- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- priqtelstvo
Neznam dali tazi tema e za tuk no vse pak.Mnogo obi4am nai-dobrata si priqtelka i postoqnno i go pokazvam kupila sam i podarak za koleda i vsi4ko no iskam da napi6a ne6to stoinostno na karti4kata.moje da e spomen moje da e tekst na pesen(po vazmojnost zaglavieto na pesenta) mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi pomognete.blagodarq vi predvaritelno
"A FRIEND IS ONE WHO COMES WHEN ALL THE WORLD HAS GOING OUT!"
Демек: "Приятел е този,който идва,когато целия свят си отива"
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
"Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget." -
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Абе защо да го пише на английски?! И двете неща,които написаха преди мен са много хубави,но все пак това не ти е есе по английски...
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget." -това много ми харесва,но няма ли да звучи по-добре така...
"Трудно е да намериш истински приятел,трудно е да го напуснеш и невъзмножно да забравиш и когато този човек е до теб ти му желаеш всичко най-прекрасно,за това пожелавам цялото щастие да бъде в сърцето на моят истински скъп човек-на теб! Весела Коледа."
Нз ти си решаваш,но не смятам,че най-подходящо е да напишеш коледно пожелание на език различен от българския![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
И аз мисля така.Първоначално написано от strange__
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P