- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЯ МАРКА КОМПЮТРИ СА НАЙ-ДОБРИ СПОРЕД ВАС
ЩЕ СИ ВЗИМАМ КОМПЮТЪР И ИСКАМ ДА РАЗБЕРА И ВАШЕТО МНЕНИЕ КОЯ МАРКА КОМПЮТРИ СА НАЙ-ДОБРИ
що не си го сглобиш сам
Da i az sam 4uvala,4e sglobenite komputri sa nai-hubavi[/quote]
na DELL ne sa loshi,no nai-dobre e sgloben![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
sgloben! \/
Как така марка, драги?
Процесора си има марка, дъното си има марка, видето си има марка...
Различни компоненти - различни производители.
He who runs with aggression walks with no dignity
Земи таз ЩАЙГА
http://img240.imageshack.us/img240/7823/386fc5.jpg
Цел живот си мечтая за Правец6![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
предпочитам сам да си го сглобя.
Най-добрата марка е LG. Да, не лъжа, на моя на емблемата му отпред пише "LG"![]()
Педпочитам да платя на някой да ми сглоби компютъра отколкото сам да се занимавам. А и съм чувал че най добри са пентиум 4. Моя компютър е най най доброто което има в момента на пазара. Гарантирано така ми каза шефчето в магазина.![]()
2т. системно
Този който си направя сам - т.е. да си купя желязото, да си го разопаковам, и сам да си го сложа в кутията.
Иначе от марковите - цена/качество - Dell и HP.
P.S> Пък на мен отпред на кутията ми пише Creative :P
Ползва търсачката.
Първоначално написано от machoka
О боже, оле майко, леле майчице...Първоначално написано от TheNightRider
Съвместими ли са?!?!?
При мен и на двете пише "Йел Жи" Опасно ли е?!?
![]()
[-o<
УЖАС!!! [-o<Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Така де...![]()
![]()
![]()
Авторееее... авторе =D>
еми на мене отпреде до копченцето пише ДеЛуКс![]()
ай, не думай бе Найте, аз си мислих че е рамтаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
MB:M2N-E,nF570,UltraMCP AM2 CPU Athlon64 4200 x2 RAM:2x1GB 800Mhz,
VGA:7600GT DRR3 PSU:400W Dual12 sm
zawijdaite kopeleeeta :'>
Никаде не виждам да пише пентиум така че можеш да ме фанеш за шмайзера. \Първоначално написано от TikiraYang
/
2т. системно
Според мен сглобена конфигурация или HP
toz pyk s negowiqt pentium se osra :],w momenta AMD sa po dobriПървоначално написано от Amayo
Две ядра мислят по добре от едно.
2т. системно
Amayo, ти си такъв смешко, че по-добре престани да пишеш за компютри. Пентиум 4 не са компютри, а процесори и далеч не са най-доброто на пазара и май през повечето време не са и били. Единствено Northwood беше нещо по-добро, ама Willamette, Prescott и Pentium D бяха такъв смех, че няма накъде просто. Ама какво да ти обяснявам, ти не знаеш какво e Prescott, Northwood и т.н. Най-доброто в момента е Core 2 Duo или Quadro ако имаш парите за него.
Еми процесори ве батка, то е най важното. Компютрите не ги знам, самознам че отидох при човека дето разбира то компютри (повече от тебе) и му казах дай ми да бест и тва е положението.
2т. системно
И какво - той ти даде Pentium 4 вместо Core 2? Ясни сте ми колко разбирате - и ти, и той.![]()
![]()
А между другото - аз правя компютри вече от 12 години...когато аз съм слагал процесори ти все още си си играл на "Не се сърди човече". Нищо лично.