.
Отговор в тема
Страница 12 от 48 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1190
    Много е изряден... просто не си разхвърлям дрехите,а пък и така ми е по-лесно да намеря това,което ми трябва...просто знам къде е...

маниачка съм на тема чистота и ред и не мога да търпя нешо мое да не е както трябва особено гардероба ми.през 2,3 седмици си го преподреждам

Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    palnaaa barkotiqqqq

ako iskam da namerq neshtooo izkarvam sichki drehi i pochvam da rovqq
    inache ne staa bratche... strashna rabota e pri men
    mda i az sam taka.pri vsqko otvarqne na garderoba ocelqvam sled lavina ot drehi
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    Nqkude...tam
    suvsem ne si edinstvenata.....i nashte mrunkat 4e mi e razhvurlqna staqta...no gledam da ne im obrushtam mn vnimanie za da ne se qdosvam...no kogato mi doide muzata podrejdam vsi4ko ot do
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

Подреден е, но понякога с дни седи разхвърлян. Примерно ако бързам за училище набързо разровя дрехите си и нямам време да ги подредя. Пък после като дойде и мързела... С дни е кочина в гардероба ми.

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Не,пълна анархия е.
    Next Time I`ll be True...

Град
    In YoUr DrEaMs
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    po-dobre da ne go vijdate ... i men me e strah da pogledna
    И моя е така или поне една част от него
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ami az uj go podrejdam pyk toi ebasi vse e razhvyrlqn i az ve4e po4nah da se otkazvam da go podrejdam

moq e pylna ludnica...maika mi postoqnno mi mrynka da go opravq..ama veche svikna i sprq shtoto znae che daje i da go opravq na sledvashtiq den pak e vse edno bomba e padnala vytre...

Голям фен Аватара на Devilka
    Подредено е.

Град
    Bulgariq
    моя гардероб ммм опитвам се да го поддържам подреден ама не е от най подредените но не е такова положението че да не мога да си намеря тва което търся или пък да ме е страх да го отворя за да не падне вс от горе ми
    ...Ch0k0LaDa...
    ...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!

И аз моя постоянно го подреждам и все е разхвърлян
    Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...

Град
    Плевен ..
    не

Град
    Пловдив
    Ами...гардеробът ми е доста подреден,поради простата причина,че вътре има само няколко дрехи.Всичко останало е хвърлено върху стола до бюрото ми,а в някои случаи и върху табуретката(ако на стола вече няма място от дрехи).

аххаах ми не.. ако му каиш диии и той ша тръгни хахахах
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Не Не е желателно да се отваря, че ще се изсипе

Супер фен
    моят гардероб е най-далечното нещо от "подреден" пооправям го един път в месеца ама след 2 дена пак е същата кочина

Ам гледам да ми е подреден гардероба,ама не винаги всичко си е сгънато и по мястото ;> А някой път майка ми почва да си подрежда и това ме дразниии
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    in ur dreams
    Хаос и половина Страх ме е да подредя щото всички казват че там се е настанила Голямата Стъпка .

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

;D

хахах..МНОГО ЗЛЕ ама..и да е разхварляно ...винаги знам кое каде е дори и в хауса :P
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Ужас е за'тва постоянно си4ко ми е нама4кано постоянно ми ги гладят

ми да,макар че аз много разхвърлям

Обикновено Джуси подрежда дрешника и като тръгнаха го остави като аптечка (както винаги), но ние като се върнахме от Банско и като разопаковахме настана ужасен хаос. Утре смятам да го пооправя преди тя да се върне, че мрази да е неподредено в дрешника

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си