- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
ооо много рядко и на мен майка ми все ми вика че не е подреден, но по-лошото е че някой път като го оправя тя все не го вижда и само ми повтаря че никога не го е виждала подреден:P
Не е нещастно момичето, изгубило любовта на един глупак. Нещастен е глупакът, изгубил последния шанс да стане човек.
винаги си е подреден![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Абе подреден си е, ама ако бързам да излизам на някъде, за 2 минути няма да е същия!![]()
![]()
Неееееееееееее, не е подреден![]()
Повече от половината ми дрехи са на 2рото легло в стаята ми, а другите са в гардероба, натъпкани по всевъзможен начин и пак едвам го затварямМайка постоянно мрънка,амааа...... когато оправя положението след 2-3 дни максимум всичко е както преди
![]()
![]()
Хахаха..моя гардероб ли...че то даже и гардероб не е.
Имам толкова много дрехи и съм ги турила в някъв голям шкаф и е кочинка от миналата година сигурно, ама и така си ми е кефец. Все си напомням да го подредя, ама като се сетя че след ден ще е пак постарому...![]()
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
По принцип е горе долу подреден. Абаче ако не мога да си намеря нищо изхвърлям всичко и го подреждамВпрочем мразя някой да ми го подрежда
![]()
Аз имам дрешник. И ТАМ ВСИЧКО Е НА КЪЛБО.![]()
Before i forget i'm Psychosocial
О, да.
Майка ти мрънка? Еми и мойта беше същата. Предполагам, с възрастта ще се оправят нещата. Вече някак си аз се чувствам гадно, ако ми е разхвърлян.
Факт е, че като го подредя и по-лесно избирам дрехи сутрин преди училище
btw много по-лесно е когато всичко е наредено на закачалки. Т.е. когато блузи, потници, рокли са на закачалки, а панталони и поли на рафтове. Установих го миналото лято и оттогава нямам грешка.![]()
Току-що свърших с почистването на стаята ми от основи!Бая работа му ударих,но всичко е подредено!![]()
Да..
не
попринцип с 48748 зора се навивам да го подредя, което става с часовеслед това за секунди всичко отива на кино,така че не виждам смисъл
![]()
Подреден е единствено след като съм била зверски изнервена. Просто сгъването на дрехи помага в такива моменти.
+1Първоначално написано от Stefityyy
и при мене тей.. ко да кажа.. майка напрао ш ма убие някой ден
![]()
става.. за сега си намирам дрехите
^^^
Бургас <3
Абсолютно НЕ.
Леглото ми е с повдигащ механизъм и там си държа дрехите... никак не е удобно, не правете тази грешка.
Аз по принцип не съм много подредена и така става някаква бъркотия, в момента нищо не може да се намери, чак ме е страх да го отварям.![]()
Първоначално написано от Sunny_stz
Не. И все от "утре" ще го подреждам.![]()
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King