- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
много често го подреждам но винаги е в критично състояние![]()
![]()
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Ами аз съм си разхвърлян човек.![]()
Подреждам веднъж седмично-т.е. отделям мръсните от чистите дрехи
В гардероба ми цари твочески безпорядък,ама като каже майка "подреди" и всичко сии два на мястото за минути![]()
То добре, че го подреждам. Ако оставя на теб може и да не намерим нищоПървоначално написано от Little_Raspberry
![]()
Ами сега е подреден,защото е новНо не го виждам след 1 месец как ще е
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
НЕ,пълна ко4ина![]()
![]()
Мне, вътре е направо ужас, страх ме е да отворя и да погледнавсичко ми пада на главата
![]()
Абе дрехите,който обличам рядко са изрядно подредени и изгладени,но тея който по-често облиучам в ежедневвието са из цялата стая.Иначе аз съм разхвърлян човек,но като подреждам всичко е на категорий хихи.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Пхаха, подреден???Ми аз имам гардероб и шкаф
Шкафа е УЖАСЕН, нищо не е на мястото си, а в гардероба всичко е на закачалки
![]()
imam 6kaf i garderob
1.garderoba-vsi4ko e na zaka4alki i e dobre
2.6kafa - ne izrqdno podreden,no vse pak ne e i haos![]()
Дааам подреден е...3-4 дни в годината,когато подреждам много основно заради смяната на сезона..нали се сещате..да си сменя пуловерчетата с тънки блузки,после с потничета и така![]()
Миии..не![]()
Миии..не![]()
Подреден е много силна дума... не е в най-добрата си форма...
Има какво още да се желае, но като цяло е подреден.Макар понякога майка ми да не е на това мнение, но нейно право си е...
добре е щом нещо ми потрябва го откривамбил е и в по - добър вид но не е разхвърлян
No martini .. no party..
О,да.
От супер мъничка,майка все ми повтаряше,че гардероба е огледало на човека.Аз взех,че се вживях и го подреждах редовно.Даже има две ароматизаторчета.![]()
Днес си го подредих!Отдавна се нуждаеше горкия оттова!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Mnogo interesna tema vsa6tnost moq ne e podreden nikkak daje nemoga da si namerq belio smqtaiteamaaaa povqrvaite ponqkoga go podrejdam
![]()
Моя е средна работа...![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Като имам време го подреждам, ама май основно си е разхвърлян. Все се залъгвам, че гениите владеят хаоса...![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Определено моят гардероб е много подреден !Винаги държа на това дрехите ми да са чисти , сгънати и изгладени (по-фините материи).Все пак това ми е едно от най-важните материални неща .Ако един гардероб не е подреден , това за мен означава , че собственика му няма уважение към самия себе си , камо ли към някой друг !
![]()
Е моят е пълна баркотия по принцип,напоследък взех да го оправям от време на време,ама понякога от бързане нахвърлям всичко и често ме мързи да ги подреждам![]()
еми преди беше ад ама сега почнах да си го оправам ,защото много ме драэни като немога да си намеря нещо...или като го отворя да се испипват отгоре ми някой блуза или др..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!