- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми май си има любовник
може и все още да си нямаа да е в процес на "хващане" на любовник , така че ако я обичаш се опитай да я спреш и да се оправите. но може и да си въобразяваш не може да си сигурен! тя може да си смени стила и повлияна от някоя приятелка например която и казва "хайде да ходим за дрешки, за нз си кфо бельо и т.н" просто поговори с нея.. кажи и какво мислиш и такам
дано не ти изневерява ти си я познаваш.. можеш ли да и имаш доверие?!
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
според мен проблема ти е не толкова дали има любовник или не...а дали не си и омръзнал за това време..
Трови я с живак.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Аз лично харесвам да си купувам ново бельо и да се грижа за себе си, заради самата мене си и заради приятеля ми, с който съм от 2 години.
с това бельо стана ебати драмата.е за две години момичето няма ли да си купи ново бельо или ще си ходи само със старото.
Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
![]()
![]()
Може и да има, друг е въпроса какво трябва да направиш ти. Може да проведеш малко разследване...
Най-вероятно да. Но те съветвам вместо да седиш и да се чудиш има ли няма ли да поразследваш малко къде ходи и с кого.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
Възможно е...по-добре поговори с нея по този въпрос![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Хаха, аз пък си мислех, че смяната на бельото е заради хигиената, а закопуването на ново такова - просто защото няма цял живот да ходим с едно и също. Що за глупост? И освен всичко казано до тук ще добавя, че липсата на редовен секс може да се дължи и на това, че сте заедно вече две години и ако и двамата нищо не правите за да разнообразите сексуалния си живот, едва ли скоро секса ще зачести.
plati na detektiv i 6te razbere6 istinata
Защо просто не седнете и сериозно да я попиташ?Първоначално написано от ТТТ
Ако ти е трудно да намериш живак, купи диазепам от аптеката и направи един-два силни космополитъна да пийне момичето. Преди това 1-2 диазепамчета. Повече нема ти изневерява, вервай ми.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“