- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
цялата ми стая е ужасно разхвърляна![]()
malee moq garderob e kato sled tornadoi majka kato go podredi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malee pobesnqvam ni6to nemoga da nemerq sled tva
a za buroto maleee samo tetradki y4ebnici listove himikali kvot se seti6 palen ujasss
![]()
![]()
Все едно е паднала бомба в рафта за бельо.![]()
Иначе си е добре.![]()
Разбира се!
Както гардероба, стаята и всичко останало. Обичам всичко да ми е подредено и да е по местата си, а не след това да търся,да ровя по 20 мин. за нещо което ми трябва и да се чудя къде ли в цялата кочина съм го оставил.
моя гадероб подреден се задържа само 1 -2 дни -не повече![]()
Podreden?Nee..az obicham da razhvurlqm mnoogooo !
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
мии колкото и да го подреждам, като бързам занякъде наблъсквам всичко в шкафа и после глей ко сТааа![]()
Подреден![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
И моя е така !!!Първоначално написано от ZuCkI
![]()
![]()
"If you can dream it, you can do it"
Кликни ТУК
Единственото нещо в стаята ми подредено е гардеробаПо цветове съм си подредила гардероба и ми е много по лесно да комбинирам
![]()
Първоначално написано от peps_from_mars
uff tfoia e dobre... nidei da gleda6 moq![]()
:P
подреден е
Vsqka vecher go podrejdam i se chudq za kfo.. kato znam che na sledvashtiq den pak shte e palna barkotiq =D>![]()
![]()
+1 i az takaПървоначално написано от Путинг майна
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Моя сега е подреден-идеален е,ама то това е някакво чудо.Това да стане 2-3 пъти в годината...![]()
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Xaaxaxa da mi e podreden garderoba![]()
vutre vsi4ko koeto se vzeme ot nqkoq zaka4alka se vru6ta na topka nabutva se i se zabravq za nego
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp