.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен
    az-momche-da

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Съгласна съм със SINDEL.
    Обааааче,всичко си е до техника.Там..,ъгълът, под който си, също играе голяма роля.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ей, обаче как се жертва момичето Похвално. Ама айде на бас, че ако ти бъде натисната главата ще режеш глави (може и отхапваш )

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Зависи какво разбираш под "среден" размер Ако искаш 20+ санта, ще има да изпрообваш (по законите на относителността, поне ^^)
    Да речем 15 средно, за другите не знам, ама...там някъде
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ това , че понякога се нервя не значи , че задължително ми е неприятно , а и много зависи от това на какъв кеф съм и колко съм възбудена примерно Всичко е много относително
    shizzle поне аз под среден размер разбирам да варира между 15-16-17 там някъде , другото е вече за по-голяма от моята малка устичка

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    shizzle поне аз под среден размер разбирам да варира между 15-16-17 там някъде , другото е вече за по-голяма от моята малка устичка
    Което ми напомня за една снимка..

Guest
    Като заговорихме... как да покажа на приятелката си, че искам да го налапа целия?

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като заговорихме... как да покажа на приятелката си, че искам да го налапа целия?
    Ми то си беше казано по-напред в темата....във всеки случай ще е добре,ако я предупредиш,ако заедно го решите ако трябва да съм точна...така де... .Недей да показваш,да не стане фал.... :P ....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Което ми напомня за една снимка..

Как си приличат, снимката, аватара, начина на говорене, батка или вече кака да те наричам, Тва си ти на снимката нали?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Едно "по-дълбоко.. ОЩЕ по-дълбоко!" би трябвало да свърши работа. Проблемът е, че се иска тренировка за такива неща (я пробвай ти да те видим ^^) и може би ще е по-добре да поговорите (по време на любовната игра, когато е възбудена ^^), за да се опитва. Най-важното, по време на опитите, не натискай главата й! Трябва й пълна концентрация, за да превъзмогне.. err.. рефлекса на гърлото.

edit: Умнияя.. Ако бях аз, щях да се чукам пред огледалото всеки ден! Не ти ли идва да мастурбираш на тази снимка? Хайде, знам, че го искаш.. Тази тясна устичка..

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    Abe na tebe topkite otgore na pishkata li sa ti be ?
    И аз тва се замислих,ама при 69 така се получава-носа в ташаците
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    Едно "по-дълбоко.. ОЩЕ по-дълбоко!" би трябвало да свърши работа. Проблемът е, че се иска тренировка за такива неща (я пробвай ти да те видим ^^) и може би ще е по-добре да поговорите (по време на любовната игра, когато е възбудена ^^), за да се опитва. Най-важното, по време на опитите, не натискай главата й! Трябва й пълна концентрация, за да превъзмогне.. err.. рефлекса на гърлото.

edit: Умнияя.. Ако бях аз, щях да се чукам пред огледалото всеки ден! Не ти ли идва да мастурбираш на тази снимка? Хайде, знам, че го искаш.. Тази тясна устичка..
    Не човече, отдавна минаха годините в които бих последно чикия на снимка, ТОВА Е САМО СНИМКА ВЕ ЧОВЕК! После се появи аверката ми...

Мега фен
    Град
    SF
    Aми пробвай докато ти прави френска съвсеееем леки4ко и бавно да й натискаш главата и гледай как реагира - ако по4не да се дърпа или да се дави, веднага я пусни, ако не - с малко тренировки ше стане работата. Оба4е ако тя категори4но не иска съветвам да не я насилваш по никъв на4ин 4е ше си останеш и без тва, което е навита да ти прави

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Aми пробвай докато ти прави френска съвсеееем леки4ко и бавно да й натискаш главата и гледай как реагира - ако по4не да се дърпа или да се дави, веднага я пусни, ако не - с малко тренировки ше стане работата. Оба4е ако тя категори4но не иска съветвам да не я насилваш по никъв на4ин 4е ше си останеш и без тва, което е навита да ти прави
    Ама мръсницо не ти ли писна да развращаваш по-малките? Ясно ни е тук, че си куросмук и че го лапаш целия и до край. Ама остави младите хора ненаситнице.

Мега фен
    Град
    SF
    Ама мръсницо не ти ли писна да развращаваш по-малките? Ясно ни е тук, че си куросмук и че го лапаш целия и до край. Ама остави младите хора ненаситнице.

Охооо гледам пак си тук и пак опитваш да се заяждаш
    Абе не зацепи ли 4е квото и да ми кажеш няма на4ин да ти се вържа?!?
    Оба4е давай, продължавай, забавен си ми

Робинята на Quench

Guest
    Целта не е да се вържеш а да се осъзнаеш до къде си изпаднала че да се занимаваш с по-малките Смешна си ми просто иначе може и да си симпатична но акъла ти е малко и за това е хубаво да се осъзнаеш и да оставиш малчуганите

Мега фен
    Град
    SF
    Целта не е да се вържеш а да се осъзнаеш до къде си изпаднала че да се занимаваш с по-малките Смешна си ми просто иначе може и да си симпатична но акъла ти е малко и за това е хубаво да се осъзнаеш и да оставиш малчуганите
    Виж сега, гледам днес си не толкова войнствено настроен и си мисля 4е може и да се полу4и някъв разговор, би ли ми обяснил то4но какво те бърка 4е ходя с по-малък? И щеше ли да те бърка ако ходех с 10 години по-голям от мен? А бърка ли те 4е 13 годишни моми4енца ходят с 30 годишни? Щото тва ми се вижда дале4 по-ненормално и съответно за него по-има смисъл да те е яд, отколкото нашта разлика от по-малко от 2 години...

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    И аз тва се замислих,ама при 69 така се получава-носа в ташаците
    i pacata che i wleze u traheqta ... !
    Strength thru Oi!

Guest
    Виж сега, гледам днес си не толкова войнствено настроен и си мисля 4е може и да се полу4и някъв разговор, би ли ми обяснил то4но какво те бърка 4е ходя с по-малък? И щеше ли да те бърка ако ходех с 10 години по-голям от мен? А бърка ли те 4е 13 годишни моми4енца ходят с 30 годишни? Щото тва ми се вижда дале4 по-ненормално и съответно за него по-има смисъл да те е яд, отколкото нашта разлика от по-малко от 2 години...
    С до 10 г. по-голям е в реда на нещата. За 13 с 30 е недопустимо. Но в конкретния случаи говорим за това, че е унизително за една жена да се занимава с по-малък от нея, пък бил той и с 1-2 години само. Още повече, че е научно доказан факт - мъжете съзряват по-бавно от жените. Това че си правиш експерименти мога и да приема, но при всички положения не говори добре за теб и за жени като теб. Има една поговорка, казваше я моята учителка която беше към 36 годишна - "започна ли да се заглеждам по по-млади от мен, значи е знак че остарявам". В нейния случай е обяснимо и до някъде приемливо - жена над 30 да търси по-млад от нея мъж. Но за жена на 20 е просто едно падение, както и да го погледнеш. Ето това исках да кажа. Нищо лично нямам против теб, просто изразявам позицията си.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Awe Vandalski minet we - kvi sa tiq ligotii!?!!?!?!

Vandalski MInet - Huq, topkite i 4ast ot gyza

Ta chak do pypa moje da stigne ...
    Strength thru Oi!

Guest
    Пениса може да се поеме целия в гърлото заедно с мъдите дори да са големи и космати.

Guest
    Не ле човек...тя се обръща с зедник към лицето ми за да я ближа и аз :P

Twa e neshto sywsem razlichno ...
    Strength thru Oi!

Guest
    Super e vyzbujda6to da ti natisne glavata za da go poeme6 celiq. Udovolstvieto e prosto nepovtorimo.

аз мн оби4ам мом4ето да ми натиска главата докато му духам,нз ама мн ме кефи :P

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си