.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Искам го, а тя се дърпа!

На 17 съм. Излизам с едно момиче от близо половин година. Много държа на нея и не веднъж съм й го показвал.
    Само, че тя не усеща, че имам нужда да преминем на друг етап от взаимоотношенията ни. Толкова е, целомъдрена че дори когато се опитам да погаля бедрата й, тя скача и казва, че това не било възпитано. Какво ли остава за другото!?
    Лошото е, че много я обичам и не искам да я насилвам... но 6 месеца са си 6 месеца мамка му!!! Не знам колко още ще издържа!
    Хем й говорих, а тя... май, че иска да си останем на платонична вълна. Не мога да разбера дали се страхува, казах й че няма да я карам да прави неща, които не желае и, че ще бъда внимателен... но все едно говоря на стената!!! Тя все повтаря колко се страхува! Аз няма да я изям в крайна сметка...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ami az karah priqtelq mi da me 4aka do 4etvurtiq mesec i 4ak tofava mu pusnah...nooo ina4e za vs drugo ne sum se durpala aaaa ot kvo tolkova q e strah? iii na kolko godini e tq se pak?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Guest
    И тя е на 17.

Град
    hmmm abe stranno mi se vijda 17 godi6no momi4e da se strahuva ot tova...iii za nai malkoto ne6to da ti se darpa i da ti kazva 4e ne e vaspitano...da ne bi kato e bila po malka da e stanalo ne6to i zatova sega da e taka? za6to ne pogovorite? moje bi ako q izslu6a6 tq 6te se otpusne i...

Guest
    Не веднъж сме повдигали темата. Просто ми казва, че се страхува. Пълнили са й главата с глупости, че било страшно и разни такива... сякаш на заколение ще ходи. Опитах се да й обесня неколкократно, че това е нещо прекрасно между двама души... не просто секс, а любов, показване на чувствата един към друг... ама както казах по-горе все едно на стената говоря!
    А най-смешното е, че съм голям глупак. Всеки на мое място, до сега да я беше зарязал. А аз... много държа на нея, ама...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не веднъж сме повдигали темата. Просто ми казва, че се страхува. Пълнили са й главата с глупости, че било страшно и разни такива... сякаш на заколение ще ходи. Опитах се да й обесня неколкократно, че това е нещо прекрасно между двама души... не просто секс, а любов, показване на чувствата един към друг... ама както казах по-горе все едно на стената говоря!
    А най-смешното е, че съм голям глупак. Всеки на мое място, до сега да я беше зарязал. А аз... много държа на нея, ама...
    mn iskam da ti pomogna....samo 4e i az nz kak moje da i se pre4isti glavata ot tiq gluposti koito sa i vtalpilo... bih mogla da ti kaja da q zareje6 no izglejda 4e ti naistina mnogo q obi4a6 i darji6 na neq....no pomisli dobre...kolko o6te 6te moje6 da izdurji6?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ахх, да се еба в перверзното копеле, бях си решил да корумпирам едно такова момиче. Идентичен случай, и двамата бяхме на по 17. Ама не, твоята е още по-зле! Трябва да решиш за себе си колко е важен сексът за теб. Защото, дори и да почнете да го правите, шансовете са да е пълно дърво в леглото. Аз лично бях дълбоко разочарован. И остави сексът. Момичето се оказа ПРЕКАЛЕНО наивно към живота и т.н. и т.н.

Не сте тръгнали да се жените.. Сам трябва да прецениш дали си заслужава да останеш с нея заради чувствата или да я зарежеш заради секса. Звучи гадно, знам, но човек е човек, защото малко или много е егоист.

Guest
    Ami da ti kaja i az ne davam na priqtelq mi,a hodim ve4e po4ti godina.I toi kato teb kazva,4e ve4e ne izdarja,no kvo da go pravq-6te tarpi:}
    Dai o6te vreme na priqtelkata si-moje tq da ne e gotova!
    Ili az znae6 li kakvo kazvam na gadjeto si kato mi kaje,4e iska da go napravim,pak az kakto vinagi ne iskam-da hodi do magistralata,da si vzeme nqkoq,da go napravi s neq i pak da se varne pri men!AMA toi ne iska!:}
    Aide 4ao i
    kasmet!
    Dano da ti dade!
    : :P

?_!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Сам трябва да прецениш дали си заслужава да останеш с нея заради чувствата или да я зарежеш заради секса. Звучи гадно, знам, но човек е човек, защото малко или много е егоист.
    Значи, имам два варианта - да тръгна да го правя с други жени и да съм с нея, докато не се съгласи или да я зарежа?!
    Продължавам да си повтарям, че я обичам и че това не е чак толкова важно, но с всеки изминал ден ми накипява повече и повече.
    Какво? Да я хвана и да изнасиля ли, за да си получа секса?! Не мога, просто вече съм в задънена улица...
    Обичам я, а не знам просто... какво по-дяволите иска от мен?

Голям фен
    Явно момичето не е готово, попитай я все пак доколко не е готова, защото я е страх и защо я е страх - дали защото и ги набиват някви в главата, които само я плашат, както прави мама, или просто иска да остане девствена до не знам си коя година или докато се омъжи (последното сигурно ви се струва лудост, но аз имам познати, които си бяха казали, че докато не навършат 18, няма да го направят). И тн. и тн. Явно на теб се пада тежката задача, ако тази нагласа е градена от родителите, да я измениш. Представи и го от хубавата страна - че това ще ви сближи, че не е само това, което искаш от нея и така. Сигурно си пробвал. Разбирам, че искаш по-дълбока връзка. Все пак нуждите са си нужди. Явно тя не е достигнала до този етап.

Супер фен
    Град
    Ami da ti kaja i az ne davam na priqtelq mi,a hodim ve4e po4ti godina.I toi kato teb kazva,4e ve4e ne izdarja,no kvo da go pravq-6te tarpi:}
    Dai o6te vreme na priqtelkata si-moje tq da ne e gotova!
    Ili az znae6 li kakvo kazvam na gadjeto si kato mi kaje,4e iska da go napravim,pak az kakto vinagi ne iskam-da hodi do magistralata,da si vzeme nqkoq,da go napravi s neq i pak da se varne pri men!AMA toi ne iska!:}
    Aide 4ao i
    kasmet!
    Dano da ti dade!
    : :P
    И за какво не му даваш? За да доказва любовта си? За да не те помисли за лесно? Защото не се чувстваш готова? Звучиш доста самодоволно и не вярвам да е последното. Няма да хвърлям обвинения на сляпо, чак като ми отговориш на въпроса.

Супер фен
    Град
    [quote="?_!"]
    какво по-дяволите иска от мен?
    А това е ЕГАТИ вдъхновяващият въпрос! И много точен. И много подходящ. Лекото разгневяване може да ти помогне в следващия спор. Поне веднъж ще й покажеш, че ти е кипнало. В една връзка има и консенсуси. (а и някои момичета само чакат малко по-властен мъж, за да почнат да му ближат краката)

И не забравяй, след краткото, вдъхновяващо въведение тип "знаеш, че те обичам и не един път съм ти го доказвал..", малко по малко позволяваш на гнева да те обземе и накрая завършваш с едно "Какво, по дяволите, искаш от мен?!"

Nighttт
    Guest
    Акъл не мога ти дам. Само ще ти кажа че Shizzle дума много, ама много правилно . Аз ех 17 кога беше, още я помня. Същата, и ситуяцията, абе грр. Половин година без секс ама го приживях, още 3 месеца без секс не ми пукаше. И на края си намерих странична причина и и бих шута. От тогава съм различен човек. Капата в земята сервитиорката под масата да върти и каса каменитца . Все пак ти си решаваш. Може би родителите и са я подкокоросали към това нещо. Знаеш ли ги? ПОзнаваш ли ги? Кви са що са... Някаде там търси проблема. НЯма да е в приятелките и със сигорност . Ама как да и обесниш че в секса мечки няма

Фен
    Град
    City of Sofia
    Заеби я тая пача.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нямам как да ти помогна. Просто се отдръпваш и толкова

Guest
    Е.. аз съм в горе долу такава ситуация , само дето ние правим всичко друго без секс но 5 месеца без секс. . вече и аз почвам да откачам но мисля че няма да е за дълго. защото ми писна да слушам неща от сорта на
    "не съм готова" , "страх ме е и аз не знам от какво" ОМГ !
    а да и моята е на 15

николето
    Guest
    По въпроса с това момиче дет не иска да се е*бне! Са аз съм имал ядове с една дето както някои каза е наивна към живота ии въобще не се разбирахме ии въобщее ама нищо не си беше на мястото тогава и ми се ще това с нея да не се беше случвало щототооо да се прайш на добър за некоя дет не го рабира щото просто генетически е "слабоумна" няма смисъл..не казвам че товйта е такава, мойта беше и си е ахахах не че са съм с нея де но просто ми изкара нервите и мани другото ами и аз ходех с нея и то без да я харесвам просто ей така за бройката ли там кво но както казах това беше голема грешка и от тогава ходя само с мацки дет наистина знам че ме кефят и че държа наистина на тях....накъде бия....в този ред на мисли искам да ти кажа че рабирам колко е гадно а искаш да й обясниш колко хубаво нещо би било да си правите там секса и т.н. а тя не те разбира....опитай се бързо да вникнеш в ситуаията и да разбереш плюсовете и минусите и да си решиш за тебе си продължаваш ли или не и край ако си кажеш продължавам то продължи и забрави затова че ти се е*е а на нея не ако спираш то спри мъжката те тва ае

Ами ако е девствена е нормално да я е страх и да не иска, но за да получиш твоя толкова желан секс най-добре е да я предразположиш, за да го поиска, а не я притискаш, защото съм сигурна,че всеки ден и говориш как искаш да я мушиш не така, така само ще я откажеш от тази идея
    Където плюя, там не лижа

Град
    чукча ( северния полюс )
    Приятелз. трябва да я накараш да се чувства повече от сигурна със теб трябва да не я насилваш дане и правишнамеци да и покажеш че ще чакашколкото трябва и да и докажеш че я обичаш повече от всичко останало и че в краина сметка секса няма значение. Евентуалнои чак тугава може дапочне да допуска да го направите но преди всичко трябва да я накараш да е сигурна в теб и в самата нея и никога не върви против нейните разбирания за нещатата нека сичко става както тя иска , но в крайна сметка ако я обичаш толкова много колкото твърдиш ще чакаш. Аз чаках с едно моми4е 9 месеца но наистина беше момичето но за съжаление се разделихме !
    anito.sl = най-сладкото диваче

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от -DeliciouS-
    Ами ако е девствена е нормално да я е страх и да не иска, но за да получиш твоя толкова желан секс най-добре е да я предразположиш, за да го поиска, а не я притискаш, защото съм сигурна,че всеки ден и говориш как искаш да я мушиш не така, така само ще я откажеш от тази идея
    Има разлика между девствена и схлупена. И в дадения случай залагам на второто.

И, между другото - разбирам защо някои момчета си слагат огромни аватари и подписи (макар, че това не е извинение). Но ти си момиче! Намали си малко аватара, както е стандартната интернет етика.

Цитирай Първоначално написано от -DeliciouS-
    Има разлика между девствена и схлупена. И в дадения случай залагам на второто.

И, между другото - разбирам защо някои момчета си слагат огромни аватари и подписи (макар, че това не е извинение). Но ти си момиче! Намали си малко аватара, както е стандартната интернет етика.
    И така господин всезнайко, какъв проблем имаш ти с аватара ми? Окей сега ще го сменя, въпреки че много ми харесва, но ако намекваш, че се правя на интересна или прочие, не се хаби ... Схлупена = Девствена (в повечето случеи)
    Където плюя, там не лижа

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Гледам shizzle е станал Мега фен...поздравления!
    А относно девствена=схлупена...не съм съгласна.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    SF
    Казаха си го хората пред мен - да се оби4ате, да ходите от 6 месеца и тя да не иска и да 4уе за секс си е леко ненормално Сега разбирам девствено моми4ето, дрън - дрън, ама 6 месеца е супер дълго време, имате си няква бая сериозна връзка и тя не ще...
    Или продължаваш бавно и славно да я убеждаваш докато накрая пусне (което оба4е като нищо да отнеме още 6 месеца), или се ядосваш и й даваш да разбере 4е по4ваш леко да отка4аш така и си искаш секса (което оба4е може да доведе до ситуация "Ето, ти не ме оби4аш, ясно е 4е си с мен само заради единия секс", последвана от жестоки кавги и примерно късане), или я зарязваш и отиваш да търсиш някоя не толко сдухана мадама и тва е :P
    ПП: Освен тва разбирам въпросната девойка да е на 14-15 годинки, тогава ОК, бих ти казала да 4акаш и да не насилваш моми4ето, ама на 17 си е ве4е време за секс... та ми се струва мн кофти да те мота така

Робинята на Quench

TuTi_M_sf
    Guest
    abe xora 6te 4akate ako trqbva i 10 meseca, ako obi4ate priqtelkata si i i pokazvate 4e q obi4ate i postoqnno q uhajvate i i pravite komplimenti i pravite vsi4ko za neq, s koeto naistina i pokazvate 4e durjite na neq, to tq 6te se moje da se otpusne kato e s vas i da vi se otdade izcqlo.. (kolko dulgo izre4enie)
    Ako naistina ste tolkova zagorqli.. ima si i drugi na4ini.. I ako govorite postoqnno na priqtelkite si 4e iskate da pravite sex sus tqx, te kakvo 6te si pomislqt???? Mislete razumno be xora, karaite go po-poleka
    Drujte se dobre s priqtelkite si govorite im mili ne6ta i ako vurvi dobre vruzkata vi, to tq 6te se razvie i v po-golqm plan Aide uspex ot men i po4itaite priqtelkite si, vse pak te vi obi4at! / m.18.sf

Е.. аз съм в горе долу такава ситуация , само дето ние правим всичко друго без секс но 5 месеца без секс. . вече и аз почвам да откачам но мисля че няма да е за дълго. защото ми писна да слушам неща от сорта на
    "не съм готова" , "страх ме е и аз не знам от какво" ОМГ !
    а да и моята е на 15
    а кво ще я изнасилиш ли?!?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове