- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- подготовката за Нова година :)
моми4ета вълнувате ли се за празни4ния ден ? по4нахте ли да пазарувате за нова година ? Как мислите да сте обле4ени официално или по небрежно ?
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
mi as na nova godina shte sam izvun sofia.takach e estestveno da sam oficqlno oble4ena shte buda sus kusa kafqva pola.sus dulgi kafqvi botushi i sus kafqva oficqlna blusta abe obshto vzeto shte sam cqlata kafqva i mislq 4e se pak shte si iskaram mno po dobre ot minalata godina ne mislq da se napivam kato predi mislq samo da vzema edin kokain samo tova i pak shte si iskaram 4udesno ....no sled nova godina nqma da sam mno mno mno dobre shoto shte buda mno mno mno kapnala ne ot kokaina a ot sex virtualen sex .......moga da kaja samo che shte bude mno mno mno mno mno mno mno mno mno mno mno mno mno QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo i romantichno {}{}{}{}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
ти маи и ся си зела малко кока аа?Първоначално написано от BAD_GIRL_
както и да е аз още незнам какво ще правя за нова година и дали ще съм някаде , но ако ходя някаде ще съм си както винаги спортно облечена с дънките яке и суитчар !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз не знам къде ще съм, пък камо ли с какво ще съм облечена. Със сигурност обаче няма да е официално![]()
Облеклото зависи от това къде ще бъда. Но и аз като момичето преди мен не знам къде ще бъда... следователно не знам и с какво ще бъда облечена. Но ако съм с приятели, Нова година е един обикновен купон - защо да се издокарвам, необходимо ми е нещо удобно, а удобните неща са ми ежедневните дрехи![]()
Mmmm i az taka..ne vijdam da ima smiusl se nakontq se 1 otivam na bal i kato se omaja (6toto tfa 100% shte stane) da zabravq za vsichko i na sledvahstiq den na nishto da ne prilichat i drehi i pricehska i rim i vsichkoПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ammm izkliuchitelno mn se vulnyvam...ama ne kvo she obleka,a che izobshto se pribiram v bg![]()
az lichno shte prekram ng s friendovete na 1 vila,3-4 dena v dosta agrarna obstanovka,a kato se ima predvid,che se poznavame ot sumati vreme i po i bez gashti se znaem..ne mislq che ima kvo da se kontq
![]()
po-skoro she si zema terlichkite ot baba
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
мно ясно маина кво да се пра на луда ..като точно след 1-2 часа всичко ще е леш ,включително и аз ... такаче вобще няма смисал ..наи много да се изправя косата и тва е ... ! се пак не излизам за да ме видят всички кам съм се издокарала а за да си направя купона !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ЕстественоПървоначално написано от IdiOtKa
Какво ще се издокарвам, да не би ще ходя на бал
Още повече, че сигурно ако е вкъщи ще трябва да оправям мизериите, които 100% ще се направят
![]()
Хм аз на първо време трябва мн да внимавам какво ям....то облекло облеко ама ако успея да се освиня до новата година цялата подготовка отива на кино. Като си с хуабво тяло дрехите са ти най-малкия проблем.
Аз за новата година имам 2 оферти, на която и да отида мисля да съм по-удобно облечена, как мога да купонясвам и да танцувам във някаква надиплена къса рокличка + 10 см. ток!? Това е невъзможно, така, че 100% разчитам на по-ежедневното облекло.
Няма за к`во да се издокарвам толкова много за един дълъг купон.Ще бъда с дънки,някаква удобна блуза и така![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
absolutno nqmam nikakva ideq o6te,kupih kuvert zaedno s priqteli oba4e nz dali 6te moga da otida (skoro bqh v bolnica) ako sam v sastoqnie da otida den predi tova 6te si ponapazaruvam tam nqkvi po oficialni dre6ki i taka![]()