- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕМ !!!!
Ей ма и мене еми начи братле кво мога да ти кажа боцкай ги и 2те а ако почнат да се усещат че ги мамиш ги навивай за 3ка ако се съгласят ше си яко на аванта иначе до оная 13 годишната да ти кая че за да пишеш по тъпи форумчета явно и ти не си осъзнала какво искаш щом на 13 год вече са те минали 1234392 мазни дебели чичковци и шом изневеряваш иначе аз докато съм си цар на чикиите путка няма да призная![]()
![]()
![]()
![]()
Е то тоя който е правил тоя сайт предполагам че е предрусал доста солидно ............. Иначе мн се кефя че сички дебили тука не загряват че това си чисто и просто една ебавка ........... Айде дерзайте пушете коз мейк секс нот лоф и пиис братоци :PПървоначално написано от c0ca1na
Тру,тру... Слушайте човеко шматковцииии! Той ги знае тея неща се пак завърши с 3![]()
МНооо ясно от мен да знайте слушайте бате ви Боб марли дърпайте си от тревицата молете се на Джа Растафари да ви пази,помпаите мацките като няма мацки пляскайте маимунката,ходете на даскало(незнам по какъв повод но все пак ходете) и тъка![]()
Ami po-dobre q zareji, za6toto tq ne zaslujava takav maloumen idiot kato tebe!
Абе как да няма смисал виж че те боде в очите смисала бе еи кво като имаш хубав подпис за нещо повече от мене ли се имаш бе еи тихо там ше викна момчетата и ад видиш аз ви питам като човек нешто вие всички тука сам виждал че разбирате помагате а какво се получи едно голямо ништо някаква курва ми чете морал некакав с ник кокаин ми обяснява как не требва да се пише ф форума след опотреба на наркутик и трета вика че не е разбрала другите ма подкрепят ама аз не ги питам тях питам форума изобщо аре по барзо че още иа даржа на телефона моита да и кажа какво ще праиме сас нашата свръзка
Абе как да няма смисал виж че те боде в очите смисала бе еи кво като имаш хубав подпис за нещо повече от мене ли се имаш бе еи тихо там ше викна момчетата и ад видиш аз ви питам като човек нешто вие всички тука сам виждал че разбирате помагате а какво се получи едно голямо ништо някаква курва ми чете морал некакав с ник кокаин ми обяснява как не требва да се пише ф форума след опотреба на наркутик и трета вика че не е разбрала другите ма подкрепят ама аз не ги питам тях питам форума изобщо аре по барзо че още иа даржа на телефона моита да и кажа какво ще праиме сас нашата свръзка
ас сам зле ми е