.
Отговор в тема
Страница 5 от 48 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1190
    Супер фен
    хехе мойта майка не ми казва нищо за гардероба ми но аз си го виждам че е надолу с главата отвсякъде. Почиствам го веднъж на 2-3 месеца но все тая - накрая пак остава разхвърлян

xexexe ot 1 godina ne sum bila vuv foruma ikakvi qki temi4ki ima sa
    mi strannoto e 4e moq-a az sum momi4e e mega razhvurlqn a na brat mikoito e mom4e mu e podreden...tva e stranno

a

oo ot nai "poderedenite" e xaxa

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    моя гардероб е убразец за хаос ... абсолютно нищо си няма място .. освен и в гардероба дрехите ми седят и по шкафовете ... но колкото и да е разхварляно си намирам всичко .. мно странно свикнала съм с баркотията си

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ми не е мн НЕподреден, но не може да се каже, че е и супер подреден, горе-долу . Понякога ми се случва да нямам нито една смачкана блузка, друг път пък обратното! Но попринцип бързам и мачкам всичко на кълбо и айде в гардероба

БебЕтатаа мииии

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    ауу отвориш ли всичко пада върхо тебе Така че трябва много да се внимава , добре че си имам тактика за отваряне . Майка ми като тръгне да ми отваря гардероба ... "НЕЕЕ мамоо пази сее " . Може да пострада...

Град
    У дома пред компютъра
    Категорично НЕ!Моят гардероб е най разхвърляното нещо!Добре,че майка ми от време на време го подрежда...

Град
    София
    в гардероба ми цари анархия

Голям фен
    зависи.. през зимата е много подреден..за6тото простора го слагат в моята стая то4но пред гардероб4енцето ми и нямам възможност(мързи ме малко) да го местя постоянно 4е да мяткам там дрехите си и сега са на един 6кав до телевизора нахвърляни както съм ги носила последно еее.. то нямам какво да правя 4е и дрехите 6те си подреждам да бе да а през лятото е ужастно разхвърлян ама какво от това аз така намирам по лесно не6тата си като се подават по 20 ръкава или кра4ола и само докато го видя и си издърпвам дре6ката хубавото е 4е пове4ето ми дрехи не се ма4кат

Да живее разхвърлеността!
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Повече от фен
    ami..ne e podreden,zashtoto dori i da go podredq na drygiq den pak e sashtiq i na men baba mi mranka mnogo mai shte se naloji vseki den da go podrejdam

Even heaven is hell without you

Град
    в мечтите ти
    Изобщо не е подреден.Сутрин обикновено много бързам и докато намеря каквото ми трябва преобръщам всичко, а пък по-късно като се прибера ми мързи да го подреждам.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Ujas!!! V moq garderob(zimni drehi,za6toty imam i o6te edin za lqtni)moje6 da se izgubi6!Otvarq6 vratata i vsi4ko lios otgore ti....no tai kato az mrazq hausa i mnogo darja na drehite si,vseki den go podrejdam pone po 2 pati ....vse o6te se 4udq kak ne mi e omraznalo
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

След като го подредя, след два дни е в предното си състояние.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    На мен гардероба ми е подреден,ама извън него всичко е разхвърляно и много мразя накой като ми подреди нещата,после незнам кое къде се намира!

Моя почти винаги. Старая се винаги да ми е оправен.
    На сестра ми например е.. като коша за прането.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Да кажа честно не.Понякога,веднъж на 4-5 месеца си подреждам шкафа ама след най малко 1 месец вече е ужас вътре...Чупила съм вратите на гардероба,изобщо,луда работа... [/img]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    На мен гардероба ми е подреден,ама извън него всичко е разхвърляно и много мразя накой като ми подреди нещата,после незнам кое къде се намира!
    =D>
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Голям фен
    Подреден е ..Щот ако не е първо майка ми ше ми мрънка, второ ше ми подрежда нещата, а аз най-мразя да ми с епипат нещата и трето не обичам бъркотията..... :P

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    po-dobre da ne go vijdate ... i men me e strah da pogledna
    \/ и моя е същия,уж го оправям,а на другия ден пак е в същото състояние.Единствено ми седят неразтурени дрехите на закачалката,щот са...закачени!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен
    moq opredeleno ne e
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

az sym vmaniachenaa f tfa da mi e podreden garderoba... akoo nqkoi me gleda kogato go poglejdam sys sigurnust sh si pomislii che sym nekfa perfekcionistka
    Ne Me PoznAaSh Po Huu Si TraI..!JiVeq Kaktyy sI IskaM i zA nikOi Ne Me Ebe...!PaDam staam ii Pak sym DoBre..!!!Ne mii puka za vas,mOmCheta,NitO za NeshTastnaTa LubOv,az sym samO kuChka bez SyrCe,zaShtOtoo edin kReten mi gO oTne...!!! </3

Никак не е подреден...За това ми отнема по 589275897583465387 часа да намеря каквото търся.Хаха слава Богу не съм единствената.

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Пълна бъркотия е и постоянно го подреждам и пак е разхвърлян
    PRI MEN E SA6TOTO SAMO 4E LO6OTO E 4E NE E SAMO GARDEROBA AMI V CQLATA KA6TA AMA K'VO DA SE PRAVI EBI MU MAIKATA

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Нявсякъде е пълна бъркотия включително и в гардероба

еми моя гардероб ту е подреден,ту разхварлян ама не се притеснявай и на мене майка ми много ми опява за тоя гардероб
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си