- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Хахаа.... моя гардероб се случва да е подреден 1 път на високосна годиназа тфа понякога мноо се храна, че немоа си намера някоя дреха....
и обръщам вс. на 360° и после кат тръгна друго да търса става филм :P , а мамаа...
тя горката вече се примирила с тоя гардероб и не ме закача.. преди ми праеше фасони да си го опраам... са вече... мне, то и писна и на нея
.... а и на мене ... не че кат ми казваше го оправях
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
___Първоначално написано от Sunny_stz
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
чак подреден не ...ама не е мн зле![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ami sega da ama sled 2-3 4asa akto izlqza nqma i da ima pomen ,4e e bil podreden i maiak se mi se kara da si go opravqm,ama nakraq se tq mi narejda ne6tata,tapo zn ama..![]()
Да,подреден е, защото така винаги си намирам нещата много бързо!![]()
подреден е...когат мен ме няма![]()
![]()
Cute but Pshycho*
DaNa raftovere sa mi... na ediniq belioto,na drugiqt letnite dreshki za vkushti,na drug letnite mi za pred hora
i na posledniqt tezi za vkushti
Apuk na zakachalkite sa mi ot ednata strana qketa ,a ot drugata pantalonki i bluzki ''za novo''
![]()
ne che nqkoi go interesuva de .. no
![]()
~Remember,remember...25th of November~
не,супер разхвърлен е и ме е яд,щото съм момиче,и постоянно го оправям и на следващия ден пак така....ама поне се старая да е подреден....няма значение дали успявам![]()
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
+1Първоначално написано от BraVo_GirL
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Абсолютна бъркотия е!!! Даже понякога супер много се дразя,но колкото и да го подреждам все си е разхвърлян.От време на време и майка ми се опитва да оправи,но не става
![]()
Кочина![]()
Моя беше толкова разхвърлян, че като искаш нещо всичко падаше и аз трябваше да ровя из него. Обаче преди един месец, като го оправих сега всичко е сгънато или по закачалки. :P
изобщо не е подреден,и майка ми много мрънка и го оправям постоянно,но винаги е разхвърлян,просто като извадя нещо всичко друго се разхвърля,но ще се реди явно![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
За мързелив пор като мен си е доста подреден(сигурно щото майка ми го подрежда ама това е друг въпрос)![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
Да.. Като се има в предвид.че почти всичките ми дрехи са на един стол до гардероба и дойде ли време за подреждане слагам всичко за пране,дори да не съм го обличала![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Браво,браво...харчете ток и пари,нали не Вие серсеми ги плащате!Първоначално написано от j_adore2
Po princip i da go podredq sled dva dena e palna ka6a, no nqkoi put se vmania4avam i daje podrejdam po cvetove![]()
Ами баркотияИначе си го подреждам обаче за мн кратко време пак е сащата работа
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Moqt garderob vinagi izglejda sqkash e padnala nqkoq bomba vytre!!![]()
![]()
![]()
No tova ne mi e problem vajnoto e kakvo ima vytre. Ako neshto mi trqbva sybarqm vsi4ko na ogroomen kup rovq dokato ne go namerq i pak tikam obratno...
![]()
![]()
Ako sa nama4kani drehite prosto gi gladq. Predi 2 godini se otkazah da go podrejdam. Po dqvolite ako maika mi iska da mi e podreden garderoba moje da mi kupi edin ogromen. Shte imam mqsto i obeshtavam che ste go podrejdam
Dosta raboti se izpisaha v imeto na toq garderob
:P :P
![]()
Моя попринцип не е подреден ,но майка като се размрънка и веднага се оправа![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}