.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Ами аз харесвам надутите примерно ето снимка на моя приятел : много е готин
    аз харесвам такива като него
    Mi i az sum na mnenie 4e e gronovat!!!

Голям фен
    az si haresvam tip mutra hihi mnogo ma radvat nqkvi kriminalni takiva bad boys,a ne nqkvi klio6tavi zubari Ama ne i da ima takia muskuli 4e 4ak kato vyrvi i da sa mu izpyknali 6toto e grozno ami normalno 47-50 ryka i nqkoi grydna obikolka 140sm :P det sa zlobi na drugite ama ne i na men .s men da e mil i nejen i da me slu6a qkooooo po4nah sa raztapqm 6toot se se6tam za moq
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    убедих се, че чувството за хумор е много важно, обаче да има някакви граници, щото иначе е изключително дразнещо. също е важен и подхода, разбирането, уважението .
    абе има и други малки нещица в характера и външния вид, които могат да ме накарат веднага да си падна по едно момче, и другите момичета предполагам, че също имат, но това вече си е индивидуално.
    алелуя.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Харесвам кавалерите-да ми отварят вратата,да правят малки жестове, да ме изпращат с целува за лека нощ, без задни мисли.Но такива момчета няма...Външен вид...Абе много се вглеждам в зъбите...Имаше един с удължение кучешки зъбки.Аууу.А едно друго момче беше с много криви и понеже той много пуши бяха едни такива жълти, гадни.И като видя гадни зъби и колкото и да го харесвам, нещо в мен се пречупва.И харесвам момчета с шарени очи.Зелено-кафяви са идеални.А тялото-стегнато
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]
    хахах

Krasiv,mil,sladyk,nejen s men umen,da dyrji na dumata si,s hubavo tqlo awe da e nai-nai
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Красив,умен,да има уважение към мен и към себе си,мил,много ме кефят пиърсинги на езика и флешове(по-малки) по ушите,да има поне малко мускули,стила на обличане да е метъл или рапър

baby_baby
    Guest
    mi hora naprimer moito gadje ne e milo i dobro do takava stepen.kogato e s fr se dyrji mn gadno ma kogato sme sami mi svalq zvezdi.Mn go haresvam i toi mene ma haresva haraktera mu mi pasva golqm 6egadjiq e moji ponqkoga daje da ta qdosa ot typi 6egi ma posle vinagi idva i ti se izvinqva a i ne slu6ame ednakva muzika 6toto vs kazvat 4e bilo vypr na muzika az slu6am new metal a toi malko po tvyrdo ama vajnoto e 4e i dvamata sme otka4alki i se haresvame takiva kakvito sme i ne si zabelqzvame kosurite

baby_baby
    Guest
    a i da se pohvalq ima mn qka figura osobeno gyrdi4kite mi sa mn stegnati tva e mn sexapilno i ima zna4enie 6tot ne moje gadjeto ti da e nekva kifla

baby_baby
    Guest
    Bojeee hora nemoa sa izkaja....Ne moite gyrdi a negovite

Фен
    Град
    по света и у нас
    Vsqko momi4e ima razli4en vkus.Naprimer moq priqtel ne e mn krasiv ama e simpati4en i ima 4udesno 4uvstvo za humur vapreki 4e ne golqm umnik.Protiwopoljnostite se priwli4at.

baby_baby
    Guest
    KaRameL_f syglasna sym s teb i moq ne e pyrva hubost i ne e mn golqm umnik ama az go dopylvam kakto kazva6 protivopolojnostite se privli4at

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Ами ся си падам по по-изсулените момчета но не и чак пък джи-та...чесно казано падам си по по-симпатични момчета относно ръста или да е колкото мен или по-висок но в никакъв случай по-нисък от мене..обичам когато момчето е мило с мене и мога да говоря с него за каквото си поискам и най-обужавам когато момчето знае какво да направи във всеки един момент.....

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами аз лично държа по равно на външния вид и ума.Нямам някакви конкретни изисквания към външността на едно момче,смятам че ако един човек (какъвто и пол да е) се потдържа,няма начин да е грозен.Просто момчето трябва да ми привлече вниманието,след това идва акъла-ако е някъв кретен,ше ме извинява много ама аз мъже по списанията и сайтовете секи ден мога да си гледам,а гаджето ми е не само за да го гледам,ами и да имаме какво да си кажем,нали така? Както и да е,та трябва да има поне малко ум в главата си.

вупреки че едва ли някои мисли като мен....аз харесвам лигави,забавни момчета които се обличат най-модерно носят най-скъпите дрехи да са по-високи от мен или колкото мен и на години по големи иначе тези които са под 91 са пълни лапета...
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Мега фен Аватара на koalka
    Има доста такива теми, пуснати от гости и потребители, но няма значение.Най-важен естествено, е характера.Не искам някаква топка мускули и хобуво тяло, ако не мога да си кажа с това момче две приказки на кръст.Но тялото също има значение.Да, не обичам слаби момчета, но съм харесвала и такива.Приятелят ми за мен има прекрасно тяпо и прекрасен характер.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]
    хахах
    За вас може и да не е красив, но за нея е!Какво искате?Да има чувства към него и да й е приятели да смята, че е грозен?Да не мислите, че я интересува вашето мнение по въпроса.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Външен вид:
    Изобщо не харесвам пиърсинги на момче-не знам що ама ми изглежда супер гейско.Предпочитам някой който да ходи с потнци и да има мускули отколкото някой сополанко дет не може да ме защити от никой.Не харесвам момчетата да са неизбръснати или с дълги коси.Много ме отвращава.Също много мразя рапарския стил.
    Иначе предпочитам такъв,който може да ме изслушва,но и да можем да спорим по дадена тема.Харесвам такива с чуство на хумор.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

*DiDi*
    Guest
    Po otnoshenie na figurata povecheto momicheta obryshtat golqmo vnimanie na korema,ako ima plochki e super Ne e zle da trenira neshto,nai-podhodqshto za figurata e fitnesa,koe momiche ne iska da ima do sebe si silno momche,s koeto da se chuvstva sigurna.Nai-grozno e momche s cici i koremche,ujas!Usmivkata syshto e mn vajna,beli zybki,koito chesto da pokazva s char e strahotno Za haraktera vsichki znaem,da ne se zaqjda,da ima chuvstvo za humor,da ogajda,no vypreki vsichko da ima sobstveno mnenie,za da poddyrja interesa,inache ogynq ogasva..

дебелсамотник
    Guest
    Аз съм дебел, и вие ми казвате че немога да си намеря момиче, така ли? Ще се гръмна

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от дебелсамотник
    Аз съм дебел, и вие ми казвате че немога да си намеря момиче, така ли? Ще се гръмна
    Млъквай бе путю женствен... вместо да ми ревеш са земи в ръце српи да плющиш баници и бягай на фитнес да смъкваш ко ми ревеш на главата. 100 кила съм ама сичко пада като мина покрай него педал... спри да ревеш чикиджия смотан.
    wtf

Guest
    haresvam skinari malko e otka4eno ama ko da naprava 4e me privli4at mn sa mujestveni i moje bi tova mi haresva nai mn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си