Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
Не мога да разбера, защо се опитваш да премяташ хората така нагло ..

Ама то има всякакви балъци си си казал сигурно, еми има, да се хващат на такива глупости, това си е техен проблем ..

Брей .. по-добра услуга ще си направите и двамата ако не си правите такива услуги щото някой хора биха ви показали едно две неща ако ви хванат с кво се занимавате .. и като се занимава с дистрибуция, защо не си ходи по задачите и да си предлага марковите парфиюми където трябва - по магазините, а упрел до дребния потребител? .. Той логично не може да краде от стоката, а ако го прави още по-зле за него .. другия варянта е тва да е бракувана стока или фалшификати и в двата случея заслужвате по един хубав пердах само жалко, че няма да съм аз да ви го дам .. и не ми обяснявай моля ти се ква надценка слагали в магазините, колко сертификата имат парфюмите и т.н. .. айде у лево да*ба и селяци като теб ..

На нов и/или качествен продукт без значение какъв е не може да се продаде/купи на "ниска" цена квото и да означава това, освен разбира се ако не говорим за роднини/далаверки и т.н., бракувани неща и такива простотии ..

Абе тая работа си смърди отвсякаде .. ама ако има балъци - техен си проблем ..

бравоооооооооооооо,прав/а си!!! =D> =D> =D> =D>