- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
оо .. даа.. така е подреден ,. все едно, че е паднала бомба .. винаги го оправям и после бате го разхвърля..![]()
![]()
Няма смисъл да го оправям ,защото след 2-3 дни е същия като преди![]()
определено не![]()
Вчера си го подредихама след 2 дни ще е в пълен хаос
![]()
В изрядно състояние!![]()
Every man dies
But not every really lives
Ох, старая се да го подреждам, тъкмо да го опряв наистина добре, седи един ден хубав и след това отвоно настава лудница.![]()
преди малко го подредих![]()
след няколко дни няма да е изряден сигурно![]()
Не![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
и в моят е пълна бъркотия ... нещо ужасно ... бюрото по същия начин ... 30 мин си търся учебниците за да се стегна за училище ...![]()
![]()
![]()
ами в гардероба ми е пълна бъркотия ... бюрото ми е малко по-подредено , защото мама ме кара да го подреждам ... гардероба не я интересува ... ама бюротоо![]()
![]()
Еми в повечето време си е бъркотия, но понякога се сещам да го подреждам.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Дрехите винаги съм се старала да са подредени.
Даже днес ги подреждах пак , не бяха разхвърлени , но аз реших да ги подредя.
Бюрото ми също е подредено.
Миналата седмица го подреждах , за да имам място за новите учебници , тетрадки и т.н.
Попринцип се старая всичко да ми е подредено , за да намирам вещите си по-лесно. :P
Когато ме обхване мания за подреждане, всичко си е изрядно
Обаче понякога го оставям разхвърлян за дълго време, добре че майка ми не поглежда вътре![]()
ami moq e stra6no razhvurlqn,no vupreki tova vinagi vijdam rukava na bluzata, koqto sum re6ila 4e 6te nosq dnes t.e. ne se zatrudnqvam pri namiraneto na drexite si daje naprotiv![]()
Sex is always the answer!
Първоначално написано от MimityYy
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Подреден е![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Първоначално написано от Stefityyy
![]()
i pri men e sa6toto
учудващо да......защото се преместиг в новата ми стая![]()
преди беше разхвърлян обаче ми писна да изваждам всичко,за да намеря някаква дреха..сега е подреден доста добре ..даже по цвят съм си наредила дрехите..![]()
Горе-долу![]()