- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Абсолютно същото, а уж се старая да го държа подреден, ама не ми се получава, хах.Първоначално написано от anonimchetou
Първоначално написано от BurnDown
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
В момента точно не е, защото сутрин ми е нервно и съм невнимателна, дърпам рязко някоя блуза, друга пада, вдигам я без да я сгъвам ииии да. А един чифт дънки го издирвам от няколко дена, защото сестра ми има 4032749872 чифта и за моите няма място и кой знае къде са....Та май трябва да посгъна туй-онуй.![]()
офф ами ся е подреденн !!![]()
ама по някво чудо .. попринципп се преобличам на ден сиг по 5 пъти
![]()
![]()
ии все за някъде бързам .. като се прибера уж оправям , но много често се случва и да не е оправенн
![]()
:P
да
Нее .. Толкова трябва да ровя, че да си намеря дрехите, че чак ми става лошо а принципно го подреждам доста често ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Миии на мен през повечето време си ми е подреден.Не понасям като е разхвърлян![]()
Бхаха ,знам ели .. Веднъж направо бомба беше падналаПървоначално написано от elc
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
и аз съм така ама не подреждам постоянноПървоначално написано от Sunny_stz
веднъж в седмицата някъде обаче и аз и сестра ми сме си доста разхвърляни ии пак не е оправено
![]()
Охххххх днес го подредихСега е хубав и спретнат и най-важното е, че след като изсипах бомбата с дрехи на земята и после като подреждах си намери някои неща, които мислех за безследно изчезнали
Беше нещо страшно
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Като го подредя си е супер обаче като търся и ме мързи да оправям ги захвърям и след това се разправям с тях.![]()