.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

kak da go nakaram da razbere, 4e e dobar v legloto?

zdr, zna4i s fr mi spim ot dosta vreme, no az sam dosta pritesnitelna i nz kak da mu poikaja i kakvo da mu kaja za da razbere toi, 4e se spravq naistina dobre. za6toto nz, 4e kogato mu kazva6 razbi ne6ta po vreme n asex m-4etata otka4at.plks kajete

Мега фен Аватара на koalka
    Спите от доста време с него и мисля,че трябва да премахнеш това притеснение...

toi ili go znae ili ne
    nqma kakvo da mu dokazva6 !

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    ем кажи му "оо тигре ти си мойто секс гуро"
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми аз лично не говоря по време на актка... пъшкам си ... но след него определено може да направим оценка .. в която не пропускам да му спомена 4е е се е справил добре и съм останала задоволена... а когато и двамата сме се "прецакали"- не крия 4е този път не сме на върха... но винаги се опитвам да му покажа 4е ме интересува ТОЙ а секса колкото и да е хубав си е само секс...
    в смисал можеш да му споделиш 4е ти харесва като партьор не по време а след секса... същото е ... а ако искаш 4рез думи да го "вЪзбудиш пове4е".. ми това се полу4ава само при някои мом4ета... зависи дали му харесва да говори по време на секс или да ДЕЙСТВА

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    хахаха ами дам
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    мячссссссgfgfdgdfgfgfgvcvcxvcvbbnjfjfghgf nbbbnbnfgjfgjgn сс ппппы ва ва пывап ап ап ыва ыва ыва ы

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мячссссссgfgfdgdfgfgfgvcvcxvcvbbnjfjfghgf nbbbnbnfgjfgjgn сс ппппы ва ва пывап ап ап ыва ыва ыва ы
    neznam kfo e iskal da kaje manqka oba4e e prav
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Хайде бе хора, научете се да си казвате всичко в очите директно и направо , 1 път се живее, после ще съжаляваш, че не си искал когато можеш и няма да можеш когато искаш !
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Мега фен
    Град
    SF
    Ми ей така - отваряш си усти4ката и му го казваш
    Нещо трудно?!

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    "оо да baby супер си" "ооо даа много е хубаво така..." нещо такова

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Колем праз....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

..

em kato pravite sex ot dosta vreme,ne mislq 4e ima pri4ina da se pritesnqva6 ot nego.A ako iska6 da mu kaje6 kolko e dobar-mi kaji mu go kvo tolkova 6te ima mom4eto uverenost i stimul.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    хахаха еми да какво толкова кажи му че е страхотен

Голям фен
    Да няма да е зле..........просто след секса му кажи :"беше страхотно" и готово.......не боли не хапе , не е трудно

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Guest

Re: kak da go nakaram da razbere, 4e e dobar v legloto?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr, zna4i s fr mi spim ot dosta vreme, no az sam dosta pritesnitelna i nz kak da mu poikaja i kakvo da mu kaja za da razbere toi, 4e se spravq naistina dobre. za6toto nz, 4e kogato mu kazva6 razbi ne6ta po vreme n asex m-4etata otka4at.plks kajete

Трябва да ти обясня какъв ти е проблема и да го решиш веднъж за винаги ли, или искаш да получиш глупави съвети от хора с 30 дневен сексуален стаж за които думата секс не означа любов?

Ти си го каза, притеснителна си. Тръгни от това защо се притесняваш и дали наистина има смисъл да се притесняваш от нещо. Смешното в цялата история е че казваш че с партньора ти спите от доста време, следователно притеснението дали се справяш добре или не отпада, както и притеснението от това дали изглеждаш добре гола или не. Ето, няма от какво да се притесняваш. Ако не си изпитвала никога оргазъм, трябва просто да поговориш с приятеля си за тези неща, как искаш да се стекат нещата, така че да отидеш в обетованата земя. Момчето не го интересува само да прави мускули на таза ей така. Интересува го това което на теб ти харесва и това как да направи така че на теб да ти е хубаво, не само на него (е ако е някой олигофрен с акъл от детската градина разбирасе че само праскането ще му е главата). НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ! Колкото по-бързо отвикнеш от този глупав навик да се притесняваш за глупости, толкова по бързо ще накараш приятеля си да се чувства пълноценен, така че да разбере че не прави секс с надуваема кукла която не може да говори ами прави любов с един човек който има собствено мнение за това как да се стекат нещата по време на секс. Той ще го оцени!

Престани да се притесняваш, разпусни се веднъж.. това ще му хареса повече от думите и сам ще се досети.

Фен
    Град
    Свищов
    Казваш му директно.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си