- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
хехемойта майка не ми казва нищо за гардероба ми но аз си го виждам че е надолу с главата отвсякъде. Почиствам го веднъж на 2-3 месеца но все тая - накрая пак остава разхвърлян
xexexe ot 1 godina ne sum bila vuv foruma ikakvi qki temi4ki ima sa
mi strannoto e 4e moq-a az sum momi4e e mega razhvurlqn a na brat mikoito e mom4e mu e podreden...tva e stranno
моя гардероб е убразец за хаос ... абсолютно нищо си няма място .. освен и в гардероба дрехите ми седят и по шкафовете ... но колкото и да е разхварляно си намирам всичко .. мно странно свикнала съм с баркотията си![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми не е мн НЕподреден, но не може да се каже, че е и супер подреден, горе-долу. Понякога ми се случва да нямам нито една смачкана блузка, друг път пък обратното! Но попринцип бързам и мачкам всичко на кълбо и айде в гардероба
![]()
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
ауу отвориш ли всичко пада върхо тебе
Така че трябва много да се внимава , добре че си имам тактика за отваряне
. Майка ми като тръгне да ми отваря гардероба ... "НЕЕЕ мамоо пази сее "
. Може да пострада...
![]()
Категорично НЕ!Моят гардероб е най разхвърляното нещо!Добре,че майка ми от време на време го подрежда...
в гардероба ми цари анархия![]()
зависи.. през зимата е много подреден..за6тото простора го слагат в моята стая то4но пред гардероб4енцето ми и нямам възможност(мързи ме малко) да го местя постоянно 4е да мяткам там дрехите си и сега са на един 6кав до телевизора нахвърляни както съм ги носила последноеее.. то нямам какво да правя 4е и дрехите 6те си подреждам да бе да
а през лятото е ужастно разхвърлян ама какво от това
аз така намирам по лесно не6тата си като се подават по 20 ръкава или кра4ола и само докато го видя и си издърпвам дре6ката
хубавото е 4е пове4ето ми дрехи не се ма4кат
![]()
Да живее разхвърлеността!
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Изобщо не е подреден.Сутрин обикновено много бързам и докато намеря каквото ми трябва преобръщам всичко, а пък по-късно като се прибера ми мързи да го подреждам.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ujas!!!V moq garderob(zimni drehi,za6toty imam i o6te edin za lqtni)moje6 da se izgubi6!Otvarq6 vratata i vsi4ko
lios otgore ti....no tai kato az mrazq hausa i mnogo darja na drehite si,vseki den go podrejdam pone po 2 pati
....vse o6te se 4udq kak ne mi e omraznalo
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
След като го подредя, след два дни е в предното си състояние.![]()
На мен гардероба ми е подреден,ама извън него всичко е разхвърляно и много мразя накой като ми подреди нещата,после незнам кое къде се намира!![]()
Моя почти винаги. Старая се винаги да ми е оправен.
На сестра ми например е.. като коша за прането.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Да кажа честно не.Понякога,веднъж на 4-5 месеца си подреждам шкафа ама след най малко 1 месец вече е ужас вътре...Чупила съм вратите на гардероба,изобщо,луда работа...[/img]
=D>Първоначално написано от bawdy talk
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Подреден е ..Щот ако не е първо майка ми ше ми мрънка, второ ше ми подрежда нещата, а аз най-мразя да ми с епипат нещата и трето не обичам бъркотията..... :P
Първоначално написано от MimityYy
\
/ и моя е същия,уж го оправям,а на другия ден пак е в същото състояние.Единствено ми седят неразтурени дрехите на закачалката,щот са...закачени!
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
az sym vmaniachenaa f tfa da mi e podreden garderoba... akoo nqkoi me gleda kogato go poglejdam sys sigurnust sh si pomislii che sym nekfa perfekcionistka
Ne Me PoznAaSh Po Huu Si TraI..!JiVeq Kaktyy sI IskaM i zA nikOi Ne Me Ebe...!PaDam staam ii Pak sym DoBre..!!!Ne mii puka za vas,mOmCheta,NitO za NeshTastnaTa LubOv,az sym samO kuChka bez SyrCe,zaShtOtoo edin kReten mi gO oTne...!!! </3
Никак не е подреден...За това ми отнема по 589275897583465387 часа да намеря каквото търся.Хаха слава Богу не съм единствената.![]()
![]()
PRI MEN E SA6TOTO SAMO 4E LO6OTO E 4E NE E SAMO GARDEROBA AMI V CQLATA KA6TA AMA K'VO DA SE PRAVI EBI MU MAIKATAПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Нявсякъде е пълна бъркотиявключително и в гардероба
еми моя гардероб ту е подреден,ту разхварлян ама не се притеснявай и на мене майка ми много ми опява за тоя гардероб![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P