- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хартията в моя свят - есе
Моля ви помогнете ми ! От ова тъпо есе ми зависи срочната отценка по физика . Помогнете с нещо защото аз нищо не вдявам . Трябва да се разкаже каква работа върши хартията в света на хората![]()
Ама коя хартия? Тоалетната ли?
Моля ви кажете и аз имам това тъпо есе да го пиша![]()
не тоалетна а всякакваПървоначално написано от Joey Tempest
Еми хартията служи за доста неща-като почнем от тоалетната хартия минем през вестници,списания които всеки ден биват произвеждани в милиони копия,тертадки,учебници,кн ги които ти самата ползваш и какво ли още не..
....Don't bother!Be happy!....
е да ама трябва да е по-дълго то това и аз мога да го измисляПървоначално написано от crazy_mouse
Абе какви хартии какви глупости![]()
Може би трябва да споменеш,че и парите са от хартия![]()
Първоначално написано от аззззззззззз
Ееееее да не мислиш че ще седна да го напиша.Казвам ти осовните неща пък ти ще си го разшириш и ще си прибавиш свои.Естествено че трябва да бъде по-дълго аз просто ти казвам кое е най-важното
....Don't bother!Be happy!....
То па е мн трудно да се огледаш малко и да изброиш,в колко мн области се използва хартията.....![]()
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
Ами извинявай мило малоумно , това аз немога да го измисля , въпрекии че аз съм една от отличничките в даскалоПървоначално написано от l|mandarinka|l
![]()
И като хората незнаят питат ! За ориентация виж името на форума
Нещо, което можеш да включиш някъде:
Ако не беше хартията, може би светът нямаше да е такъв, какъвто е в момента. Замислете се...преди много години, още когато хората тепърва са добивали познания в различни сфери, изобретявали са какво ли не, те са записвали придобитите знания върху хартия, с цел те да бъдат предадени на идните поколения. Тогава не е имало, нито компютри, нито нито някакъв друг начин, по който да ги съхранят, освен хартията.
Собствено производство! \/
![]()