- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
ами опитвам се да е подреден че не мога да намера нищо ама когато бързам и хвърлям всичко как ми падне![]()
и после трябва пак да го подреждам ... ужас ..
![]()
![]()
ем сега не е много подреден,но много пъти ми се е случвало,отворя го за да си взема дреха,която съм решила да облека и падне точно тази дреха от него.![]()
Изглежда все едно там се е водила втората световна...и първата![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Подреден е.
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
Не.Страх ме е да го отворя,защото сигурно лавина от дрехи ще ме затрупа.![]()
Мдаа....Подобно е и тукаПървоначално написано от uBuTo
![]()
Lexynnka
След като го подредя стои така 2-3дни след което почвам да търся нещо и после ме мързи пак да го оправям.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
подреден е.. мразя да ми е разхвърляно и смачкано
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
доста е зле когато отворя всичко пада, но като го оправя издъжа най много ден или дваа и когато е разхвърлян намирам по лесно нещата незнам за вас
о редовно ми мрънкат да го оправя този гардероб
Абсолютно ! Мразя да е разхвърлено в гардероба ми, и изобщо в стаята ми.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И моя не е подреден.Даже е мнооого разхвърлян.Преди го подреждах редовно,но реших,че няма смисъл от това,защото отново го разхвърлям
И сега си стои така...и аз също,за да си намеря нещо, изваждам всичко и тогава почвам да ровя в купчината от дрехи
![]()
Когато нямам място-не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
амии подреден е първия втория ден след като съм го подредила .. после е ...
не е за гледане
![]()
+1Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
Донякъде.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Аз съм с шкафове. Не ги подреждам :Д Сгъвам си дрехите и ги мятам вътре![]()
Everything it`s possible !