- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НАПРАВО ПОЛУДЯВАМ
Абе да ти кажа, хайде на 14 не, но ако на 15 средно вече си по-узрял и си станал пиекън тип, ще те огрее !
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
да има нещо вярно "шот стм пекан кат дейвид бекам"Първоначално написано от OMG_WTF
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
![]()
Казах ви 4е завиждате и ви е яд 4е ви крадат потенциални гаджета под носа...Но тва май в няква друга тема беше
![]()
![]()
Робинята на Quench
да и тук има нещо вярно........ и искам да обърна внимание на по-ранното умствено узряване на жените........да ама не....... защото за тях е важно да го клати батко......а да неговорим че в повечето случей той е някав раздърпан напушен тревоман ....... но е батко . Така че не ми излизайте че помъдрявате по-бързо защото всеки ден ставам свидетел на безбожната тъпотия на определени женски индивиди
За жалост повечето от момичетата в България са такива ........ или ходят с 50-60 годишен който кара кола за 200 000 евро или са на 15-16 и ходят с 26 годишен дето не отстъпва на 16 годишните момчета по нищо(даже обратното) и тва на всичкото отгоре го мислят за гъзария ........ съжелявам че трябва да го кажа но - жалка картинка![]()
не всичко което хвърчи се яде... или иначе казано не слагай всички девойки под общ знаменател
Не съм го направил винаги във всичко има изключения , но момичетата който аз познавам..........Първоначално написано от malka_sladuranka
. А иначе изкрено се надявам да не съм прав !
Ща(о бе за си харесвам недораслите връстници...те са луди и цатова ги ловкам!Накви големии дето искат само гушкане и чукане..земи ги зарежи!Предпочитам набор за приятел!
momchenca, vzemete se malko v raze
hodil sum s 16,17 godishni ... i kato gi slusham kak se oplakvat ot vas .... kolko ste bili ligavi i tn ... mi kak edno momiche koeto te purva prohojda po stupkite na liubovta i sexa shte vi se doveri na vas ... kakvo da ochakva ot vas, samo kompleksi i ligotii
vmesto da gi obvinqvate tqh, vishte sebe si !!!!!
Достатъчно съм се гледал себе си...... и за да правя такива изводи явно има пичина , пък и какво пречи да си на 24 и да си комплексиран лигняр !? всичко зависи от момчето както malka_sladuranka каза :" не всичко което лети се яде" ...... така че се замисли преди да правиш изводи ....... пък и тя на 16 ти на 24.....тресе те педофилията
и аз и аз и азПървоначално написано от Rocky_girl
![]()
ne si pravq izvodi, kazvam ti kakvo sa mi spodelqliПървоначално написано от c0ca1na
vzemi se poiterisuvaj, kakvo e pedofiliq![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
За жалост и двамата сте прави.Повечето момичета са си такива.А се хвалят,че узрявали по-бързо.Кое е за хвалба не мога да разбера.Огледайте се и си помислете с какво превъзхожда този батко някое момче на вашата възраст.Както казах за жалост повечето момичета НЕ ценят моралните ценности.Първоначално написано от c0ca1na
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ!
Иначе па си много прав майка му стара !!!!!!!!!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Batkofcite imat po "dylgi" ....... kosmi !Първоначално написано от Анонимко