.
Отговор в тема
Страница 18 от 48 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1190
    И моя никак не е подреден... Майка ми казва, че била паднала бомба там. Аз уж постоянно го подреждам, но тръгна ли да търся нещо всичко пак се обърква и се отказах да се мъча да го подредя. Обаче вече ми писна да търся някоя дреха по 15 минути и сега за по-лесно повечето ми дрехи са метнати по столовете из къщи, което разбира се много "радва" народа у нас...

Уфф ... много мразя гардероба ми да е разхвърлян! Дрехите се мачкат и нищо не се намира ... за това винаги си го държа подреден :]

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Пълна бъркотия е и постоянно го подреждам и пак е разхвърлян
    и аз така
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    емммм по-скоро ми е празен гардероба щото дрехите ми се намират някъде из стаята...
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

DA! oba4e mn mrazq da e rashvurleno

Подреден е в момента.Преди няколко дена извадих летните дрехи и прибрах зимните и всичко си е на мястото...засега
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

много обичам гардероба ми да е подреден.Но никога не е хахаха...нестига ,че си подреждам гардеРОБИТЕ по 3-4 дена защото имам 3 тона дрехи И след 40 минути вече сам почнала да си търся дрехи и го разкатавам наново...
    schranZa pravi tanca......;]

Град
    Sofiq
    Преди няколко дни беше То някво такова време ту топло ту студено и като тръгна да решавам кво да си обличам като излизам и става някъв хаос
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми не е подреден...Половината ми дрехи са извун гардероба,било то по столове или по леглото...Общо взето цялата ми стая е така,навскъде има неща и майка ми вече се е отказа да чести дори почти не влиза в стаята ми...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

гардероба ми никога не е подреден и майка ми постоянно се сърди за това оба4е на мене не ми пука
    И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл

Голям естет съм...подреден е.

Град
    Sofia
    Моите дрехи като се изперът,се гладят,сгъват се и тогава се слагат с гардероба...

Незнам защо така,но когато всичко в гардероба ми еподредено ,не открива точно това ,което искам и се лутам сумати време,но ако не е подреден (както е в момента ,и обикновено) си намирам всичко лесно

...to be or not to be ..

Сега ми е подреден,защото майка ми го направи
    we give it all.

emi az delq edna staq sas sestra mi i seki den go opravqm i ve4erta pak e razhvarlen i mnogo se draznq,moje da se kaje 4e e podreden po razhvarlen na4in,smisal malko e razhvarlen ama znam koe kade e vinagi za tva ne davam na maika mi da 4isti v na6ta staq 6toto si4kite mi ne6ta se ozovavat na dr mqsto i ne moga da gi namerq
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Град
    in my world!
    vinagi mi e razhvarlqn mama mi go podrejda sled 1 den pak e sa6toto,nz ama po lesno si namiram rabotite kato sa razbarkani a ne podredeni
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Miii garderoba mi vinagi e razvurlqn prosto nemoga da si namerq ne6tata kato e podreden
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен
    Град
    България
    +1 При мен също е така макар ,че съм момче! Мама винаги го оправя ама като си търся любимите дънки или тенски и го разхвърлям и го оставам така ,после давам да ми ги изгладят отново /в повечето случай ги хвърлям за пране дрехите който съм разхвърлил/ ,чорапките ми са в една кутийка защото иначе не мога да ги намеря и така!
    Шкафа ми с учебници и какво ли още не е още по зле от гардеробчето!

Има всичко ,но не и химикали.Намирал съм пари ,презарвативи ,есета и презентаций ,които би трябвало да съм ги дал преди 5-6 седмици и така! Но се справям! Все пак съм зодия Близнаци и не обичам подредените неща кой знае колко.Все бързам и винаги всичко ми е разхвърлено! Творческа личност съм и може би обичам хаоса! Даже ,ако стаята ми е прекалено подредена се мятам нещо на леглото да е разхърлено ! Супер ми е в момента стаята ,безлалкохолното на земята ,възглавницата на леглото ужас В другите стай е супер подредено ,но мойта не Никога няма да я подредя :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Не е подреден,все едно е паднала бомба

abslutna ka6a kat go otvori6 gleda6 mi maratonkite + pranety napravo ot su6ilnqta nablaskano ae az otkak sa pomnq ne sam go opraqla

Не особено
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Русе
    Скоро не съм го подреждала,така че... НЕ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Сега точно е подреден но е имало и случаи на абсолютен хаос
    i az taka,no za sq go opravqm i e ok

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си