.
Отговор в тема
Страница 15 от 48 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1190
    моя гардероб стои подреден максимум 1 седмица .. даже е много . от там нататък като го отворя и сичко пада на земята .. ама так ами е по лесно.. от тука един крачол от там един ръкав и си намирам дрехите мн бързо ..

ne moga da razbera kak stava tazi rabota,kolkoto i puti da si podredq garderoba,re6avam da si obleka ne6to,koeto po zakona na Murfi se okazva otzad,v na4aloto darpam leki4ko i posle vsi4ko pada i pak e sa6tiq barko4

Хах.. точно подреден никога не съм го виждала . Всичко е разпияно кое накъдето си иска.. :P

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    pitaite maika mi
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аахха нямам гардероб. Имам стол ... и не само... земя, легло, място между библиотеката и скрина... който в интерес на истината е празен... ахха .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Естествно ,че НЕ ! Винаги бързам за някъде и рова вътри доста ожесточено а после не ми се подрежда ,защото утре ще е в същото полужение

Моят е страшно добре подреден, ама при мен е нещо като мания , аз обичам всичко да е супер добре подредено, ако живея в хаос не мога да си организирам дните( боже как звуча, май не съм много наред )

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Толкова е разхвърлян,че майка ми ме накара да си тръгна от даскало да го подредя
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Ау моя е жесток...Толкова е разхвърлян че като го отворя и направо дрехите ме заравят...Но така по-лесно си намирам дрехите, от тук стърчи, от там стърчи и така...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    напрау ви каам не ми пука ...толкос е разтурено че думи няям

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

az ne pomnq nqkoga da e bil podreden :P
    С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!

Град
    НяМъ Ти КаЖа
    Всичко друго има,но не и ред за жалост.И да го оправя то след няколко дни е същата бъркотия

Даа толкова е подреден,че понякога
    като го отворя и всичко пада върху мене

Цитирай Първоначално написано от Adelira^
    Моят е страшно добре подреден, ама при мен е нещо като мания , аз обичам всичко да е супер добре подредено, ако живея в хаос не мога да си организирам дните( боже как звуча, май не съм много наред )
    +1

ami az trupam vsi4ki bdrehi na leg loto posle kat lqgam gi mestq na biuroto a maika mi kat mi se skara da gi podredq gi t1p4a v garderoba
    OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd

off moq e tolko rahvarlqn ama vchera si go podredih nishto do drugiq den pak she e razturaciq a kat stana duma za podrejdane se setih che utre trqbva da si oopraqm staqta che e malko razturenka

понякога

моя е полу-подреден

be ako ku4eto mi si zagubi malkite v garderoba mi nqa da gi nameri

Град
    sofiq
    ne e kato tarsa ne6to vada vs i stava mn zabvno iii + tva mraza da sa mi izgladeni drehite i obi4am da sa leko sma4kani
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

ахаххахахах в моя гардероб е бит пазар бъркотия голямаа ... и когато го подредя след 1-2 дни е пак бъркотия .. майка ми вика че ако почна да търся някоя дреха , в търсенето си ще забравя какво търся
    Make Some Noise ... ;]]]

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Не много ясно

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    яка темичка! моя е подреден от време на време-като ми дойде музата да го оправя но (засега) си намирам нещата
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Когато го отворя и всичко пада върху мене. После се заравям в тоя куп дето се изсипва от гардероба и си намирам каквото и трябва. После с огромни усилия натиквам всичко обратно.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си