- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко време е най дългата ви връска
Моята беше 6 месеца... много заблудена работа беше
Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.
8 meseca
близо 3 месеца
Една усмивка разкрасява твоята душа,а пък две усмивки променят света (:
6 месеца без един ден...
Година и почти 6 месеца. Не знам дали сме си омръзнали. В момента сме в един доста неопределен период от вразката ни, който се надявам, че скоро ще мине, иначе не знам....
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
0 стотни
Emi po4ti godina![]()
ми беше към 1 метър.... ама като си я вържех и не се забелязваше![]()
P.S - 3 месеца... за сега повече не ми и трябва..
godina i polovina i vse o6te te4e nie se vijdame vsqka ve4er(izklu4enie na lqtot,za6tot az za nqkolko dena nai 4esto tri ne sam v grada) i ne sme si omraznali :P
2 godini i 1 mesec (v momenta)))
{{}} I LoVe YoU {{}}
7 meseca ... nekf nenormalen rekord =D> haha
Ами от 9 месеца сме заедно надявам се още много много дълго време да съм с този човек защото го обичам, а и не сме си омръзнали ни най-малко![]()
>>> House Music <<<
mi moita nai d1lga vr1zka e mesec i polovina prosto za6toto ne s1m namerila podhodq6tiq i b1rzo mi umr1zvat :}![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^^LoVe Is ThE nAmE, SeX iS ThE GaMe, DoN't SaY ThE NaMe, pLaY ThE GaMe!!!^^^
един ден ми е най-дългата връзка..не мога да с1м с един 4овек пове4е от това време..целувки..леглото и аидетова с оби4ам те..не мога без теб е п1лна лиготия..
9pp
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
amiiii... godina i 3 meseca..prodyljava i v momenta,mislq 4e ima o6te kvo da si kajem taka 4e moje da izkarame o6te dylgo vreme zaedno..hm dano =D>
nai dalgata mi vrazka prodaljava i do dnes.hoda s edno mom4e ve4e 2 god i nqkolko meseca i mn si go obi4am i adski mn darja na nego.vqrno 4e imame momenti v koito ne mojem da se ponasqme i se karame mn 4esto,no vinagi se sdobrqvame i vinagi sled edno dalgo karane ili malka razdqla,sme po blizki i po mili edin kam drug
лелеее кат гледам кви дълги връзки сте имали...моита е 7 месеца и половина а си мислих че е много![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......