Цитирай Първоначално написано от DoPye
Титаник е супер мезерен вилм аз не намерам нищо трагично в него

Neznam vie kakwo mislite ama za da go tvardite tova... trqbwa da ste basi nepukistite 4e da ne vi trogva...pone taka smqta,zashtoto filma e naistina mnogo tujen i si e napravo KLASIKA.Ne slu4aino ima okolo 11 Oskara... da ne kaja,4e zaslujava poveche. Mnogo vazdeistvash e (znam 4e zavisi ot haraktera no edin pone malko 4uvstvitelen i razbran 4ovek bi go trognalo...) Daje predi nqkolko dni go gledah i pak revah.Ne mislq da go gledam skoro..ne za drugo, a prosto me kara da se natujavam kato si pomislq, che e po deistvitelen sluchai i tolkowa mnogo hora sa zaginali sred koito sa i okolo 45-50 bulgari. A i v filma lubovnata istoriq spored men e mnogo tujna i ... A i + towa obojawam Kate Winslet i Leonardo Dicaprio... ) Az lichno mnogo go haresvam,zashtoto ako ne beshe tolkova dobre napraven i tlkova vazdeistvasht nqmashe da bude tolkova izvesten i taka haresvan. Az kato po-4uvstvitelna i razbrana lichnost mnogo uvajavam tozi film. Na men li4no mi haresva,ama.. hora s razli4ni vkusove ima kakto tozi naprimer,koito e napisal, 4e nishto ne go trogva v filma.. razli4ni sme verno Nemoga da sudq nikogo.

A po temata: Tova e moqta ideq,ako naistina iskash da se natujish i da .. plachkash... vazdeistva mnogo (kolkoto i puti da go gledash).

P.S: Sorry 4e tolkova dulgo pisah prosto iskah da izrazq mnenie. A 4estno da vi kaja ne me interesuva drugite ako me opreknat i ako kajat 4es um santimentalna i edi kva si... Tova e vupros na 4uvstva,vkus i pro4ie. E... Obichaite se i se usmihvaite ))