро от българското ней го нийде.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    ... и секси италиански какички
    Бахму, мно секси. Два пъти съм бил в Италяия, като пресметнем общо за два месеца и от цялото това време да съм видял само 1-2 хубави. Закво ми прикааш?

Че какво ни е спирало преди да влезем в европейския съюз? Като че ли секса с чужденци е бил забранен и сега ще бъде някакво събитие.. Уау!
    Където плюя, там не лижа

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И защо трябва аз да ходя? До сега не съм се възползвал от възможността, но всяка година идват при нас по най-малко 20 англичанки, но никога не съм мислил сериозно по въпроса. Испанки, Фразцузийки, ама ... има си една доичландгърла...ех...любов от пръв поглед

Vie ludili ste we ......NE RAZBIRASE puuuuuuuuuuffffffffffffffffffffff
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Повече от фен
    To za da se "4iftosa6" s nqkoi 4ujdenec ne e nujno da se 4aka da vlezem v ES, poradi prostata pri4ina , 4e cqlo lqto v Bylgariq e Full s 4ujdenci-tlysti germanki, mazni 6vedki, bozavi rusnaci, klio6tavi angli4ani, ....na koito mu stiska da se probva...Ne ste li razbrali oba4e, 4e Bylgarite sme nai-krasivata "rasa"...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си