- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
ох моя преди беше винаги разхвърлян изобщо вси4ко в стаята ми беше така но откакто бях 2 месеца при баба ми на уроци по 4истене сега ве4е винаги стаята ми е изрядно подреденаи лъсната!![]()
аз съм Монк2
моя е подреден !![]()
~cLose t0 yoU~
Невинаги когат ме мързи даже нямам намерение да го поглеждам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ъъъъ като цяло...всъщност от части...абе не е толкова разхвърляно![]()
Ot cqlata staq mai samo toi e podreden![]()
ako го види6 6е умре6... ужас,пълен хаус аз съм си разхвърляна по природа![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Оу, не, моят въобще не е подреден...![]()
![]()
![]()
Вътре всичко е голяма бъркотия, ама все забравям да го подредя....
Подреждам го всеки ден, ама като се колебая какво да облека и става една баркотия, чудо и приказ![]()
Everything happens for a reason..
Моят е ужасно разхвърлян, но пък всичко си намирам. Майка ми като отвори гардероба и само ми казва "леле, каква бъркотия е, утре да си го подредиш" И като го подредя, след половин час става същия хаос. Понякога като ме няма уикендите тя ми го оправя и като се върна нищо не мога да си намеря в него. А като си ми е разхвърляно, може всичко да ми се изсипва на главата, като го отворя, ама пък винаги знам кое къде е.![]()
Ем и моя не е подреденМайка ми се вика да го оправям аз се го оправям и той се е разхвърлян
И тя се отказа
Ама и аз вече почвам да се изнервям е на вчера не можах да си намеря едни дънки, а нямах какво да облека, но въпреки това няма да направя майка ми щастлива и да го подреждам
![]()
Гардероба ми е подреден... все пак в гардероба си държа по-дебелите дрехи и всичко е на закачалки, няма как да разхвърлямНо виж в шкафа с летните дрехи и на дивана в стаята ми положението е друго
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
моя е подреденПодреждам го всяка седмица
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
moq garderob e kato bermudskiq triugulnik...vleze6 li nqma da izleze6![]()
![]()
ama me murzi da go opravqm..i moqta maika vse mi povtarq da si go podrejdam..ama ima li koi da 4ue?
![]()
Подреден е. Така по-лесно си намирам това което ми трябва![]()
алеле пълен хаус като го отвориш може да ти падне нещо върху главата![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Зависи, през повечето време е нито подреден нито разхвърлян. Средно. В смисъл, че са сгънати дрешките, ама не са подредени по конец и на 1 колонка само тениски, на друга само дънки и т.н. Но има случаи, когато като търся нещо го изравям целия и тогава е ужас![]()
моя гардероб-подреден??никога..просто ме мързи да го подреждам..няма сми
![]()
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
mi da..ama kato po4na daskalo-ne![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от Sunny_stz
i az taka nz za6to![]()
подреждам го като ми дойде музата...седи си 2 седмици подреден и после ровя за да си намеря нещата...има само един минус в неподредения гардероб....ВСИЧКО ИМА НУЖДА ОТ ЮТИЯ![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Не ! Така си намирам по-лесно това, което търся![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Дам подреден е имам си разлицни рафтове за разлицни дрехи така е много по лесно
Ами в момента е мноогооо разхвърлян
Ами като го подредя, е подреден, но попринцип не е особено![]()