- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Много е изряден...просто не си разхвърлям дрехите,а пък и така ми е по-лесно да намеря това,което ми трябва...просто знам къде е...
![]()
маниачка съм на тема чистота и ред и не мога да търпя нешо мое да не е както трябва особено гардероба ми.през 2,3 седмици си го преподреждам
suvsem ne si edinstvenata.....i nashte mrunkat 4e mi e razhvurlqna staqta...no gledam da ne im obrushtam mn vnimanie za da ne se qdosvam...no kogato mi doide muzata podrejdam vsi4ko ot do![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
Подреден е, но понякога с дни седи разхвърлян. Примерно ако бързам за училище набързо разровя дрехите си и нямам време да ги подредя. Пък после като дойде и мързела... С дни е кочина в гардероба ми.
И моя е така или поне една част от негоПървоначално написано от MimityYy
![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
ami az uj go podrejdam pyk toi ebasi vse e razhvyrlqn i az ve4e po4nah da se otkazvam da go podrejdam![]()
moq e pylna ludnica...maika mi postoqnno mi mrynka da go opravq..ama veche svikna i sprq shtoto znae che daje i da go opravq na sledvashtiq den pak e vse edno bomba e padnala vytre...![]()
моя гардеробммм опитвам се да го поддържам подреден ама не е от най подредените но не е такова положението че да не мога да си намеря тва което търся или пък да ме е страх да го отворя за да не падне вс от горе ми
![]()
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
И аз моя постоянно го подреждам и все е разхвърлян![]()
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
не![]()
Ами...гардеробът ми е доста подреден,поради простата причина,че вътре има само няколко дрехи.Всичко останало е хвърлено върху стола до бюрото ми,а в някои случаи и върху табуретката(ако на стола вече няма място от дрехи).
аххаах ми не.. ако му каиш диии и той ша тръгни хахахах
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
НеНе е желателно да се отваря, че ще се изсипе
моят гардероб е най-далечното нещо от "подреден"пооправям го един път в месеца ама след 2 дена пак е същата кочина
![]()
ko4ina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ам гледам да ми е подреден гардероба,ама не винаги всичко си е сгънато и по мястото ;> А някой път майка ми почва да си подрежда и това ме дразниии![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Хаос и половинаСтрах ме е да подредя щото всички казват че там се е настанила Голямата Стъпка
.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
хахах..МНОГО ЗЛЕама..и да е разхварляно ...винаги знам кое каде е дори и в хауса :P
![]()
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Ужас е за'тва постоянно си4ко ми е нама4кано![]()
постоянно ми ги гладят
![]()
Обикновено Джуси подрежда дрешника и като тръгнаха го остави като аптечка (както винаги), но ние като се върнахме от Банско и като разопаковахме настана ужасен хаос. Утре смятам да го пооправя преди тя да се върне, че мрази да е неподредено в дрешника![]()