- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
А може ли да попитам какво общо има това, дали ти се сгъват дрехите всеки път, с уважението?Първоначално написано от dark_sw
![]()
Don't worry, be happy!
Мии в момента може да се каже че горе-долу е подреден![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ммм,аз съм маниачка на тая тема....Подреден е да,няма ли да ти е густо да отвориш и с един бърз поглед да намериш тва,което ти трябва?!![]()
Ами, през учебната година.... рядко е подреден. Когато съм в по-дълга ваканциа си го оправям и сичко си е точно и на място!![]()
![]()
Ами ... ако ми хрумне и няма какво да правя - аз го подреждам. Иначе майка много обича да ми подрежда гардеробаОбщо взето подреден е, но не много
![]()
Не. Примерно ако някоя дреха ми е на дъното на гардероба, а искам да я облека ще се разбута всичко. А няма специално всеки път да си играя да изкарвам и да вкарвам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Винаги е ужасно разхвърлен.
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
моят е разхвърлен, все го подреждам и тои все е разхвърлен. Ужас![]()
Подреден е защото ако не е ще ми се измачкат дрехите и ще ми се наложи да гладя а тва не е от любимите ми занимания
oo moq e mnogo podreden, kogato iskam da namerq ne6to sabarqm vs drehi, namiram go, i posle nabluskvam drehite obratno. Taka znam koe kade se namira![]()
Vednuj v godinata(lqtnata vakanciq)si go podrejdam i ostava podreden :P v prodaljenie na 1 sedmica
,sled tova si ostava razhvurlqno
,vupreki tova znam koe kade mi e
:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
В тоя сайт сте големи шегобйци(не никога не е бил
)
no relationship, no emotion, just sex..
и гардероба и стаята ми се кочина. майка ми е свикнала и не влиза вътре.![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
само той горкия е подреден от цялата стая, а това е така да не ми се мачкат дрехите и да ги намирам по-лесно![]()
Мисията Невъзможна![]()
колкото и да го подреждам все нищо не намирам
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Подреден до едно известно време после се разхвълря и аз го подреждам чак докато ми се срине в краката,но сега по чудо е подреден
Както той така и цялата стая е в баркотия.
еми да си призная е доста разхварлян ама като ми е подреден не си намирам нищо и за тфа така ми е по-добре
Подреден е ..
Само дето като търся дрехи .. намирам неща за които не съм подозирал , иначе е подредено , не е бъркотия ..
В 75% от случаите намирам нови дрехи , не използвани и носени ..
Добре ,че не отговарям аз за гардероба![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки