.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Фен
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami da ti kaja i az ne davam na priqtelq mi,a hodim ve4e po4ti godina.I toi kato teb kazva,4e ve4e ne izdarja,no kvo da go pravq-6te tarpi:}
    Dai o6te vreme na priqtelkata si-moje tq da ne e gotova!
    Ili az znae6 li kakvo kazvam na gadjeto si kato mi kaje,4e iska da go napravim,pak az kakto vinagi ne iskam-da hodi do magistralata,da si vzeme nqkoq,da go napravi s neq i pak da se varne pri men!AMA toi ne iska!:}
    Aide 4ao i
    kasmet!
    Dano da ti dade!
    : :P
    Абе стига с тия глупости, ако бях на мястото на гаджетата ви щях да ви заеба,няма връзка без секс,това са митове и легенди и не може да се нарича такава.И ми е интересно пък какви са тия момчрта,които ви търпят "цяла година",пък относно магистралата това са детски разсъждения.
    А за какво време става въпрос?В повечето случаи,ако момчето е чакало момичето 6 месеца,година,а що не цял век,няма секс ,а момичето си хваща първия "ебач"(колкото и грубо да звучи) и му дава още на първата седмица.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от -DeliciouS-
    И така господин всезнайко, какъв проблем имаш ти с аватара ми? Окей сега ще го сменя, въпреки че много ми харесва, но ако намекваш, че се правя на интересна или прочие, не се хаби
    Забележката ми беше, че е прекалено голям - зарежда ми страницата по-дълго, разебава структурата на таблицата, трябва да се скролва повече.. Не съм ти казвал да го сменяш, просто да го намалиш като размер. И това не е глупаво желание, а интернет етика. Като да се храниш с нож и вилица.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии 1во поговори с нея.. бъди мил.. питай я точно от какво се страхува.. кажи и мнението си и т.н.. и започнете постоянно от целувките , до натискането , да я опипваш и т.н... френска.. и така няколко пътии и после направо и кажи искаш ли секс.. и такам и ако още няколко месеца не ти пуска по хубаво да се поскарате или да се разделите дори.. щото тфа не е нормално..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си