- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас нормално ли е?
Здравейте имам проблем т.е. за мен не е но за околните ще бъде.Аз съм момиче на 22 години бях девствена до 21 години тогава открих че ме възбуждат по нестандартни неща , обичам когато го правя с мъж да го завържа така той ще е под пълничт ми контрол , обичам да му удрям шамари да го опикавам и да му сера в устата докато ми лиже ануса , обичам и мен да ме опикават , всичко това го правих с първото ми гадже и първият ми и единствен мъж с който съм била до сега.Знам че много от Вас ще помислят всичко това за една голяма измислица или ще се отвратят но това съм аз това ми харесва и възбужда колкото и откачено да звучи , но защо пиша ами защото скъсахме с моя а такъв като него трудно ще открия който да отговаря на по горните критерий мисля че съм обречена на самота до края на живота ми![]()
![]()
![]()
Mi ako prodyljawash taka ... nema da si imash gaje ... !
Най-сетне хора, които не се срамуват да си признаят какво наистина харесва. Миличка, явно си падаш по "скат" техниките.Тук ще намериш доста интересни неща по твоя въпрос, ще получиш отговор на много от съкровените си фантзии, информирай се !
http://scat.data.bg
Успех и не гълтай в никакъв случай !![]()
Ами в това няма лошо. Има много хора които си падат по такива неща просто според мен трябва да си намериш някой подходящ![]()
Хубаво е да правиш нестандартен секс ,ама да третирсш приятеля си като кенеф не е много яко....
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
ае като им е кеф да продължават![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
И аз много обичам кат видя някоя кат тая да извадя нещо тежко и да я пребия.........
shto be iliane nqma nishto po hubawo ot edno izakfane f ustata ... blqk ... holocaust !
Strength thru Oi!
Па мен ако некоя тръгва да ме връзва ше ги изкарам от леглото с ритници![]()
ti se moli nqkoi da ne ti se izaka w ustata![]()
Strength thru Oi!
da kazwal sym ti kogato sym ti akal f ustata
Strength thru Oi!
Ми ако спреш да сереш в устите на хората няма да си сама![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,не еееее...честно,за това нещо за първи път чувам и съм тотално втрещена от ужас...е тва не го разбирам, според мен трябва да си с доста явни психически отклонения, за да си падаш по тия неща...абе кво ли не става на тоя свят вече и аз не знам
Не бих го нарекъл "психически отклонения". Това си е фетишизъм. Вярно, че не е от най-приятните, но си е доста популярен. Жриците на любовта таксуват допълнително, ако искаш да се облекчиш върху тях![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
Тъй като събота и неделя са дните за секс на quench, и той няма да се вясне скоро, ще отговоря вместо двама ни.
Това е прекалено екстремно дори и за нас!!
Тъй като нямам смелостта да проверя показания преди малко сайт, надявам се там да има форум или нещо от сорта за запознанства. Потърси такъв, в нещо толкова медиократично като teenproblem надали ще намериш сподвижници.
Първоначално написано от Фетиш
Хахахах Така ти се пада нали. Това е така защото не оценяваш хората. А сега пишеш във тоя хамав форум да си търсиш някой да те оправи ами не отидеш да оправиш взаимотношенията си с приятеля си. От психологическа гледна точка, тва е доста тъпо дори и за здраво мислещо момиче на 20 като теб. Говориш първо за удоволствието а не за любовта. ТИ НЯМА ДА ПОЛУЧИШ УДОВОЛСТВИЕ БЕЗ ЛЮБОВ КУРВО!
abe ti si prosto luda eii
Няма напиша нищо![]()
Има решение на проблема ти и той е или по-скоро тя е Амаьо. Човека само чака да му падне такава като тебе да му сере в устата. Даже ще ти и плати да го направиш. Приятно изкарванеПървоначално написано от Фетиш
Tova e mnogo jako ne se pritesniavai i az sam taka. Vagnoto e da ti e hubavo
zemete se reg-nete be, na tukmo na horata im stana interesno, da va porazpitat malko. (6to li mi e malko trudno da povqrvam 4e to4no takyv 4ovek s istinski takyv opit 6te vleze v toq forum ama aide )
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!