.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Град
    Бургас
    може и все още да си няма а да е в процес на "хващане" на любовник , така че ако я обичаш се опитай да я спреш и да се оправите. но може и да си въобразяваш не може да си сигурен! тя може да си смени стила и повлияна от някоя приятелка например която и казва "хайде да ходим за дрешки, за нз си кфо бельо и т.н" просто поговори с нея.. кажи и какво мислиш и такам дано не ти изневерява ти си я познаваш.. можеш ли да и имаш доверие?!
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    според мен проблема ти е не толкова дали има любовник или не...а дали не си и омръзнал за това време..

Трови я с живак.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    Аз лично харесвам да си купувам ново бельо и да се грижа за себе си, заради самата мене си и заради приятеля ми, с който съм от 2 години.

с това бельо стана ебати драмата.е за две години момичето няма ли да си купи ново бельо или ще си ходи само със старото.

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Трови я с живак.

Може и да има, друг е въпроса какво трябва да направиш ти. Може да проведеш малко разследване...

Най-вероятно да. Но те съветвам вместо да седиш и да се чудиш има ли няма ли да поразследваш малко къде ходи и с кого.

The principles of lust are burned in your mind
    do what you want, do it until you find love...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Rimi
    Най-вероятно да. Но те съветвам вместо да седиш и да се чудиш има ли няма ли да поразследваш малко къде ходи и с кого.
    Бонд, Джеймс Бонд

Тва с разследването си е чиста загуба на време, тя мацката ако е решила да е с друг, пича по добре да не се хаби, ми да и бие шута и да скача на следващата. Жени колко искаш свободни

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Възможно е...по-добре поговори с нея по този въпрос
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Хаха, аз пък си мислех, че смяната на бельото е заради хигиената, а закопуването на ново такова - просто защото няма цял живот да ходим с едно и също. Що за глупост? И освен всичко казано до тук ще добавя, че липсата на редовен секс може да се дължи и на това, че сте заедно вече две години и ако и двамата нищо не правите за да разнообразите сексуалния си живот, едва ли скоро секса ще зачести.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен
    plati na detektiv i 6te razbere6 istinata

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ima 99%

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ТТТ
    Не е бъзик!
    И аз съм на мнение, че си има но исках да се допитам до повече хора тук.
    Тогава как да върна нещата в своя полза? Да продължа ли да си "затварям очите"? Не ми е преблем да си има толкова, повече ми е кофти промяната в отношението и възможностите често да сме заедно, а и липсата на редовен секс.
    Защо просто не седнете и сериозно да я попиташ?

Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Трови я с живак.
    Ако ти е трудно да намериш живак, купи диазепам от аптеката и направи един-два силни космополитъна да пийне момичето. Преди това 1-2 диазепамчета. Повече нема ти изневерява, вервай ми.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си