- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
ole ne..tfa mi e bolnata tema...maika mi i ba6ta mi ve4e kvoto i da im poiskam vikat "ti ne zaslujava6 da ti kupuvame drehi,za6toto ne gi pazi6,a gi razvyrlq6" i mama postoqnno me kara da go opraqm ,a az ot myrzel sgyvam si4ko ama edno vyrho dr nqma zna4enie dynki,potnici,poli blqblq i t.n i ni6tu ne moa da namerq.. prosto ve4e mi pisna koto i da izvadq se da trqbva da go gladq...drehite vytre sa na kylba .Ako imam nqkoq nova dreha pyrvite dva dena stoi na zaka4alka i si kazvam "ot dnes natatyk sh gi podrejdam" i sled teq 2 dena ne moga da q namerq i nakraq se okazva nai-dolu pod si4kite parcalkia pyk kato malka mn obi4ah da si podrejdam drehite i s bratov4edka mi si igraehme na magazin za drehi
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
samo garderobut??
obinknoveno vs mi e mn razhvurliano ama
ako mi doide muzata i si podrejdam cialata staia i napravo ne moje6 da ia poznae6
speciaLNO garederoba poniakoga se hva6tam i go podrejdam po adski na4in
drehite po svetove po materii na zaka4laki 4antite 6alovete 6apkite vsi4ko kato v magazin mn iako stava ama trae 3 do 5 dena![]()
Ми моя по принцип е подреден (щото майка ми постоянно подрежда), но ако не е тя...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
oooo ma razbarise,ot nai-podredenite e![]()
При мене чистачката го опраа и няам проблем
Всяка седмица си го подреждам наново![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
i moita maika mranka....ei sq sled malko daje otiam da si go opraqm,4e pak e ........tiq dregi ve4i padat samo kato dokosne6 vrati4kata.....![]()
Моя гардероб, определено не е подреден ... половината дрехи ми са по столовете в стаята, щото нямат време да си отидат по местата, зимам едните хвърлям другите и така ... подредени са ми само ризите и панталоните на закачалки ... другото е абслолютен хаус ... а иначе гардероба ми е толкова голямм ... е оправям го веднъж в седмицата .... и това е ... още една перфектна тема тук ... браво =D>
... k33p w@lkinG ...
Е аз моя гардероб го подреждам сиг 3 или 4 пъти в седмицата ама се си е разхвърляно нз какво да правя!
при моя гардероб като отвориш шкафа и неква лавина от дрехи те эатрупва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Just smile...
Постоянно го опраям и си казвам "тоя път няа да го разхвърлям !" .. след седмица - две всичко е нагоре с краката![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
palnaaa barkotiqqqq
ako iskam da namerq neshtooo izkarvam sichki drehi i pochvam da rovqq
inache ne staa bratche... strashna rabota e pri men
![]()
Моя винаги е подреден, не само гардероба. Обичам стаята ми да е чиста и подредена.:P
Подреден е-но понякога не
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Всичко друго но не и да е подреден от последния до първия рафт висят крачоли ръкави ала бала а от др странапо хубаво да не ви разправям има гердани гривни чанти даже има една игра на сестра ми
на мен не ми пречи даже до скоро имаше някви плакати вътре (стари) някой дрехи на сестра ми в моя гардероб защо и аз нз пълен хаус!
Моят също си е подреден.Така лесно намирам това което търся.Абе въобще обичам стаята ми да е чиста и подредена!![]()
еми подреден не може да се каже, но не е като след бомба...средна хубост![]()
neznam,no i kolkoto pati da go podrejdam na drugiq den pak e hashvarlqn.s maika mi mnooo se karame zaradi tapiq garderobg!!!![]()
ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*
Моя е напълно подреден защото не се грижа аз за това.Имаме си специална жена която да го прави.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
по-често е подреден,но има случай когато е баркотия
само по цвят, и то защото всичко е черно