.
Отговор в тема
Страница 20 от 48 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1190
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Хахаа.... моя гардероб се случва да е подреден 1 път на високосна година за тфа понякога мноо се храна, че немоа си намера някоя дреха.... и обръщам вс. на 360° и после кат тръгна друго да търса става филм :P , а мамаа... тя горката вече се примирила с тоя гардероб и не ме закача.. преди ми праеше фасони да си го опраам... са вече... мне, то и писна и на нея .... а и на мене ... не че кат ми казваше го оправях
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Пълна бъркотия е и постоянно го подреждам и пак е разхвърлян
    ___
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Като по чудо - да

Нееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееее

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    чак подреден не ...ама не е мн зле
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Ami sega da ama sled 2-3 4asa akto izlqza nqma i da ima pomen ,4e e bil podreden i maiak se mi se kara da si go opravqm,ama nakraq se tq mi narejda ne6tata,tapo zn ama..

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    уффф най-подреденият, на едно рафче едно надругото др, сичко е ок
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Да,подреден е, защото така винаги си намирам нещата много бързо!

подреден е...когат мен ме няма
    Cute but Pshycho*

Da Na raftovere sa mi... na ediniq belioto,na drugiqt letnite dreshki za vkushti,na drug letnite mi za pred hora i na posledniqt tezi za vkushti Apuk na zakachalkite sa mi ot ednata strana qketa ,a ot drugata pantalonki i bluzki ''za novo'' ne che nqkoi go interesuva de .. no
    ~Remember,remember...25th of November~

не,супер разхвърлен е и ме е яд,щото съм момиче,и постоянно го оправям и на следващия ден пак така....ама поне се старая да е подреден....няма значение дали успявам
    Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Цитирай Първоначално написано от BraVo_GirL
    не,супер разхвърлен е и ме е яд,щото съм момиче,и постоянно го оправям и на следващия ден пак така....ама поне се старая да е подреден....няма значение дали успявам
    +1
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Миии подреден ми е когато мама ми го оправи.... ахахахах... иначеее нещо много почна да ме мързи да си оправям сама
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Абсолютна бъркотия е!!! Даже понякога супер много се дразя,но колкото и да го подреждам все си е разхвърлян. От време на време и майка ми се опитва да оправи,но не става

Град
    Montreal, CA
    Кочина

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Моя беше толкова разхвърлян, че като искаш нещо всичко падаше и аз трябваше да ровя из него. Обаче преди един месец, като го оправих сега всичко е сгънато или по закачалки. :P

изобщо не е подреден,и майка ми много мрънка и го оправям постоянно,но винаги е разхвърлян,просто като извадя нещо всичко друго се разхвърля,но ще се реди явно
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

За мързелив пор като мен си е доста подреден(сигурно щото майка ми го подрежда ама това е друг въпрос)

Glory,Glory Manchester United!!!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Да.. Като се има в предвид.че почти всичките ми дрехи са на един стол до гардероба и дойде ли време за подреждане слагам всичко за пране,дори да не съм го обличала
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Да.. Като се има в предвид.че почти всичките ми дрехи са на един стол до гардероба и дойде ли време за подреждане слагам всичко за пране,дори да не съм го обличала
    Браво,браво...харчете ток и пари,нали не Вие серсеми ги плащате!

Po princip i da go podredq sled dva dena e palna ka6a, no nqkoi put se vmania4avam i daje podrejdam po cvetove

Ами баркотия Иначе си го подреждам обаче за мн кратко време пак е сащата работа
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

HAHAha

Moqt garderob vinagi izglejda sqkash e padnala nqkoq bomba vytre!! No tova ne mi e problem vajnoto e kakvo ima vytre. Ako neshto mi trqbva sybarqm vsi4ko na ogroomen kup rovq dokato ne go namerq i pak tikam obratno... Ako sa nama4kani drehite prosto gi gladq. Predi 2 godini se otkazah da go podrejdam. Po dqvolite ako maika mi iska da mi e podreden garderoba moje da mi kupi edin ogromen. Shte imam mqsto i obeshtavam che ste go podrejdam Dosta raboti se izpisaha v imeto na toq garderob :P :P

Моя трябва да е подреден иначе не ме пускат да излизам

Моя попринцип не е подреден ,но майка като се размрънка и веднага се оправа
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си