- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Дам ,, * подреден ми е![]()
![]()
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
току-що го оправих и вече вътре в дъното има голяма възглавница и лапма така че мога да си седа вътре![]()
in defense of our dreams...
Преди 3-4 дни сестра ми реши да ми подреди гардероба,а днес няма и спомен от тва подреждане![]()
Суетата.Моят любим грях.
me2Първоначално написано от Sunny_stz
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
и е моя е такаПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
пф моя 1 ден не може да се задържи подреденпък харесвам си бъркотията
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Ами гардороба не ми е в мойта стая и... дрехите са ми половината в мойта , а другата в шкафа .Значи не ми е подреден![]()
Моята половина си е винаги подредена, половината на сестра ми обаче компенсира успешно...![]()
оле майко един път си подредих гардероба,но вечерта беше същаата бъркотия от сутринта и заради това вече не го подреждам...трябва да бъде в тон със стаята![]()
Еми то какъв е смисъла да го подреждам. Подреден е до към вечерта след това си е същия...
Даже е по- лошо като е подреден... преди си оставях чорапите на бюрото, а оная вечер бяха подредени някъде в гардероба и неможах да си ги намеря та разхвърлях всички дрехи от бързане да не закъснея![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Ооооо хич не е подреден и мама само ми вика ама аз го подреждам почти сека седмица и за два дена си е пак същия и то нема смисъл нали аз си намирам тва дето търса![]()
To v moq garderop vtorata svetovna se e vodila,smurtna opasnost ima ako go otvorish.![]()
![]()
![]()
![]()
A puk maika mi kak reagira kato go vidi mani ,mani.
![]()
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Ами..то не е точно гардероб,а нещо като дрешник и когато нямам време да подредя нещата там,казвам на жената,която чисти,понеже майка ми е луда на тема чистота,което мен лично ме дразни изключително много.Според мен трябва да има малко хаус![]()
Better DeaD,Than In Love ...
подреден е! да няма да нося измачканите си дрехи ... о не не .. ужаспъкк и то си е до човека..ай стаята да не си чистиш да ама дрехите да не са ти подредени.. не мога да го приема
![]()
Ми моя се е случвало и подреден да бъде![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
в момента е подреден ..но попринцип не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
днес го подреждах .. надявам се да се задържи подреден в близките 2 дена![]()
Illusion never changed into something real..
Винаги става така че го оправям и точно след 2-3 дена става на гъзИ го заебавам и после пак го оправям и пак ..
Ама иначе много мразя да ми е захвърляна стаята и всичко по шкафовете и го оправям
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
случвало ми се е да търся някоя дреха 5-10 мин и така и да не я намеря,а след тва като търся друга,намирам първата
голяма бъркотия е ама и аз вече съм се отказала да го подреждам
![]()