- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Според настроението!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дааа.. Подреден по вид - блузите за излизане на едно..за вкъщи.. панталони.. суитшъри.. анцузи.. летни тениски и потничета.. гащета и поли и рокли..Всичко е по цветове даже чорапите са ми в май гаци им викаха.. такива мрежички разтегателни
![]()
така е като го подредя.. след 2 седмици наново се вади всичко.. вече направено на топка... ии така.. ох мн обичам да си пиша дългите постове..
![]()
въобще не е ...ама всяка неделя си го подреждам де..и вторник сутрин вече на нищо не прилича![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от VampireLover3
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Да!
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.
Не.Всичко е разхвърляно при мен.Отказала съм се да бъда подредена отдавна.
Първоначално написано от RaisedOnRock
+10 !!! Което не е хубаво ама това е положението ...![]()
НЕ, буквално, отварям и квот падне това обличам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
подреден емразя да ми е бъркотия.. ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Не![]()
често го подреждам но само като извадя нещо и всичко се разбърква![]()
иначе майка ми вече свикна но като го подредя е много щастлива![]()
+Първоначално написано от SceneGirl
вече да.. по-скоро: засега, да!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
да
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
често го подреждам но само като извадя нещо и всичко се разбърква Surprised
+1
зависи...
като го подредя после около две седмици бдя да не се "развали", ама като ми омръзне става е*ати кочината![]()
![]()
![]()
Опитвам се в повечето случаи да е подреден-но понякога в бързината всичко става наопакиее ,след това гледам да го поподреждам
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Гардеробът ми е супер добре подреден... за сметка на тва имам някакви разххвърляни дрехи из стаята.![]()
![]()
Точно сега- дааа![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!