.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Абе да ти кажа, хайде на 14 не, но ако на 15 средно вече си по-узрял и си станал пиекън тип, ще те огрее !
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от OMG_WTF
    Абе да ти кажа, хайде на 14 не, но ако на 15 средно вече си по-узрял и си станал пиекън тип, ще те огрее !
    да има нещо вярно "шот стм пекан кат дейвид бекам"
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Мега фен
    Град
    SF

Казах ви 4е завиждате и ви е яд 4е ви крадат потенциални гаджета под носа... Но тва май в няква друга тема беше

Робинята на Quench

Голям фен
    да и тук има нещо вярно........ и искам да обърна внимание на по-ранното умствено узряване на жените........да ама не....... защото за тях е важно да го клати батко......а да неговорим че в повечето случей той е някав раздърпан напушен тревоман ....... но е батко . Така че не ми излизайте че помъдрявате по-бързо защото всеки ден ставам свидетел на безбожната тъпотия на определени женски индивиди
    За жалост повечето от момичетата в България са такива ........ или ходят с 50-60 годишен който кара кола за 200 000 евро или са на 15-16 и ходят с 26 годишен дето не отстъпва на 16 годишните момчета по нищо(даже обратното) и тва на всичкото отгоре го мислят за гъзария ........ съжелявам че трябва да го кажа но - жалка картинка

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не всичко което хвърчи се яде... или иначе казано не слагай всички девойки под общ знаменател

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    не всичко което хвърчи се яде... или иначе казано не слагай всички девойки под общ знаменател
    Не съм го направил винаги във всичко има изключения , но момичетата който аз познавам.......... . А иначе изкрено се надявам да не съм прав !

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Ща(о бе за си харесвам недораслите връстници...те са луди и цатова ги ловкам!Накви големии дето искат само гушкане и чукане..земи ги зарежи!Предпочитам набор за приятел!

momchenca, vzemete se malko v raze
    hodil sum s 16,17 godishni ... i kato gi slusham kak se oplakvat ot vas .... kolko ste bili ligavi i tn ... mi kak edno momiche koeto te purva prohojda po stupkite na liubovta i sexa shte vi se doveri na vas ... kakvo da ochakva ot vas, samo kompleksi i ligotii
    vmesto da gi obvinqvate tqh, vishte sebe si !!!!!

Голям фен
    Достатъчно съм се гледал себе си...... и за да правя такива изводи явно има пичина , пък и какво пречи да си на 24 и да си комплексиран лигняр !? всичко зависи от момчето както malka_sladuranka каза :" не всичко което лети се яде" ...... така че се замисли преди да правиш изводи ....... пък и тя на 16 ти на 24.....тресе те педофилията

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rocky_girl
    Ща(о бе за си харесвам недораслите връстници...те са луди и цатова ги ловкам!Накви големии дето искат само гушкане и чукане..земи ги зарежи!Предпочитам набор за приятел!
    и аз и аз и аз

Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Достатъчно съм се гледал себе си...... и за да правя такива изводи явно има пичина , пък и какво пречи да си на 24 и да си комплексиран лигняр !? всичко зависи от момчето както malka_sladuranka каза :" не всичко което лети се яде" ...... така че се замисли преди да правиш изводи ....... пък и тя на 16 ти на 24.....тресе те педофилията
    ne si pravq izvodi, kazvam ti kakvo sa mi spodelqli
    vzemi se poiterisuvaj, kakvo e pedofiliq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Комплексие идват не само от това че ни пренебрегвате и ние седим на сухо.Комплексите идват (лично мнение) от това че се чувстваме по-слаби,никога ли не се осещате,4е когато говорите по този начин за нас и ни зарязвате наранявате достоинството ни?Мъжът се чувства силен когато е оверен в себе си,но когато всеки ден му се поваря колко е недорасъл той се чувства зле.Не сте ли се замисляли,че не сте по-силни като характер от нас че да твърдите че сме недорасли.
    да и тук има нещо вярно........ и искам да обърна внимание на по-ранното умствено узряване на жените........да ама не....... защото за тях е важно да го клати батко......а да неговорим че в повечето случей той е някав раздърпан напушен тревоман ....... но е батко . Така че не ми излизайте че помъдрявате по-бързо защото всеки ден ставам свидетел на безбожната тъпотия на определени женски индивиди
    За жалост повечето от момичетата в България са такива ........ или ходят с 50-60 годишен който кара кола за 200 000 евро или са на 15-16 и ходят с 26 годишен дето не отстъпва на 16 годишните момчета по нищо(даже обратното) и тва на всичкото отгоре го мислят за гъзария ........ съжелявам че трябва да го кажа но - жалка картинка
    За жалост и двамата сте прави.Повечето момичета са си такива.А се хвалят,че узрявали по-бързо.Кое е за хвалба не мога да разбера.Огледайте се и си помислете с какво превъзхожда този батко някое момче на вашата възраст.Както казах за жалост повечето момичета НЕ ценят моралните ценности.
    НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Иначе па си много прав майка му стара !!!!!!!!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Комплексие идват не само от това че ни пренебрегвате и ние седим на сухо.Комплексите идват (лично мнение) от това че се чувстваме по-слаби,никога ли не се осещате,4е когато говорите по този начин за нас и ни зарязвате наранявате достоинството ни?Мъжът се чувства силен когато е оверен в себе си,но когато всеки ден му се поваря колко е недорасъл той се чувства зле.Не сте ли се замисляли,че не сте по-силни като характер от нас че да твърдите че сме недорасли.
    За жалост и двамата сте прави.Повечето момичета са си такива.А се хвалят,че узрявали по-бързо.Кое е за хвалба не мога да разбера.Огледайте се и си помислете с какво превъзхожда този батко някое момче на вашата възраст.Както казах за жалост повечето момичета НЕ ценят моралните ценности.
    НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ!
    Batkofcite imat po "dylgi" ....... kosmi !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си