- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
При мен и гардероба,и бюрото и..и..и..и т.н. и т.н.....абе направо сялата ми стая е пълен хаос![]()
Ама въпреки тва си намирам всичко!
много мразя когато майка ми ми подрежда нещата защото после нищо незнам кое къде е и направо се побърквам докато го търся
Дрехите...е дрехите почти винаги са дъвка смачкани ама...
после мама ги глади
Не се гордея много с гардероба си, от който постоянно изпадат дрехи...но...какво да се прави
та..не си единствен/а
![]()
Случва се да го подреждам два-три пъти в годината![]()
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Гардеробът ми е в ужасно състояние![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Неее... ;дд като ми е подредено нищо не мога да намера,докато като ми е разхвърляно си роовя,колкото си искам и си намирам лесно![]()
моят и да го подредя точно след час два пак ще е пълна каша.. ама се пак съм оптимистка сгъвам дрехите си и ги нареждам макар да знам че после пак ще е същата кочина..![]()
не е подреден като отворя исичко пада в/у мен има дрехи и извън гардероба аз не обичам попринцип да ми е подредено като подредя и нз кое каде е а тай като е разхвърляно и сичко ми е пред очите
за гардероба вадя сичко намирам квото ми траа и тъпча обратноо![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
моя е много ама много разхвърлян ама ако е оправен и не мога да си намеря дрехите, като е разхвърлян сичко намирам![]()
Коя е думата с наи-много наставки и представки?
- Изпонасрахме се!!!
Много е разхвърлян, но не знам защо така ми е много по-лесно да откривам каквото ми попадне. Все някой ръкав, качулка ще се подава отнякъде и ще го мерна. Въпреки това майка ми продължава да ми подрежда гардеробаи много й се ядосвам първо за труда, който е хвърлила, като е наясно, че скоро ще стане кочина и второ за това, че не успявам изобщо да си намеря дрехите
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Защо ли ми е познато? ;д и при мене е така.. Като бързам и всичко на топка правя. Изобщо не си харесвам гардероба така ,но даже като го оправя за 2 дена всичко вътре е ..................! То как няя да ти писне
![]()
охоххохохо ако видиш по-подреден ела ми се обадимама преди все ми се караше и се без да ми се кара си го оправям
![]()
Дам,моя е подреден![]()
+1Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
Изрядно! Аз съм голяма чистница и държа всичко винаги да е точно, подредено и сложено на място.
п.п. Не мисля, че "разтурения гардероб" е геройство![]()
Първоначално написано от Sunny_stz
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно
Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka