.
Отговор в тема
Страница 21 от 48 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1190
    Град
    гр.Пловдив
    Старая се винаги да бъде подреден..

PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Подреден е
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

подреден е и на сестра ми подреждам

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аз съм перфекционист и винаги искам да ми и чисто и подредено.Колкото и да ме мързи ще стана и ще си изчистя стаята и ще си подредя гардероба.Просто вече ми и естанало навик.Кой ккаво прави аз винаги подреждам!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

да
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Имам чекмеджета под леглото и отделно гардероб, чекмеджетата да подредени, но понеже в гардероба има безумно много дрехи, 4 дни след като го пренадередя (което ми отнема 3-4 часа) отново е разбишкан...но въпркеи всичко се старая да не е много разхвърлян.
    mindscan

Град
    София
    В момента е подреден,но не знам докога..

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Моя гардероб е така сякаш вътре дрехите са имали война летни срещу зимни.Това ми напомни,че трябва да го подредя

xhayyhuxauhyxa w m0q gardero0b wse edn0 e padnala b0mba...t0lk0wa e razhwyrlen che kat0 g0 0tw0rq i sichk0 pada... mn0g0 me myrzi da g0 po0drejdam...a i taka namiram sichk0 p0 lesn0...

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Винаги ми е подреден...Мразя да го гледам разхвърлен...

Град
    Stara Zagora
    [quote="^npocTo^a3^f^"][b]Подреден е! Иначе как ще си намирам това, което търся?!?

И мама така ми казва, за да си го подредя, но като ми е разхвърлено по лесно си намирам нещата тъй че НИКОГА не е подреден

Никак
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Майка ми едната сутрин ме събуди да ми бучи че е разхвърлен... вечно е бардак.. все го подреждам и винаги е разхвърлен

Град
    с0фия
    не
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    така като гледам...долу шкафа е подреден...горе закачалките също, иначе все се подмята някоя друга дрешка под тях, но не за дълго

долу-горее

Еми не много.

Не, изобщо не е подредено..Та ако беше подредено аз по 20 минути щях да се взирам кое къде е и нямаше да го намирам..А така си ми е добре

амиии..моя си го подреждем през 2 дни...щото каот тръгна да излизам ии докаот реша какво да сложа сменям по 200000 блузи накрая никак си не се харесвам и всичко набутвам в гардероба..и псоле мама само мрънка

Супер фен Аватара на Amateur
    Да бе подреден,голямо мазало е!Единственото нещо което знам къде да го намеря вътре са боксерките и чорапите!

моя като го отвориш и ти падат дрехи върху тебе..колко и да го оправям,след два дена пак е лудница....

и наш'те се си викат за тва,ама...аз преди да изл от нас се преобличам по100 оъти (голям проблем ми е т;ва ) .. мързи ме да ги сгавам дрехите после,приположение че ече закъснявам .. и бутай всичко вътре на калбо
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имам прекалено много дрехи и няма как да са подрени, защото мястото не достига..

Голям фен Аватара на Vincitore
    xaxaxaxa определено не! като го отвориш и понеже е малък и всичко пада върху тебе ама сега в момента е подреден като по чудо

Голям фен Аватара на asasfdf
    гардеробът ми е подреден, ама дрехите на земята около него не са

Подреден я няма начин иначе,пък и ми е неприятно да го гледам разхвърлян

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си