- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво смятате ако някой пуши.
Абе превеземате се според мен...всеки втори пуши и кво? Ако някой ми харесва, като човек,няма да си огранича контактите с него само защото пуши![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ъхъ.Първоначално написано от пор
Най-добре ги откажи,защото на 20 ще се уплашиш,ако видиш дробовете си.
Първото нещо, което ми хрумва, е : абе тоя не стига че си харчи парите на вятъра, ами си пилее и здравето... е, всеки избира как да живее и кво да прави със себе си, ама според мене пушенето е голяма глупост![]()
Какво трябва да смятам?!
Личен избор си е и мен не ме интересува некфа си пачавра кфо мисли за мен..
Далеч не ме ебе за чуждото мнение..
Ако ми харесва,никой не може да го промени!
Не ми прави впечатление![]()
Че не струва и иска само да се докаже пред другите като гъзар или да го приемат в компанията, в която ако не пушиш " не си от техните ". Отбягвам такива хора.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Смятам, че има гадни зъби![]()
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от Iowa
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
За пуберите на по 13-17 години, който пушат едниствено, защотот "таке е модерно" или пък просто, защото си мислят, че изглеждат по-големи, мога да кажа, че са просто жалко смешни. Но какво да се прави по-голямата част от българската младеж е така. А пък това, че цигарите смърдят и са отвратителни е друг въпрос. Ако се целувам с някое момиче, което пуши имам чуството, че целувам пепелник... ужас!
Е какво толкова?!Това си е техен избор те решават какво да правят със себе си.....имам много приятели който пушат и на мен това не ми пречи.Аз съм пробвала не ми хареса и за това не пуша,,,ама сега не можеш да кажеш на някой да не пуши само защото ти не го правиш.
Първоначално написано от koalka
Ами аз винаги съм смятал, че пушенето някак си намалява потенциала и функционалността на организма като цяло. Всмисъл, че аз примерно карам адски мн колело и играя баскет мн, само за забавление де, не тренирам професионално, и искам да знам че тялото ми е способно или че поне дава 100% от потенциала си, а не че кръвоносните ми съдове и белите дробове да са пълни с някакви никотинови остатъци и това ограничава възможностите на тялото ми... Или накратко казано-не понасям пушенето, но в днешно време всички, които искат да са "пичове", пушат, така че не трябва да ми прави особено впечатление предполагам...
Ами като не са те питали не отговаряй ! Хората са казали : като незнаеш какво да кажеш не се отваряй !Първоначално написано от angel with broken wings
=D> =D> =D>Първоначално написано от ludo_mace
Браво ...И си е така
Съгласна съм !!!!Първоначално написано от Iowa
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
нз за мода дали става въпрос в момента защото аз сам на 17 и забелязвам че на мода излиза да НЕ пушиш мове така да ми се струва.а иначе ако видя некво моми1е едва проходило и ми захапало фаса 6е си кажа ,че е пиклйо едното и другото че от малко пропада,нз ама повечето хора около мен които пропушиха от малки сега са курви или наркомани.според мен спри ги не си трови здравето
нз за мода дали става въпрос в момента ,защото аз сам на 17 и забелязвам ,че на мода излиза да НЕ пушиш може така да ми се струва,а иначе ако видя некво момиче едва проходило и ми захапало фаса 6е си кажа ,че е пикла едното и другото че от малка пропада,нз ама повечето хора около мен които пропушиха от малки сега са курви или наркомани.според мен спри ги не си трови здравето
Кагото видя че някой пуши този някой мигновено престава да съществува за мен!
не мога да си представя как някакви лапета на по 13 или 14 а даже и на 15 години пушат и си тровят живота.
ако толкова им е мерак да умрат-има си начини!
Защо трябвада го правят -пушенето е най-ужасното нещо на света
никога не бих пропушила защото брат му на дядо ми починал на 21 години точно заради цигарите а човека щял да се жени. не го познавам но знам че е било тежко дядо ми ми е разказвал че умрял в големи мъки.
и защо- за да си достави удоволствие от една тъпа цигара.
мразя хората които пушат-въпреки че такива в моя клас колкото щеш.
Знам и се опитвам да мисля за тях като за хора но не мога. наистина цигарите не ги правят мигновено някакви отрепки но просто съм свикнала да мисля така за тях . или по-добре да се поправя не за възрастните а за децата, за тези които трябва да бъдат бъдещето и вместо въпросното бъдеще да учи то се трови с цигари и такива гадости по дискотеките, зад блока и в тоалетната на училище.
абе хора как може някои от вас да постъпват по този ужасен начин с организма си че какво ви е направил?
Как на 20, според мен дробовете на всички "малки" пушачи вече са заприличали на дроб-сърма!Най-добре ги откажи,защото на 20 ще се уплашиш,ако видиш дробовете си.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Ем кфо мога да си помисля..."Бахти сички пушат.Ко му е хубавото??"..
Не ме интересува дали някой пуши ! Живота си е негов нека си пуши
тва си е за теб ако си ре6ил да се трови6 го продалжи,но аз мразя пу6а4и
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
mi te moite priqteli poe4eto pu6at...prosto gi ebavam i im vikam "narkomaniii" i ni6to![]()