- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
В повечето случаи е подреден
Мноооого зле.. като не е подреден по-трудно си побирам и дрехите вътре.
Много мразя бъркотията! Нищо немога да намеря!И само подреждам ма в нас има едно малко чудовище брат ми, което върви след мен и разхвърля!
![]()
![]()
![]()
Иначе да подредени са ми дрехите винаги нищо че рядко ги гладя аз!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
yjasna ko4ina e v moq garderob i moita maika mi by4i po cql den na glavata zatyi ama ko da napraq![]()
като го отворя сичко пада![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
След като го подредя обикновенно са нужни 5 ч.зада е пълна бъркотия![]()
sega e xaos !!! otvori6 li vrtata na garderoba vsi4ko pada otgore ti a za 4ekmedjetata da ne govorim![]()
![]()
(sun)~{}*
хах не![]()
Само като го погледна се стресирвам![]()
Май да взема да направя едно пролетно почистване, че лятото почти дойде![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
И при мен е така, ама като знам че майка ми след някой друг ден ще ми прибере някоя дреха и ще разхвърля....Първоначално написано от slavito007
Да опеделено е мн подреден. Нещото което най мн мраза е да ми е разхвърлян гардероба. После дрехите са ми толкова измачка ни че ако бързам няя да мога да си сложа нещу...![]()
еми по принцип е подреден що годе ама когато бързам (което става всеки ден) си набутвам дрехите отгоре отгоре...тоест стои подреден около 3-4 часа и после....пълен хаос!![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
ot 4asti![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Еми не много![]()
когато бързам слагам хвърлям всичко на всички страни.. и става една кочина ..
Не! Почти всяка седмица го подреждам, но винаги е разхвърлян, защото когато нямам време хвърлям всичко, където ми падне.
[b][i]Je t'aime au-del
Ми там където се закачат дрехите с укачалките всичко в прегледно а дрехите , които нося за вкъщи са на хардауш на рафтчетата![]()
![]()
![]()
нищо не ми е подредено![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
О да подреден е , защото иначе ще си имам проблеми с майка ми ( тя е манячка на тема чистота и подреденост)
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
v momenta da...utre sytrinta kato trqbva da mislq kakvo da obli4am 6te padne bomba...do sledva6toto mu opravqne...![]()
Не.Даже откровено казано понякога ми е доста сложно да си намеря два еднакви чорапа
Силен ли съм или глупак след като винаги избирам трудния път?
по принцип е подреден,обаче в момента е толкова разхвърлян,все едно се е водила Втората световна![]()
(от една седмица се каня да го подредя,ама...
)
и мен, защото по някой път слага дрехите там, където никой неможе да ги намери.. и доста ме изнервя.Първоначално написано от radito
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...