- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да....
Как да й покажа че я харесвам.Иска ми се да й го кажа но се срамувам адски много когато говоря с момиче което ме привличапък и не съм сигурен дали тя изпитва нещо към мен.Виждам я почти всеки ден и се опитвам да измисля нещо но немога затова моля вас за помощ.
Да ти кажа, дори да те харесва тя, не са все пак много момичетата, които поемат първата крачка, пък и зависи на каква възраст стеНяма да разбереш харесва ли те или не докато не пробваш и не й покажеш по някакъв начин, че ти е симпатична или че я харесваш
Помисли имате ли някакви общи допирни точки и действай
Ако имате допирни точки ще е по-лесно, защото нещата ще се завържат по-непринудено ... давай смело напред, ти си момчето, покажи й че можеш да й завъртиш главата, чакането за нищо не помага
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
ей пич има много такива теми поразрови се и виж![]()
а иначе по темата:тва си е нормално да се притесняваш...ти сам трябва да преодолееш притеснението-знам че звучи тъпо ама няма как...до колкото знам момичетата нехапят(не ти се бъзикам споко)...от опит глава не боли...срам не срам се трябва да я заговориш....просто иди при нея и и го кажи няма те ухапе(тва пак не е бъзик)...действай че някой ще те изпривари...![]()
просто се успокой...отиди при нея и и го кажии...успех
![]()
![]()
![]()
ne se strahuvai..prosto nqma ot kakvo, idi pri neq...i se zapoznaite..pyk posle 6e vidim![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
няма от какво да се срамуваш! Просто избери подходящ момент когато сте двамата и си и кажи всичко в очитезащото ако не го направиш, тя също може да има чувства към теб и да я е срам да ти го каже. А не очаквай от момиче да направи 1-вата стъпка. ДЕЙСТВАЙ
Напьлно сьм сьгласен! Но пьк защо момчетата винаги трябва да правят пьрвите, вторите пьк дори и третите стьпки...все сьм се чудил, но още не успявам да го измьдря...Първоначално написано от ElLy
Мале по твойте думи аз съм ненопрмален.... Понеже магаре срам няма и затова аз нямам проблеми с тези момичета...Първоначално написано от malkata_
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
опитай се да преодолее6 срама и говори с нея и разкрии 4увствата срам дале4 няма да стигне6..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Neznam kak to4no stoqt ne6tata no spored men nai dobriq na4in e da i go kaje6 direktno v o4ite, puk ako tq te otreje... nqma da si sazdava6 naprazni iliuzii. Ina4e kogato se zasi4ate da q spira6 da govorite , da q pokani6 da izlezete na razhodka.... na kafe ili ne6to takova. MOmi4etata ose6ta6 i tova koga nqkoe mom4e gi nabliudava, smisal.. ako si pove4e vreme okolo neq ili v neinata kompaniq ili q sledi6 s pogled... bi go osetila i sama, no tova e typo. Nai dobre ikaji vsi4ko pravo v o4ite savsem otkrito, taka 6te i pokaje6 4e ne si tolkova sramejliv, moje6 da pravi6 1-vata kra4ka, 4e si re6itelen i 4e tq moje da ti ima doverie.Uspeh[mai ne ti pomognah mnogo mnogo no tova ospqh da izmislq]
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
на приказки е лесно но в действителност....![]()
ама миличък...така кво постигаш...най-много някой по "отворен" от тебе да ти я отмъкне под носа...е да на думи е лесно но когато искаш нещо...си го взима(разбирасе не насила)...отиваш при нея каниш я на разходка примерно и и казваш всичко ама когато сте сами че иначе се получава малко тъпо...знам че не е кой знае каква помощ ама все пак няма друг начин пич...действай че ще ти отмъкнат мацетоПървоначално написано от Nqkpi_Si_Tam
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми ето кажи му той не иска да ми повярва.... Защо хората ги е толкова страх да говорят???Първоначално написано от malkata_
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
еее просто се притеснява малко повече...без да се налага...ако така се притесняваш за всяка...например аз когато харесам някой...първото което правя е да поговоря с дадения човек ако имам шанс ок ако не оставаме приятели...еее тва беше преди сега си имам пр от година почти...но и при него аз първа го заговорих и първо бяхме само фр след няколко месеца вече бяхме гаджета иии още сме и сичко си е супер(малко се отклоних)...таа мисълта ми беше че тва е нещо нормално и няма от какво да се притесняваш...ако не стане има другии...пич споко и бъди мъж не страхливо мишле(не се бъзикам)...щом аз мога начи и ти можеш
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqma ot kakvo da se sramuvash prosto i kaji kakvo 4uvstvash , 6te se po4uvstvash po - dobre.![]()
ето виждаш ли колкото и хора още да пишат тва ще ти кажат...вярно че сме непозноти незнаем нищо за себе си..дори най простото нещо-имената си...но то за тва са форумите...Първоначално написано от Talisman
не се притесняваййй(за кой път ти го казвам няма повече да го повтарям )
....ама престраши се бе пич
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
еми ще се пробвам да се престраша ама ще е след нова година щото реших да излезя във ваканция една седмица по-ранопък я виждам само в даскало
Тогава защо пускаш тема?Срамуваш се.За това няма как някой да ти помогне-сам трябва да си помогнеш.Просто трябва да НЕ се срамуваш,да го преодолееш.Това е и наистина проблемите ти с момичетата до голяма степен ще се решат.