- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
ne moga da razbera kak stava tazi rabota,kolkoto i puti da si podredq garderoba,re6avam da si obleka ne6to,koeto po zakona na Murfi se okazva otzad,v na4aloto darpam leki4ko i posle vsi4ko pada i pak e sa6tiq barko4
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах.. точно подреден никога не съм го виждала![]()
![]()
. Всичко е разпияно кое накъдето си иска.. :P
![]()
pitaite maika mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Аахха нямам гардероб. Имам стол... и не само... земя, легло, място между библиотеката и скрина... който в интерес на истината е празен... ахха
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Естествно ,че НЕ !Винаги бързам за някъде и рова вътри доста ожесточено
а после не ми се подрежда ,защото утре ще е в същото полужение
![]()
Толкова е разхвърлян,че майка ми ме накара да си тръгна от даскало да го подредя![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Ау моя е жесток...Толкова е разхвърлян че като го отворя и направо дрехите ме заравят...Но така по-лесно си намирам дрехите, от тук стърчи, от там стърчи и така...![]()
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
напрау ви каам не ми пука ...толкос е разтурено че думи няям
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
az ne pomnq nqkoga da e bil podreden![]()
![]()
:P
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Всичко друго има,но не и ред за жалост.И да го оправя то след няколко дни е същата бъркотия
Даа толкова е подреден,че понякога
като го отворя и всичко пада върху мене![]()
ami az trupam vsi4ki bdrehi na leg loto posle kat lqgam gi mestq na biuroto a maika mi kat mi se skara da gi podredq gi t1p4a v garderoba![]()
![]()
![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
off moq e tolko rahvarlqn ama vchera si go podredih nishto do drugiq den pak she e razturaciq a kat stana duma za podrejdane se setih che utre trqbva da si oopraqm staqta che e malko razturenka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
be ako ku4eto mi si zagubi malkite v garderoba mi nqa da gi nameri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne e kato tarsa ne6to vada vs i stava mn zabvnoiii + tva mraza da sa mi izgladeni drehite i obi4am da sa leko sma4kani
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ахаххахахах в моя гардероб е бит пазар![]()
![]()
бъркотия голямаа ...
и когато го подредя след 1-2 дни е пак бъркотия .. майка ми вика че ако почна да търся някоя дреха , в търсенето си ще забравя какво търся
![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Не много ясно![]()
яка темичка!моя е подреден от време на време-като ми дойде музата да го оправя
но (засега) си намирам нещата
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Когато го отворя и всичко пада върху мене. После се заравям в тоя куп дето се изсипва от гардероба и си намирам каквото и трябва. После с огромни усилия натиквам всичко обратно.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥