- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "da go nalapa celia"
az-momche-da![]()
Съгласна съм със SINDEL.
Обааааче,всичко си е до техника.Там..,ъгълът, под който си, също играе голяма роля.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз съм БЪЛГАРЧЕ това , че понякога се нервя не значи , че задължително ми е неприятно , а и много зависи от това на какъв кеф съм и колко съм възбудена примерноПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Всичко е много относително
shizzle поне аз под среден размер разбирам да варира между 15-16-17 там някъде , другото е вече за по-голяма от моята малка устичка![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Което ми напомня за една снимка..Първоначално написано от pinK_Baby
![]()
Като заговорихме... как да покажа на приятелката си, че искам да го налапа целия?
Как си приличат, снимката, аватара, начина на говорене, батка или вече кака да те наричам, Тва си ти на снимката нали?Първоначално написано от shizzle
Едно "по-дълбоко.. ОЩЕ по-дълбоко!" би трябвало да свърши работа. Проблемът е, че се иска тренировка за такива неща (я пробвай ти да те видим ^^) и може би ще е по-добре да поговорите (по време на любовната игра, когато е възбудена ^^), за да се опитва. Най-важното, по време на опитите, не натискай главата й! Трябва й пълна концентрация, за да превъзмогне.. err.. рефлекса на гърлото.Първоначално написано от Анонимко
edit:Умнияя.. Ако бях аз, щях да се чукам пред огледалото всеки ден!
Не ти ли идва да мастурбираш на тази снимка? Хайде, знам, че го искаш.. Тази тясна устичка..
![]()
![]()
![]()
И аз тва се замислих,ама при 69 така се получава-носа в ташацитеПървоначално написано от Buttk0
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Не човече, отдавна минаха годините в които бих последно чикия на снимка, ТОВА Е САМО СНИМКА ВЕ ЧОВЕК! После се появи аверката ми...Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
Aми пробвай докато ти прави френска съвсеееем леки4ко и бавно да й натискаш главата и гледай как реагира - ако по4не да се дърпа или да се дави, веднага я пусни, ако не - с малко тренировки ше стане работата. Оба4е ако тя категори4но не иска съветвам да не я насилваш по никъв на4ин 4е ше си останеш и без тва, което е навита да ти правиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ама мръсницо не ти ли писна да развращаваш по-малките? Ясно ни е тук, че си куросмук и че го лапаш целия и до край. Ама остави младите хора ненаситнице.Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Охооогледам пак си тук и пак опитваш да се заяждаш
![]()
Абе не зацепи ли 4е квото и да ми кажеш няма на4ин да ти се вържа?!?![]()
Оба4е давай, продължавай, забавен си ми![]()
![]()
Робинята на Quench
Целта не е да се вържеш а да се осъзнаеш до къде си изпаднала че да се занимаваш с по-малкитеПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
Смешна си ми просто иначе може и да си симпатична но акъла ти е малко и за това е хубаво да се осъзнаеш и да оставиш малчуганите
Виж сега, гледам днес си не толкова войнствено настроен и си мисля 4е може и да се полу4и някъв разговор, би ли ми обяснил то4но какво те бърка 4е ходя с по-малък? И щеше ли да те бърка ако ходех с 10 години по-голям от мен? А бърка ли те 4е 13 годишни моми4енца ходят с 30 годишни? Щото тва ми се вижда дале4 по-ненормално и съответно за него по-има смисъл да те е яд, отколкото нашта разлика от по-малко от 2 години...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Робинята на Quench
i pacata che i wleze u traheqta ... !Първоначално написано от ultra
Strength thru Oi!
С до 10 г. по-голям е в реда на нещата. За 13 с 30 е недопустимо. Но в конкретния случаи говорим за това, че е унизително за една жена да се занимава с по-малък от нея, пък бил той и с 1-2 години само. Още повече, че е научно доказан факт - мъжете съзряват по-бавно от жените. Това че си правиш експерименти мога и да приема, но при всички положения не говори добре за теб и за жени като теб. Има една поговорка, казваше я моята учителка която беше към 36 годишна - "започна ли да се заглеждам по по-млади от мен, значи е знак че остарявам". В нейния случай е обяснимо и до някъде приемливо - жена над 30 да търси по-млад от нея мъж. Но за жена на 20 е просто едно падение, както и да го погледнеш. Ето това исках да кажа. Нищо лично нямам против теб, просто изразявам позицията си.Първоначално написано от SINDEL
Awe Vandalski minet we - kvi sa tiq ligotii!?!!?!?!
Vandalski MInet - Huq, topkite i 4ast ot gyza
Ta chak do pypa moje da stigne ...
Strength thru Oi!
Пениса може да се поеме целия в гърлото заедно с мъдите дори да са големи и космати.
Не ле човек...тя се обръща с зедник към лицето ми за да я ближа и аз :PПървоначално написано от Buttk0
Twa e neshto sywsem razlichno ...
Strength thru Oi!
Super e vyzbujda6to da ti natisne glavata za da go poeme6 celiq. Udovolstvieto e prosto nepovtorimo.![]()
аз мн оби4ам мом4ето да ми натиска главата докато му духам,нз ама мн ме кефи :P
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!