.

Виж резултатите на анкетата: Кой е най-добрия вокалист според вас?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Alice Cooper

2 3,13%
  • Anthony Kiedis(Red Hot Chili Peppers)

1 1,56%
  • Axl Rose (Guns N' Roses)

5 7,81%
  • Bon Scott(AC/DC)

2 3,13%
  • Bono(U2)

1 1,56%
  • Bruce Dickinson(Iron Maiden)

3 4,69%
  • Chris Cornell(Audioslave)

1 1,56%
  • David Coverdale (Whitesnake & Deep Purple)

2 3,13%
  • David Gahan (Depeche Mode)

2 3,13%
  • Eddie Vedder (Pearl Jam)

0 0%
  • Freddy Mercury (Queen)

8 12,50%
  • Geddy Lee (Rush)

0 0%
  • James Hetfield (Metallica)

4 6,25%
  • Jim Morrison (The Doors)

1 1,56%
  • Joe Elliott (Def Leppard)

2 3,13%
  • Jon Bon Jovi (Bon Jovi)

5 7,81%
  • Kurt Cobain (Nirvana)

5 7,81%
  • Liam Gallagher (Oasis)

0 0%
  • Mick Jagger (The Rolling Stones)

0 0%
  • Ozzy Osbourne (Black Sabbath)

1 1,56%
  • Paul McCartney (The Beatles)

0 0%
  • Rob Halford (Judas Priest)

5 7,81%
  • Robert Plant (Led Zeppelin)

2 3,13%
  • Roger Daltrey (The Who)

0 0%
  • Sebastian Bach (Skid Row)

0 0%
  • Steven Tyler (Aerosmith)

5 7,81%
  • друг (кой)

7 10,94%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    . Ако тва се беше случило на обикновен човеки го даваха по ТВто щяхме да му съчувстваме, но след като е на знаменитост и то на рокаджия - мрииии, мрииииииии. Е, честно ли е?

[/b]
    Тъкмо обратното- ако срещнеш човек, който бие гаджето си, налита на бой наляво и надясно, командори приятелите си и има леки психични отклонения ( независимо откъде са дошни) и т.н, ще си кажеш- ебахти обитака... Ама нали е рок- звезда, простено му е... Ти кажи това честно ли е...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    . Ако тва се беше случило на обикновен човеки го даваха по ТВто щяхме да му съчувстваме, но след като е на знаменитост и то на рокаджия - мрииии, мрииииииии. Е, честно ли е?

[/b]
    Тъкмо обратното- ако срещнеш човек, който бие гаджето си, налита на бой наляво и надясно, командори приятелите си и има леки психични отклонения ( независимо откъде са дошни) и т.н, ще си кажеш- ебахти обитака... Ама нали е рок- звезда, простено му е... Ти кажи това честно ли е...
    Аз де...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    sofia
    Тва е най-великия фронтмен за мен : http://youtube.com/watch?v=O0w_4VaDx8U

Парчетата, които съм чувала от Chinese democracy са страхотни. Нямам търпение да дойде датата 6ти март. Сигурна съм, че това ще е един от най-великите рок албуми на всички времена

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    James Hetfieldddd !

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

[/b]
    Са, за Ерин казах много ясно, че не се знае какво е ставало. Аз, честно казано, не смятам че тя се е била с него, прекалено добричка е. Но не се знае дали наистина я е "насилвал". Все пак самата Ерин не го коментира много, така че не се знае. А и Аксел съжелява - през 2001 на 11 септември се срещат в някаква чакалня, незнам каква беше, и той казва, че е почувствал колко много я обича.

За боя ти казах - ако се следи едно приятно нафукано момче, ще се открият много побоища. Са, него го следят непрекъсното (е, поне са го следяли). Явно, че не е убил никого, щом не е в затвора. Ще го съдим, щото има слаби нерви и избухва от малки неща?

Еми, той спокойно заявява, че е командорил, но казва, че просто никой не се е заемал с тази работа, щото всички ги е мързяло. Да не забравяме, че са доплували до славата през наркотици, алкохол и цигари и на няколко пъти, благодарение на "командоренето" на Аксел, не са се саморазрушили (да не забравяме привидната смърт на Слаш). Обичам ги всичките, но ти наистина ли смяташ, че те щяха да стигнат донякъде, след като мислят само за наркотици? Не мисля. Аксел първи ги е отказал, като видял, че му влияят на гласа. После изгонил Стивън Адлър, с подкрепата на цялата група, заради наркотици. Впоследствие и Слаш и Дъфф се отазали. И кво гледаш - за 3 години групата е чиста от наркотици. Еми, евала че ги е командори. Евала, че благодарение на него излиза един от най-добрите албуми use your illusion 1+2. Еи евала му, кво да кажа!

Кво му е простено Ти самата не му прощаваш. Само феновете му прощаваме.

П.П. Трябва да довършим на ЛС Тва е поредната тема, която благодарение на мен става спор на тема "за гънс или против гънс"...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Guest
    http://www.last.fm/user/rosssinant/

Гънс са ми любимата група в момента, така че въобще не е за и против.
    Те са страхотна група, той е страхотен вокалист, но доста неприятен тип.
    А това което много хора няма да му простят е, че най-вече заради него се прецаква групата...

Супер фен
    Град

А това което много хора няма да му простят е, че най-вече заради него се прецаква групата...
    Аз обощавах. Ставаше въпрос, че всяка тема защитавам гънс, независимо дали човека срещу мен не ги обича или ги обича и просто не е съгласен с някои мои твърдения
    Незнам за неприятния тип. Не го познавам. Знам само че няма никакъв късмет и е отритнат от голяма част от обществото, щото е различен, а аз винаги съм защитавала различните. След множество четена на негови интервюта стигнах до заключението, че той е много интелигентен.
    Вярно е, че заради него Гънс се разделят. Но той никога не го е искал. Проблемът е, че той не може да живее с руг човек. Един вид нещо като вълк самотник. Това проличава и в историята на гънс (когато се губи 1 година сле турнето) и в личен план. Мен лично ми е тъжно за него. Знам, че Слаш е търпелив, но те сами са си тръгнали от гънс. Аксел никога нямаше да ги изгони - все пак те са най-добрите от оригиналния състав и, колкото и да са се карали, те имат силна връзка помежду си. Затова вярвам, че пак ще се съберат...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Ей Ерин я не ни лъжи, че си рокаджиика. Видях те аз каква музика слушаш. Какви са тея чалги...
    http://www.last.fm/user/ErinEverly/

Ъ ей го и моя профил - http://www.last.fm/user/mooo6no

Гласът на Аксел не го харесвам много, много, но не мога да отрека, че е твърде спецефичен, което от една страна е твърде хубаво, но от друга е лошо. Всъщност аз именно защото е твърде спецефичен не го харесвам.

Знам, че постта ми няма много общо с темата, ама не ми пука изобщо.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Ей Ерин я не ни лъжи, че си рокаджиика. Видях те аз каква музика слушаш. Какви са тея чалги...
    http://www.last.fm/user/ErinEverly/

Ъ ей го и моя профил - http://www.last.fm/user/mooo6no

Гласът на Аксел не го харесвам много, много, но не мога да отрека, че е твърде спецефичен, което от една страна е твърде хубаво, но от друга е лошо. Всъщност аз именно защото е твърде спецефичен не го харесвам.

Знам, че постта ми няма много общо с темата, ама не ми пука изобщо.
    Да, тея чалгии наистина са пускани, но от сестра ми. Тя слуша чалга. Честно казано, от понеделник до петък съм при баба ми и само събота и неделя мога да слушам музика, а тогава всички сме сивкъщи. Компа е в хола, така че не мога да пускам често музика. Отказах се от профила някъде края на това лято. Сестра ми беше 10дена на приморско и аз си бях слойила плъгин-а и в саита се виждаше ясно че слушам само рок. После заминах с нея, а като се върнахме забелязах, че почва да пише чалгиите на сестра ми и се отказах да влизам в саита, щото явно, че нямаше да мога да покажа каква музика всъщност слушам. И не, не слушам чалга

А за мнението за Аксел - евалата за искреното мнение.

Erin Everly

Супер фен
    Азис ще ги надпее сичките тия аматьори.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Азис ще ги надпее сичките тия аматьори.

Я го махай тоз тъпак. Ем` другите може и да ги надпее , ама Халфорд никой не може да го надпее. Азис може би ще ти ги вземе толкоз добре високите а?

http://poison.data.bg/mp3's/new%20year%20party/Judas%20Priest-1990-01-Painkiller.MP3
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

Супер фен
    Абе той Азис не може ама ако му стиснеш топките няма измислен все още микрофон който да възприеме издаваните звуци.
    2т. системно

Уф боже...защо ли се обадих..
    изобщо не искам да разбирам какви са издаваните звуци, а изобщо не искам да си помислям за такива неща като да му стискам топките.

Голям фен
    Град
    sofia

Аз обощавах. Ставаше въпрос, че всяка тема защитавам гънс, независимо дали човека срещу мен не ги обича или ги обича и просто не е съгласен с някои мои твърдения
    Незнам за неприятния тип. Не го познавам. Знам само че няма никакъв късмет и е отритнат от голяма част от обществото, щото е различен, а аз винаги съм защитавала различните. След множество четена на негови интервюта стигнах до заключението, че той е много интелигентен.
    Вярно е, че заради него Гънс се разделят. Но той никога не го е искал. Проблемът е, че той не може да живее с руг човек. Един вид нещо като вълк самотник. Това проличава и в историята на гънс (когато се губи 1 година сле турнето) и в личен план. Мен лично ми е тъжно за него. Знам, че Слаш е търпелив, но те сами са си тръгнали от гънс. Аксел никога нямаше да ги изгони - все пак те са най-добрите от оригиналния състав и, колкото и да са се карали, те имат силна връзка помежду си. Затова вярвам, че пак ще се съберат...
    Въпреки че това ми е една от най-големите мечти съм почти сигурна, че няма да се съберат пак, просто Axl е прекалено голям егоист. Но и аз страшно мн го харесвам като изпълнител. за мен той е велик

Град
    I Am Bleeding Somewhere Cold
    Джеймс Хетфийлд
    Джеймс Алан Хетфийлд (James Alan Hetfield) е американски рок музикант, певец и китарист, роден на 3 август 1963 в Лос Анджелис, САЩ. Хетфийлд е прочут като фронтмен, вокалист и ритъм китарист на американската метъл група Металика, като същевременно е и неин съосновател, заедно с датския барабанист Ларс Улрих.

В моя свят объркан от бяла светлина,
    вслушвам се аз в бялата тишина
    спокойствието ме обгръща,
    и белият ми свят пак ме прегръща.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Много се чудих м/у Бон Скот и Алис Купър .. но все пак като глас , визия и поведение на сцената за мен фаворит си остава Алис Купър.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Steven Tyler
    to tva negovoto e mn pove4e ot glas !!! e vqrno 4e mn vika ama pak e nesravnim

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    хаХАХАхаха..

12% за Аксел..гхаАХАхХА
    Накъде отива нашия свят?!
    Анкетата ви не става,момчета.
    Съжаляям,че се налага да ви го казвам.
    Не мога да разбера защо толкова го мразиш

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Де да я знаеш...иначе аз се присъединявам към магесник. Иначе още Оли от Catamenia, Shagrath(Dimmu Borgir), Blakkheim(Diabolical masquerade) и други изроди

Ronnie James Dio, Mille Petrozza, Biff Byford, Daniel Gildenlow...
    Will the coma of souls outlive eternity?

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Steven Tyler

Guest
    freddy mercury, james hetfield , axl rose

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Най-добрият вокалист е Майк Патън.
    Рече и отсече,бънгъл.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    axl rose

Guest
    axl rose.nqma po-dober vokalist ot nego.toi e unikalan kakto s glas,taka i s povedenie.toi e tipi4niqt primer za genii-buren jivot palen s tragedii i vazhodi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си