- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс с отсрещния пол ?
да...и аз това щях да кажа...кон с капаци хехеПървоначално написано от England
![]()
ХАХАХАХАХА!!!Първоначално написано от SINDEL
![]()
=D>
Хора, искам да ви кажа (без да ми се обиждате), че сте много зле. Тцтц - всички...![]()
Нищо не разбирате. Как можахте да не схванете, че всъщност момичето пита дали се правили секс с Пол, който живее отсреща?!
!!!
![]()
Първоначално написано от alexxgold
![]()
![]()
Ааа, така кажи бе!
Не, с Пол, който живее отсреща не съм, но с Пешо, който живее до нас редовно си го правя![]()
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLOLOLOLOLOL!!!11~~oneONEone! !11Първоначално написано от alexxgold
И кво ме интересува ти кво праиш?Я един бърз бан на авторката!
Don't hate the player , hate the GAME!
Направо темата е за заключване и без това дори на анкетата половината са отговорили дали са правили секс с човек от противополжния пол, а другата половина са отговаряли дали са правили секс с човек от същия пол...
Така че да се заключва, а авторката ако иска да зададе нова тема, в която да се изрази разбираемо![]()
Аз ли не съм наред или в темата липсва смисъл и логика?
еми да правила съм и е за предпочитане от секс с човек от моя пол ако съм схванала въпроса де![]()
Хах,явно.Ами,хубаво е!Първоначално написано от Triple-H
![]()
Prosto ednata polovina sa otgovorili dali sa pravili sex,a drugite sa imali predvid,4e izob6to ne sa pravili sex...Ina4e i az predpo4itam sexa s "otsre6tniq" pol!
P.S.Ima nerealno tupi par4eta po taz zemq!
Първоначално написано от Kulio Gangstera
=D>
![]()
аз само такъв секс съм правила-с хора от противоположния пол!всъщност нали това беше въпроса,че нещо мн се заплетох?!
Let The BEAT Control Your Body
Не е това въпроса ми просто не е попитан правилно и се получава тъпо. Да си коригира въпросаПървоначално написано от radito
Въпросът е зададен не точно ГРЕШНО, мен ако питате (а и да не ме...), ами по-скоро смешно!На всеки може да се случи да се поизцепи малко (с малки изключения, разбира се...
:P ), но въпросът си се разбира!!! Стига да знаете, че отсрещен е все пак някакъв синоним на срещуположен и противоположен - макар и не в този контекст...а вие знаете, че са синоними.
...Нали?
![]()
Идиотите се плодят като чехълчета...![]()
Животът е БРЯГ!
е, сори, пич, ама не си разбрал. Авторката уточни, че е имала пред със същия полПървоначално написано от alexxgold
phahahahahahahahahahahahah =D> =D> =D>Първоначално написано от shizzle