- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
подреден е(добре че е майка ми)
Не знам..! Страх ме е да го отворя!Ако го отворя ще бъда засипана от купчина дрехи, от която няма да мога да изляза в близкия месец!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Много.![]()
по принцип не ама днес се наложи да го подредя![]()
![]()
We are all under the sun, under the same sky, so why do I feel all alone?
*
The Vampire diaries![]()
*
I really want you to really want me
Опитвам се да го поддържам във вид![]()
Ад е. Днес имах намерение да го подредя, ама като го отворих и лошо ми стана! Долу е няква шашава смесица от дрехи, чанти, колани и други такива...
често го подреждамм, но сега е подреден ;д, но за кога е въпроса
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
същата работа- всичко е разхвърляно. И на мен постоянно ми се кара да го подредя ама нещо...не става. А иначе всичко си намирам (почти).
Пфф.. В гардероба всичко е омешано та по половин час си търся чорапи пък и то половината ми дрехи са някъде в стаята![]()
Еми не е много подреден, ама лесно се оправям.. кое къде е :Д
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Подреден.Само един път ш месеца го Оправям. :P![]()
Нееее вобще![]()
ама като е така много по-лесно си намирам нещата,от колкото като е подреден![]()
...мрън..
Mартин
и аз по-лесно си намирам дрехите като е разхвърлян. е, поне наще викат, че е разхвърлян, въпреки че аз го подреждам по мой си начин: хващам си някоя дреха, навивам я на топка и я мятам в гардеробапоне си правя труда да я сгъна по някъф си мой начин
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Честно лиПървоначално написано от darsit0
и аз така правя
мислех че съм единствена
![]()
![]()
Много мразя да ми е разхвърлен, но винаги бързам, когато реша да излизам. Докато избера какво да облека съм изкарала доста дрехи и после си ги прибирам в неособено приличен вид. Затова всяка седмица го подреждам.![]()
през ден два си сгъвам дрехите но пак са разхвърляни. лоша работа
мда![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В момента да (но нама да е за дълго)
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
вчера беше,но днес вече не е![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.