- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
Гардероба ми никога не е подреден.Рядко си намирам нещо без да търся 2-3мин.![]()
Дам, винаги.. : )
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
+1Първоначално написано от gabri3lla
Оо не.И майка ми постоянно мрънка за тва.
- същата работа.Първоначално написано от Sunny_stz
Майка ми само ми кряска, че не бил подреден, и аз все го подреждам, но пак е разхвърлян.
![]()
Big or small, lies are lies !
ахаха подреден или не щом си намирам дрехите всичко е 6
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
много рядко го подреждамобикновено като извадя нещо да го обличам после не го прибирам и дрехите се трупат ли трупат извън гардероба
иии после майка ми ми се кара и ме заплашва,че ще ми хвърли всичките дрехи,ако не ги подредя
![]()
![]()
подреден е до момента , в който трябва да излизам и да си търся дрехи, тогава става олелия, мне не си единствената, мен всеки ден ме увикват и трябва да го подреждам, в което подреждане не виждам смисъл като утре пак ще го разхвърлям![]()
![]()
![]()
Подреден е ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Ами не.. ;д
Горе-долу..;д
В момента е кочина. Тея дни нито знам какво ми се носи, нито имам време да експериментирам. Резултат е пижами при панталоните, чорапи при тениските, пуловери в суитчърите и мистериозно изчезнали джинси.
Майка ми само ми се кара, че не съм си подредила и аз си оправям гардероба, но до другия ден всичко наново е разхвърляно ;;;;x
Момиче съм!
В моя гардероб до колкото си спомням ужасен хаос никога не е имало. Винаги си ми е бил подреден. Когато реша, че нещо не е в ред с подредбата го пренареждам!![]()
Подреден е![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Подреден е.. ама всеки ден тря го преподреждам,щот' съм като хала![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
мии..горе-долу ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't